Φτιάξτε Νηστίσιμη Σπιτική Μερέντα με τα πιο Αγνά Υλικά

Υλικά:

  • 200 γρ.φουντούκια
  • 1 ποτήρι νερό
  •  1 βανίλια
  • 1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
  • 1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
  • 70 γρ.κουβερτούρα

Εκτέλεση:

  1. Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.
  3. Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.
  4. Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.
  5. Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.
  6. Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Πηγή: tilegrafima.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

12 αφορισμοί από την μεγάλη Μεξικανή ζωγράφο Φρίντα Κάλο.

Η Φρίντα Κάλο (6 Ιουλίου 1907-13 Ιουλίου 1954) ήταν Μεξικανή ζωγράφος. Το στυλ ζωγραφικής της είναι επηρεασμένο από τους πολιτισμούς του Μεξικό αλλά έχει...

Τι προκαλεί τα κόκκινα σημάδια στο δέρμα σας;

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να έχετε στο δέρμα σας τουλάχιστον ένα κόκκινο σημάδι. Τα σημάδια αυτά είναι μικρά και έχουν ένα βαθυκόκκινο χρώμα,...

Δεν φαντάζεστε ποιο ρόφημα που πίνουμε καθημερινά περιέχει καρκινογόνες ουσίες!

Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν οι κάψουλες (κυριώς του espresso) καφέ που υπόσχονται στα γρήγορα ένα σφηνάκι από...
close