Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Βάζει σκόρδο και ΑΥΤΟ σε ένα πολυμίξερ. Όταν είδα τον λόγο? Το ξεκίνησα και εγώ! - LINE LIFE

Βάζει σκόρδο και ΑΥΤΟ σε ένα πολυμίξερ. Όταν είδα τον λόγο? Το ξεκίνησα και εγώ!

Ως κάποιος που αγαπάει την μαγειρική, συνεχώς ψάχνω εύκολα κόλπα για να κάνω τα φαγητά μου ακόμη πιο νόστιμα.
Ένα από τα αγαπημένα μου συστατικά είναι το σκόρδο, έτσι ψάχνω τρόπους για να το χρησιμοποιώ σε κάνε νέα συνταγή που φτιάχνω. Και όποτε βρίσκω κάποιο κόλπο με βάση το σκόρδο, το προσθέτω στην λίστα με τα μαγειρικά μου τρικς.
Έτσι φυσικά ενθουσιάστηκα όταν είδα πως μπορώ να φτιάξω μόνος μου αλάτι σκόρδου, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο φρέσκο από το εμπορεύσιμο.
Συστατικά:

1 σκελίδα σκόρδου, ξεφλουδισμένη 1 κούπα αλάτι

Οδηγίες:

Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 80 °C Τοποθετήστε τις σκελίδες σκόρδου και το αλάτι στο πολυμίξερ

skordo2

Επεξεργαστείτε το για 20 λεπτά μέχρι το σκόρδο να αλεστεί πλήρως Απλώστε το μείγμα σε ένα ευθυγραμμισμένο χαρτί φύλλου ψησίματος Ψήστε το για 1 ώρα στους 80 °C Μεταφέρετε το μείγμα πίσω στο πολυμίξερ Επεξεργαστείτε το μείγμα για 20 λεπτά μέχρι το μείγμα να διαθέτει την συνοχή ενός καλαμποκάλευρο. Τοποθετήστε το αλάτι σκόρδου σε ένα αποθηκευτικό βάζο.

skordo3
Πηγή

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.