ΤΕΣΤ: Ποια Είναι η Ψυχολογική σας Ηλικία;

Ποια είναι η ψυχολογική ηλικία, σε αντίθεση με την χρονολογική ηλικία; Η ψυχολογική ηλικία μπορεί να ενσωματώσει χαρακτηριστικά, συναισθήματα και γνωστικές ικανότητες. Για παράδειγμα, σίγουρα θα θέλατε να έχετε την νεότερη ψυχολογική σας ηλικία όσον αφορά τη μνήμη σας, αλλά όταν πρόκειται για την συναισθηματική σας ισορροπία, μια μεγαλύτερη ηλικία, θα ήταν προτιμότερη.

Η σοφία και η ικανότητα του αυτοελέγχου, το να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο σε δύσκολες καταστάσεις, και το να αποδέχεστε τους άλλους όπως είναι, συνδέονται με μια μεγαλύτερη συναισθηματική ηλικία. Μια τέτοια ηλικία θα αυξήσει την πιθανότητα για μια πιο νέα ψυχολογική ηλικία. Αυτό είναι καλό, μιας και μειώνοντας το άγχος, θα κρατήσει τα πνευματικά αποθέματα σε εγρήγορση, καθώς μεγαλώνετε.

Όσο πιο αργά συμβαίνει η διαδικασία της ψυχολογικής ηλικίας, εντός των παραμέτρων της ωρίμανσης σε υγιείς συνθήκες, τόσο πιο μακροπρόθεσμη και καλής ποιότητας ζωή θα έχετε. Η συμπεριφορά έχει μεγάλη σημασία στον τρόπο που μεγαλώνετε.

Το παρακάτω τεστ θα σας παρουσιάσει μια σειρά από φωτογραφίες. Θα σας ζητήσει να διαλέξετε ποιο χρώμα αντιπροσωπεύει σε κάθε φωτογραφία, αυτό που είναι κυρίαρχο στη δική σας αντίληψη. Βεβαιωθείτε να δώσετε τις ειλικρινείς και αυθόρμητες απαντήσεις σας . Αυτό θα συμβάλλει στον ακριβή υπολογισμό της ψυχολογικής σας ηλικίας.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας, για τον αν τα αποτελέσματα σας αντιπροσωπεύουν, και μοιραστείτε αυτό το τεστ με τους φίλους σας για να το δοκιμάσουν και οι ίδιοι.

//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα απαλλαγούμε από την χαλαρή κοιλιά με αυτό το Αποτελεσματικό Φυσικό Τρόπο

Πολλές από εμάς πασχίζουμε να απαλλαγούμε από το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά που την κάνει να δείχνει πιο χαλαρή(ειδικά μετά από την γέννα).Αυτή η...

Πανεύκολο γλυκάκι του 5λεπτου με δύο υλικά!

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για ένα γλύκισμα ψυγείου με 2 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λεπτά, χωρίς ψήσιμο, με κόστος λιγότερο από 5...

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...
close