Το νέο Προϊόν που ήρθε να αντικαταστήσει τα Tαμπόv και θα φέρει Επανάσταση στον τρόπο που κάναμε $ΕX μέχρι σήμερα!

Τα ταμπόν είναι πολύ χρήσιμα αλλά δεν είναι τόσο αθώα όσο θα θέλαμε να νομίζουμε. Γεμίζουν τους χώρους υγειονομικής ταφής, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας και τέλος έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι γυναίκες να σταματήσουν να ντρέπονται γι’αυτή τη λειτουργία του σώματός τους.
Υπολογίζεται πως μία γυναίκα χρησιμοποιεί περίπου 12,000 ταμπόν στη ζωή της – εάν τα βάλετε στη σειρά, αυτό γίνεται πιο ψηλό και από ουρανοξύστη.

21235-810x543

Η εναλλακτική στην τυραννία των ταμπόν είναι μία συσκευή που θα μπορεί να φοριέται για 12 ώρες. Λέγεται Flex και θα κοστίζει $15 το πακέτο των 3, πιο πολλά από τα συνηθισμένα ταμπόν. Αντίθετα με τα υπόλοιπα προϊόντα όμως, είναι φτιαγμένο ειδικά για το $εξ κατά την διάρκεια της περιόδου, κάτι που οι άλλες εταιρίες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

Ήδη έχουν γίνει δοκιμές και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας και ήδη οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

4729

Πιστεύουν πως θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους υπόλοιπους κολοσσούς που κατέχουν περίπου $15 δισεκατομμύρια της βιομηχανίας της γυναικείας υγιεινής.

Η εταιρία όμως παραδέχεται πως της είναι δύσκολο να βρει επενδυτές – οι οποίοι είναι κυρίως άντρες – “και χλωμιάζουν όταν τους μιλάς για περίοδο”. Επίσης, υπάρχουν και αρκετά θέματα γραφειοκρατίας μέχρι να μπορέσει να φτάσει το Flex στα ράφια.

Αλλά παρά τις δυσκολίες, η εταιρία δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Αυτό που την βοηθάει να συνεχίζει είναι η προθυμία της να σπάσει όλα τα δεσμά που σχετίζονται με την υγεία της γυναίκας. Και όπως λένε: “είναι ένα πολύ παράξενο ταξίδι.”

Credit: ozy.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΔΙΑΙΤΑ που θα λατρέψεις!! – Έτσι θα χάσεις 10 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα!!

Η δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού ή αλλιώς όπως είναι και ο αγγλικός της τίτλος The Fast Metabolism Diet, της αμερικανίδας διαιτολόγου, Haylie Pomroy, υπόσχεται...

Ξυπνάτε συχνά στη διάρκεια της νύχτας; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Οι άνθρωποι που ξυπνούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, δηλαδή υποφέρουν από κατακερματισμό του ύπνου, εμφανίζουν αλλαγές στον εγκέφαλό τους, οι οποίες...

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση Πάντα θα είσαι τα πάντα σε κάποιον. Το χαμόγελό σου θα κάνει κάποιον χαρούμενο ακόμη και...
close