Αρχική Όμορφος Κόσμος Quiz: Δες ΠΟΙΟΣ είναι ο Μεγαλύτερός σου Φόβος, σύμφωνα με το Ζώδιό σου!

Quiz: Δες ΠΟΙΟΣ είναι ο Μεγαλύτερός σου Φόβος, σύμφωνα με το Ζώδιό σου!

0
Quiz: Δες ΠΟΙΟΣ είναι ο Μεγαλύτερός σου Φόβος, σύμφωνα με το Ζώδιό σου!

Τι φοβάστε περισσότερο στον κόσμο; Πριν απαντήσετε την ερώτηση, πρέπει να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει να φοβάσαι. Το λεξικό της Οξφόρδης το περιγράφει ως “ένα δυσάρεστο συναίσθημα που έχει δημιουργηθεί από την πεποίθηση ότι κάτι ή κάποιος είναι επικίνδυνο, πιθανόν να προκαλέσει πόνο ή απειλή.”

Πολλά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν τον φόβο, είτε φόβος για το άγνωστο, είτε κάποιου είδους φοβiα. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας, η καρδιά μας αρχίζει να τρέχει, οι παλάμες μας ιδρώνουν και γρήγορα μας κυριεύει το άγχος και το στρες.

Το ζώδιό σας στην πραγματικότητα μπορεί να αποκαλύψει πολλά περισσότερα για τον πιο βαθύ σας φόβο από όσα νομίζατε. Κάθε ζώδιο είναι γνωστό για τις δυνάμεις, τις αδυναμίες του και τα διαφορετικά συναισθήματα. Όλες αυτές οι πτυχές μπορούν να εξεταστούν ώστε κάποιος να καταλάβει ποιες είναι οι πιθανές αιτίες που μπορεί να νιώσει φόβο.

Κάθε ζώδιο χαρακτηρίζεται από διάφορα πράγματα. Από ένα από τα τέσσερα στοιχεία, από διάφορα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως και από ένα διαφορετικό τύπο φόβου.

Δείτε για το ζώδιό σας ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος και πείτε μας αν για σας όντως ισχύει

sun-gazing.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.