ΤΕΣΤ: Δείτε ποιος είστε με βάση τα Σχήματα που Διαλέγετε.

Η ψυχογεωμετρία είναι η πεποίθηση ότι η προσωπικότητα ενός ανθρώπου μπορεί να αποκαλυφθεί βλέποντας ποια γεωμετρικά σχήματα και εικόνες τον ελκύουν.

Η ιδεά ξεκίνησε αρχικά από την Dr. Susan Dellinger στο βιβλίο της «Ψυχογεωμετρία» το οποίο περιγράφει τους 5 βασικούς τύπους προσωπικότητας και τα αντίστοιχα σχήματα.

Μελέτησε την αλληλεπίδραση μεταξύ συμπεριφορών, εμπειριών και προσωπικοτήτων σε σχέση με τα σχήματα που ελκύουν τα άτομα στο περιβάλλον τους. Αυτό που βρήκε είναι ότι ο κάθε γενικός τύπος προσωπικότητας ταίριαζε με μία προτίμηση προς ένα συγκεκριμένο σχήμα.

Έτσι συνεπάγεται ότι βλέποντας εικόνες και διαλέγοντας ποιες είναι πιο ελκυστικές, μπορείς εύκολα να βρεις κάτω από ποιον τύπο προσωπικότητας βρίσκεσαι.

Οι άνθρωποι που έλκονται από ορθογώνια είναι εξερευνητές. Είναι περίεργοι, αγαπούν τη διασκέδαση και περιπετειώδεις, τους αρέσει να ταξιδεύουν και να αναζητούν γνώση και νέες εμπειρίες.

Αυτοί που τους αρέσουν τα τετράγωνα είναι επιτυχημένοι. Αναζητούν την ισορροπία και τη επιτυχία στη ζωή και είναι γεμάτοι ιδέες, κάτι που εξηγεί γιατί είναι καλοί στην επίλυση προβλημάτων.

Οι άνθρωποι που έλκονται από κύκλους είναι δημιουργικοί. Συχνά διαπρέπουν σε κάποια μορφή τέχνης, όπως η ζωγραφική, η μουσική, ή το γράψιμο, και είναι ανοιχτόμυαλες και ευαίσθητες ψυχές.

Οι άνθρωποι που προτιμούν τα τρίγωνα είναι ηγέτες. Έχουν αυτοπεποίθηση, είναι δυναμικοί, φαίνονται έμπιστοι και η ευγενική και κοινωνική τους φύσης τραβά τους ανθρώπους.

Οι καλλιτέχνες έλκονται από οργανικά σχήματα που είναι πιο αόριστα και έχουν πιο απαλές γραμμές. Είναι ανεξάρτητοι, ονειροπόλοι, έχουν τεράστια φαντασία και προτιμούν λιγότερο συχνά θέματα που λειτουργούν σαν ερέθισμα στο μυαλό και τη δημιουργικότητα τους.

Ποιος τύπος νομίζετε ότι είστε; Το τεστ θα απαντήσει στην ερώτηση σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε ένα λεπτό και να διαλέξετε ανάμεσα στις εικόνες, για να αποκαλυφθεί ο εσωτερικός σας κόσμος.

Πολλοί βρήκαν το αποτέλεσμα ακριβές, γι’ αυτό κάντε το τεστ, και απολαύστε το! Ποιος είστε με βάση τα σχήματα που διαλέξατε;
//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεμίζει το ζυμάρι με Nutella, το κόβει στη μέση και αρχίζει να το πλέκει. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Το σπιτικό ψωμί είναι τέλειο δώρο για τους φίλους και γείτονες για κάθε περίσταση: ζεστό, νόστιμο, εντυπωσιακό και φτιαγμένο με αγάπη. Αυτές τις γιορτές κάντε...

«Γιατί θέλω οι γιοι μου να με βλέπουν γυμνή»: Σωστό ή λάθος;

Ζω σε ένα σπίτι γεμάτο αγόρια –τέσσερα, για να είμαστε ακριβείς. Αλλά είναι σχετικά μικρά, όποτε ακόμα δεν έχω βρει ανδρικά περιοδικά με γυμνές...

Υπέροχη πατατόπιτα χωρίς φύλλο

Πατατόπιτα με μπεσαμέλ, τυρί και αλλαντικά στο φούρνο. Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη πατατόπιτα, αφράτη με την ιδιαίτερη γεύση της γκοργκοντζόλα και αλλαντικό...
close