8 Αρνητικές επιπτώσεις που έχει η έλλειψη $ΕX στον Ανθρώπινο Οργανισμό. Η 3η θα σας Τρομοκρατήσει!

Η σημασία μιας υγιούς και τακτικής $eξουαλικής ζωής συχνά υποτιμάται. Σας παρουσιάζουμε 8 λόγους που θα σας πείσουν να μην αγνοείτε την εpωτική σας ζωή. Να τι συμβαίνει όταν σταματάτε να κάνετε $eξ:

1. Αρρωσταίνετε πιο συχνά

Αν δεν κάνετε $eξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ανοσοποιητικό σας γίνεται πιο αδύναμο. Τα μικρόβια εξαπλώνονται πιο εύκολα στο σώμα σας και μπορείτε να κολλήσετε πιο εύκολα ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη. Έτσι, κάνοντας περισσότερο $eξ, αποφεύγετε να αρρωστήσετε.

1

2. Τα επίπεδα του άγχους αυξάνονται

Το σeξ είναι ένας σπουδαίος τρόπος να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους. Το τακτικό $eξ μειώνει την ποσότητα των ορμονών του άγχους και σας κάνει να νιώθετε πιο χαλαροί στην καθημερινότητά σας. Χωρίς αυτή τη σημαντική ισορροπία, μπορεί να γίνετε μια κινητή βόμβα, έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή!

2

3. Είναι πιο δύσκολο για τους άντρες να έχουν στύση

Αν δεν κάνετε συχνά $eξ, γίνεται δύσκολο για πολλούς άντρες να αποκτήσουν στύση. Οι άντρες μπορεί να έχουν προβλήματα στύσης, αλλά και για τις γυναίκες να πετύχουν οργασμό.

3

4. Τα όνειρά σας αλλάζουν

Κάποια άτομα ξαφνικά παρατηρούν ότι έχουν παράξενα όνειρα όταν έχουν κάνουν σπάνια $eξ. Μπορεί να βλέπουν $eξουαλικά όνειρα ή να έχουν οργασμούς στον ύπνο τους.

4

5. Με την πάροδο του χρόνου χάνετε την επιθυμία για $eξ

Αν ο οργανισμός σας παρατηρήσει ότι έχετε παρατεταμένη αποχή από το $eξ, τότε μειώνετε η παραγωγή $eξουαλικών ορμονών, και κατά συνέπεια, η λίμπιντο πέφτει.

5

6. Θα νιώσετε απομακρυσμένοι από τον σύντροφό σας

Όταν ένα ζευγάρι σπάνια έχει εpωτικές επαφές, τότε αυτό έχει αντίκτυπο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Μπορεί να νιώσετε αισθήματα αβεβαιότητας που σχετίζονται με τον σύντροφό σας και άλλα άτομα θα σας φανούν πιο ελκυστικά.

6

7. Μειώνει τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι η αυτοεκτίμηση του ατόμου μειώνεται, όταν το άτομο δεν νιώθει εpωτική επιθυμία, νιώθει αισθήματα λύπης και στεναχώριας, ακόμα και κατάθλιψης. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό $eξ βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.

7

8. Αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου

Για τους άντρες, αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, όταν δεν κάνουν

$eξ για μεγάλες χρονικές περιόδους.

8

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Αλουμινόχαρτο στο Μαγείρεμα γιατί οι Συνέπειες θα είναι Καταστροφικές!

Άνθρωποι όλου του κόσμου χρησιμοποιούν πάρα πολλά υλικά για να ετοιμάσουν το γεύμα τους. Από ακριβά μαχαίρια και σκεύη, μέχρι αλουμινόχαρτο και δεν υπάρχει...

Πρόσeξε την Εικόνα! Τι είδες Πρώτο; Δες ΤΙ σημαίνει για τον Χαρακτήρα σου

Ποιον είδατε πρώτα στην Εικόνα; Η Απάντησή σας Αποκαλύπτει πολλά για την Προσωπικότητά σας! Οι οπτικές οφθαλμαπάτες μπορούν να γίνουν πολύ διασκεδαστικές. Όχι μόνο αποκαλύπτουν...

Μπορείς να διαβάσεις τα χρώματα γρήγορα ; Δείτε την φωτογραφία και δοκιμάστε το!

Μετά τα Μαθηματικά και ψυχολογικά Τεστ δημιουργήσαμε ένα ακόμη το οποίο ίσως σας μπερδέψει λίγο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε όσο...
close