Αρχική Βίντεο Νίκος Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι:”Αγαπώ τους Αλβανούς – Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες..”

Νίκος Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι:”Αγαπώ τους Αλβανούς – Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες..”

0
Νίκος Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι:”Αγαπώ τους Αλβανούς – Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες..”

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή που από το πρωί δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Bόρειας Ελλάδας

Στην Αλβανία βρέθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος όπου παραχώρησε συνέντευξή σε κανάλι της γειτονικής χώρας.

Ο τραγουδιστής αφού μίλησε για την δουλειά του αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στους Έλληνες τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή που τον φιλοξένησε αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…), είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε.

dailymotion.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.