6 Αποκαλυπτικά μυστικά από μαγικά κόλπα που όλοι έχουμε παρακολουθήσει. (Εικόνες)

Όλοι έχουμε παγώσει από κλασικά μαγικά κόλπα που έχουμε παρακολουθήσει σε τσίρκο, εκδηλώσεις, και σε διάφορες παραστάσεις από γάμους. Σε αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσουμε μερικά μαγικά κόλπα τα οποία θα μας κάνουν να πάψουμε να θεωρούμε τους μάγους τόσο καλούς για τις ικανότητες του.

Δείτε τις εικόνες :

Μυστική № 1. Το κόλπο του πριονίσματος.

1

Θυμάστε ως παιδί που παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την τρομερή εικόνα που κόβανε μια γυναίκα στην μέση; Τώρα έχουμε μια εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα από το κουτί με τους δύο κρυφούς βοηθούς.

Μυστικό № 2. Το σκισμένο χαρτονόμισμα.

2

Οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν όταν ο Copperfield μπροστά τους έσκισε ένα διπλωμένο δολάριο και στην συνέχεια το δίπλωνε και έβγαινε ξανά ολόκληρο. Το μυστικό σε αυτό το κόλπο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα τοποθετηθεί σε ένα μολύβι : στην πραγματικότητα, το έκοψε διαγώνια για να συνδεθεί με ισχυρούς μαγνήτες!

Μυστικό № 3. Ανύψωση

3

Το μυστικό αυτού του δημοφιλούς κόλπου είναι μεταξύ των πιο περίεργων. Ίσως να έχετε παρακολουθήσει ανθρώπους να ισορροπούν σε ένα ραβδί. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι το ραβδί έχει προέκταση από μέσα που μπορεί και ισορροπεί ο μάγος.

Μυστικό № 4. Η εξαφάνιση του κυπέλλου.

4

Στο τραπέζι τοποθετείται ένα ποτήρι νερό στην συνέχει ο μάγος το καλύπτει με ένα μαντήλι. Στη συνέχεια με ένα γυάλινο ανελκυστήρα το ρίχνει στον αέρα και το αποτέλεσμα είναι το μαντήλι να πέφτει στο πάτωμα, και το γυαλί εξαφανίζεται. Και εδώ είναι οι οδηγίες για το πώς πραγματοποιείται τέχνασμα: Πρώτον, σε ένα πανί ράβουμε ένα δαχτυλίδι από σύρμα, το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το μαντίλι είναι σε ένα ποτήρι. Και δεύτερον ρίχνουμε το ποτήρι σε μια μυστική θήκη μέσα από μια τρύπα στο τραπέζι.

Μυστικό № 5. Κορίτσι ζιγκ-ζαγκ

5

Αυτό το κόλπο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον βοηθό. Κύρια αποστολή της να μείνει σε μια καθορισμένη περιοχή κοντά στο κουτί της.

Μυστικό № 6. Η κλίση του Michael Jackson

6

Όλοι θα θυμάστε την εντυπωσιακή κίνηση που έκανε ο Michael και οι χορευτές του κατά την εκτέλεση του τραγουδιού «Smooth Criminal». Φάνηκε πιθανό δεδομένου ότι η κλίση για να κάνουν κάτι τέτοιο ήταν γωνία 45 μοιρών. Το μυστικό εδώ βρίσκεται σ τα παπούτσια με τακούνι και στην σκηνή.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

20 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από το σπίτι σας για καλύτερη υγεία

Η καλή υγεία συνήθως συνδυάζεται με τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική. Ομως και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε- ξεκινώντας από το σπίτι- μπορεί να...

Ποια όργανα επηρεάζει περισσότερο το στρες;

Τα υψηλά επίπεδα του στρες μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης και της πίεσης του αίματος τα οποία με τη σειρά τους...

Αυτός ο Νόστιμος Χυμός θα Καθαρίσει τις Αρτηρίες και θα Λειτουργήσει Προληπτικά σε Καρδιακές Παθήσεις

Μια κλινική μελέτη έχει βρει ότι προσθέτοντας μια απλή τροφή στη διατροφή μας έχει την ικανότητα να επαναφέρει την υγεία μας, και μειώνει/αντιστρέφει τον...
close