Πασπαλίζει το Κοτόπουλο με ΑΥΤΟ το μείγμα και το Βάζει στο Φούρνο. Το αποτέλεσμα; Τραγανό και Πεντανόστιμο!

Αν δεν έχετε ακούσει για την προσθήκη μπύρας στο μαγείρεμα ενός κοτόπουλου – χάνετε. Το Every Day Good Thinking έχει καταλήξει σε μια συνταγή που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Τα συστατικά είναι απλά και εύκολο να βρεθούν στο ντουλάπι σας.
Μπορείτε να αφήσετε το κοτόπουλο να σιγοβράζει στην μπύρα όλη την ημέρα ή μπορείτε να το βάλετε στη γάστρα για μερικές ώρες.

11535

Ανακατέψτε την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το θυμάρι, το σκόρδο σε σκόνη και το πιπέρι καγιέν σε ένα μικρό μπολ.

Τοποθετήστε 4 μπάλες αλουμινόχαρτου στο κάτω μέρος της γάστρας – θα στηρίξουν το κοτόπουλο σας, έτσι ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα. Ρίξτε την μπύρα στη γάστρα.

Ξεπλύνετε το κοτόπουλο σας, στεγνώστε και απλώστε το μίγμα καρυκευμάτων πάνω του. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πάνω από τις μπάλες αλουμινόχαρτου.

Καλύψτε και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για 3 ώρες ή σε χαμηλή για 5-7 ώρες.

Credits: Cooktop Cove

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδέες για σνακ… ταξιδιού

Ετοιμάζετε ταξίδι και δεν θέλετε να σταματάτε κάθε τρεις και λίγο σε φαστφουντάδικα και τυροπιτάδικα; Δείτε τι να πακετάρετε, για να μην πεινάτε και...

Βάλτε τον αφρό ξυρίσματος στο νεροχύτη, γιατί; μόλις δείτε το βίντεο θα τρέξετε να το δοκιμάσετε!!!

Βάλτε τον αφρό ξυρίσματος στο νεροχύτη, γιατί; μόλις δείτε το βίντεο θα τρέξετε να το δοκιμάσετε!!! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι μπορεί να κάνει...

Πως να επαναφέρετε τα επίπεδα ορμονών στον οργανισμό σας για να χάσετε πιο εύκολα κιλά

Ορμόνες: ο συνήθης ύποπτος του σώματός μας που παίζει τεράστιο ρόλο στο βάρος, στο ύψος, στην υφή της τρίχας μας και το ποσοστό τριχοφυΐας,...
close