Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Cheesecake Νέας Υόρκης - LINE LIFE

Cheesecake Νέας Υόρκης

Υλικά

Για τη βάση

  • 180 γρ. μπισκότα digestive
  • 90 γρ. βούτυρο

Για την κρέμα

  • 500 γρ. τυρί κρέμα
  • 125 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. ξινή κρέμα (sour ceam) έτοιμη ή σπιτική
  • 1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 3 αυγά

Εκτέλεση

Για τη βάση:

  • Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ. Τα μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε καλά.
  • Σε στρογγυλή φόρμα, με ψηλά αποσπώμενα τοιχώματα απλώνετε το μείγμα του μπισκότου.
  • Τοποθετείτε την βάση στο ψυγείο για να παγώσει κι ετοιμάζετε την κρέμα.

Για την κρέμα:

  • Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη την ξινή κρέμα (sour cream), τη βανίλια και το ξύσμα λεμονιού.
  • Προσθέτετε ένα – ένα τα αυγά και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  • Τοποθετείτε την κρέμα στη βάση του μπισκότου και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 50′-60′ περίπου.
  • Μόλις το cheesecake ψηθείωτο βγάζετε από φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει εντελώς σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Στη συνέχεια το τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά η κρέμα και σερβίρετε.

Πηγή

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.