ΤΕΣΤ: Δείτε ποιος είστε με βάση τα Σχήματα που Διαλέγετε.

Η ψυχογεωμετρία είναι η πεποίθηση ότι η προσωπικότητα ενός ανθρώπου μπορεί να αποκαλυφθεί βλέποντας ποια γεωμετρικά σχήματα και εικόνες τον ελκύουν.

Η ιδεά ξεκίνησε αρχικά από την Dr. Susan Dellinger στο βιβλίο της «Ψυχογεωμετρία» το οποίο περιγράφει τους 5 βασικούς τύπους προσωπικότητας και τα αντίστοιχα σχήματα.

Μελέτησε την αλληλεπίδραση μεταξύ συμπεριφορών, εμπειριών και προσωπικοτήτων σε σχέση με τα σχήματα που ελκύουν τα άτομα στο περιβάλλον τους. Αυτό που βρήκε είναι ότι ο κάθε γενικός τύπος προσωπικότητας ταίριαζε με μία προτίμηση προς ένα συγκεκριμένο σχήμα.

Έτσι συνεπάγεται ότι βλέποντας εικόνες και διαλέγοντας ποιες είναι πιο ελκυστικές, μπορείς εύκολα να βρεις κάτω από ποιον τύπο προσωπικότητας βρίσκεσαι.

Οι άνθρωποι που έλκονται από ορθογώνια είναι εξερευνητές. Είναι περίεργοι, αγαπούν τη διασκέδαση και περιπετειώδεις, τους αρέσει να ταξιδεύουν και να αναζητούν γνώση και νέες εμπειρίες.

Αυτοί που τους αρέσουν τα τετράγωνα είναι επιτυχημένοι. Αναζητούν την ισορροπία και τη επιτυχία στη ζωή και είναι γεμάτοι ιδέες, κάτι που εξηγεί γιατί είναι καλοί στην επίλυση προβλημάτων.

Οι άνθρωποι που έλκονται από κύκλους είναι δημιουργικοί. Συχνά διαπρέπουν σε κάποια μορφή τέχνης, όπως η ζωγραφική, η μουσική, ή το γράψιμο, και είναι ανοιχτόμυαλες και ευαίσθητες ψυχές.

Οι άνθρωποι που προτιμούν τα τρίγωνα είναι ηγέτες. Έχουν αυτοπεποίθηση, είναι δυναμικοί, φαίνονται έμπιστοι και η ευγενική και κοινωνική τους φύσης τραβά τους ανθρώπους.

Οι καλλιτέχνες έλκονται από οργανικά σχήματα που είναι πιο αόριστα και έχουν πιο απαλές γραμμές. Είναι ανεξάρτητοι, ονειροπόλοι, έχουν τεράστια φαντασία και προτιμούν λιγότερο συχνά θέματα που λειτουργούν σαν ερέθισμα στο μυαλό και τη δημιουργικότητα τους.

Ποιος τύπος νομίζετε ότι είστε; Το τεστ θα απαντήσει στην ερώτηση σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε ένα λεπτό και να διαλέξετε ανάμεσα στις εικόνες, για να αποκαλυφθεί ο εσωτερικός σας κόσμος.

Πολλοί βρήκαν το αποτέλεσμα ακριβές, γι’ αυτό κάντε το τεστ, και απολαύστε το! Ποιος είστε με βάση τα σχήματα που διαλέξατε;
//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H απόλυτη πανδαισία: Εκπληκτικές προτάσεις για εντυπωσιακά γυναικεία Tattoo! Ρίξτε μια ματιά και δεν θα χάσετε…

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε γυναικεία τατουάζ που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά. Ας πούμε όμως λίγα πράγματα για την ιστορία των tattoo: Ήξερες ότι...

Τύλιξε τα πόδια της με διαφανή μεμβράνη!! Το επόμενο πρωί ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ…

Η Nicole Skyes, στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube «Beauty Hack or Wack?» δοκιμάζει και μας παρουσιάζει τα καλύτερα DIY projects ομορφιάς που κυκλοφορούν...

Δες τι θα πάθεις αν φας 2 ΜΠΑΝΑΝΕΣ σε μια μέρα!

Η λέξη μπανάνα ακούγεται αστεία, με τους επαναλαμβανόμενους ήχους, και μόλις τη λες ένα κίτρινο φρούτο έρχεται στο μυαλό σου. Το νόστιμο φρούτο είναι υπερτροφή...
close