ΤΕΣΤ: Ποια Είναι η Ψυχολογική σας Ηλικία;

Ποια είναι η ψυχολογική ηλικία, σε αντίθεση με την χρονολογική ηλικία; Η ψυχολογική ηλικία μπορεί να ενσωματώσει χαρακτηριστικά, συναισθήματα και γνωστικές ικανότητες. Για παράδειγμα, σίγουρα θα θέλατε να έχετε την νεότερη ψυχολογική σας ηλικία όσον αφορά τη μνήμη σας, αλλά όταν πρόκειται για την συναισθηματική σας ισορροπία, μια μεγαλύτερη ηλικία, θα ήταν προτιμότερη.

Η σοφία και η ικανότητα του αυτοελέγχου, το να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο σε δύσκολες καταστάσεις, και το να αποδέχεστε τους άλλους όπως είναι, συνδέονται με μια μεγαλύτερη συναισθηματική ηλικία. Μια τέτοια ηλικία θα αυξήσει την πιθανότητα για μια πιο νέα ψυχολογική ηλικία. Αυτό είναι καλό, μιας και μειώνοντας το άγχος, θα κρατήσει τα πνευματικά αποθέματα σε εγρήγορση, καθώς μεγαλώνετε.

Όσο πιο αργά συμβαίνει η διαδικασία της ψυχολογικής ηλικίας, εντός των παραμέτρων της ωρίμανσης σε υγιείς συνθήκες, τόσο πιο μακροπρόθεσμη και καλής ποιότητας ζωή θα έχετε. Η συμπεριφορά έχει μεγάλη σημασία στον τρόπο που μεγαλώνετε.

Το παρακάτω τεστ θα σας παρουσιάσει μια σειρά από φωτογραφίες. Θα σας ζητήσει να διαλέξετε ποιο χρώμα αντιπροσωπεύει σε κάθε φωτογραφία, αυτό που είναι κυρίαρχο στη δική σας αντίληψη. Βεβαιωθείτε να δώσετε τις ειλικρινείς και αυθόρμητες απαντήσεις σας . Αυτό θα συμβάλλει στον ακριβή υπολογισμό της ψυχολογικής σας ηλικίας.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας, για τον αν τα αποτελέσματα σας αντιπροσωπεύουν, και μοιραστείτε αυτό το τεστ με τους φίλους σας για να το δοκιμάσουν και οι ίδιοι.

//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα σφουγγάρι κουζίνας είναι 200.000 φορές πιο βρώμικο από ένα κάθισμα τουαλέτας.. Δείτε πώς να το αποστειρώσετε!!

Απολυμάνετε το σφουγγάρι της κουζίνας και διασφαλίστε ότι τα μικρόβια δεν θα φτάσουν στα πιάτα, τα ποτήρια ή τον εαυτό σας! Με το σφουγγάρι...

Ποια σημάδια στα νύχια πρέπει να σας ανησυχήσουν… (Λίστα)

Πολλές φορές τα σημάδια που κάνουν την εμφάνισή τους στα νύχια μας, αντικατοπτρίζουν πιθανά προβλήματα υγείας, την ύπαρξη των οποίων μπορεί και να αγνοούμε. Σε...

Πιέζει σε αυτό το σημείο για 20 δευτερόλεπτα. Ο λόγος; Καταπληκτικός!

Πονοκέφαλος, δυσκοιλιότητα, αϋπνία είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ενοχλήσεις που μπορεί να νιώσουμε στην καθημερινότητά μας. Aντιμετωπίστε τις με κάποιες κινήσεις της ρεφλεξολογίας. Πολλά...
close