Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Πασπαλίζει το Κοτόπουλο με ΑΥΤΟ το μείγμα και το Βάζει στο Φούρνο. Το αποτέλεσμα; Τραγανό και Πεντανόστιμο! - LINE LIFE

Πασπαλίζει το Κοτόπουλο με ΑΥΤΟ το μείγμα και το Βάζει στο Φούρνο. Το αποτέλεσμα; Τραγανό και Πεντανόστιμο!

Αν δεν έχετε ακούσει για την προσθήκη μπύρας στο μαγείρεμα ενός κοτόπουλου – χάνετε. Το Every Day Good Thinking έχει καταλήξει σε μια συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Τα συστατικά είναι απλά και εύκολο να βρεθούν στο ντουλάπι σας.
Μπορείτε να αφήσετε το κοτόπουλο να σιγοβράζει στην μπύρα όλη την ημέρα ή μπορείτε να το βάλετε στη γάστρα για μερικές ώρες.

11535

Ανακατέψτε την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το θυμάρι, το σκόρδο σε σκόνη και το πιπέρι καγιέν σε ένα μικρό μπολ.

Τοποθετήστε 4 μπάλες αλουμινόχαρτου στο κάτω μέρος της γάστρας – θα στηρίξουν το κοτόπουλο σας, έτσι ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα. Ρίξτε την μπύρα στη γάστρα.

Ξεπλύνετε το κοτόπουλο σας, στεγνώστε και απλώστε το μίγμα καρυκευμάτων πάνω του. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πάνω από τις μπάλες αλουμινόχαρτου.

Καλύψτε και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για 3 ώρες ή σε χαμηλή για 5-7 ώρες.

Credits: Cooktop Cove

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.