in

10 Ερωτήσεις που οι Άντρες Θέλουν να Ρωτήσουν τις Γυναίκες για την Ευαίσθητη Περιοχή τους

Οι περισσότεροι άντρες έχουν μια ιδέα για την γυναικεία ανατομία από το σχολικό μάθημα της Βιολογίας, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορεί να τους έβαζαν σε μπελάδες αν έκαναν τις παρακάτω ερωτήσεις στο σχολείο:

1. Πόσο γρήγορα παρατηρείτε ότι έχετε περίοδο; Σίγουρα για κάθε γυναίκα θα είναι διαφορετικό, αλλά πως νιώθετε; Είναι γρήγορο ή σας έρχεται στα μουλωχτά; Είναι το ίδιο κάθε μήνα; Το φανταζόμαστε σαν να παίρνετε αλληλογραφία. Κάποιους μήνες είναι σαν να λέτε: «Όχι ρε φίλε, κοίτα όλους αυτούς τους λογαριασμούς.» Ενώ άλλους μήνες, λέτε: «Τέλεια, κουπόνια!» Και κάποιους μήνες λέτε: «Γιατί παίρνω την αλληλογραφία μου μια φορά το μήνα;» Κάπως έτσι. Επίσης, συγγνώμη που συγκρίνω το αιδοίο σας με το ταχυδρομικό κουτί. Σας παρακαλώ, μη μου στείλετε αλληλογραφία μίσους.

2. Τι γίνεται με τα σωματικά υγρά σας; Πως το αντιμετωπίζετε ή είναι κάτι κοινό και δε δίνετε καμία σημασία;

3. Ασχολήστε τυχαία μήπως με το αιδοίο σας; Οι άντρες έχουν την τάση να έχουν τα χέρια τους διαρκώς κάτω στο παντελόνι τους. Γίνεται ασυνείδητα. Είναι ωραίο να βάζεις τα χέρια σου εκεί και να σιγουρευτείς ότι όλα είναι εντάξει. Οι γυναίκες φαίνεται να μη το κάνουν αυτό. Το κάνετε μήπως;

4. Η αποτρίχωση είναι το ίδιο τρομακτική όσο για εμάς; Φαντάζομαι μιας και έχετε εσωτερικά όργανα, βάζοντας ξυραφάκι στην ευαίσθητη περιοχή θα είναι το ίδιο επίφοβο.

5. Έχετε ποτέ οργασμό κάνοντας τυχαίες εργασίες; Μύθοι και έρευνες υποδεικνύουν ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό με ένα στενό παντελόνι, μετά από αρκετή γυμναστική, ή όταν καβαλάνε ένα άλογο. Πως το νιώθετε; Νομίζω αν οι άντρες είχαν ένα τζιν που θα τους έφερνε σε οργασμό, θα το φορούσαν για πάντα.

6. Πως νιώθετε τον οργασμό; Νομίζω ότι είναι ερώτηση που είναι αδύνατον να απαντηθεί από το κάθε φύλο χωρίς να έχει κάποιος και τα δύο $eξουαλικά όργανα. Αλλά ακόμα αναρωτιόμαστε.

7. Ουρείτε λιγότερο επειδή πρέπει να καθίσετε; Νομίζω ότι ουρώ συνέχεια επειδή είναι πολύ εύκολο να κατεβάσω το φερμουάρ και απλά να το κάνω. yr. I should probably see a doctor just to be safe. This one wound up not really being about vaginas, but whatever.

8. Μπορείτε να ονομάσετε όλα τα μέρη του αιδοίου σας; Είναι τόσα πολλά. Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι πτυχίο για να τα μάθεις όλα.

9. Ο γυναικείος οργασμός με squirting είναι πραγματικός; Φαίνεται ότι ακόμα το ψάχνουν αν υπάρχει, αλλά ακόμα μας αφήνει ξάγρυπνους τα βράδια.

10. Το να πηγαίνετε στον γυναικολόγο είναι τόσο άβολο όσο φαντάζομαι; Για τι πράγμα συζητάτε όσο σας εξετάζει; Όταν εμείς πηγαίνουμε στο γιατρό και μας εξετάζει για 30 δευτερόλεπτα, γίνεται μέσα σε άβολη σιωπή.

Credit: cosmopolitan.com

Επικό βίντεο: Ένα μυρμήγκι πίνει βότκα και δείτε πως αντέδρασε… [Βίντεο]

Ετοιμοθάνατη Μόνη Μήτέρα 6 Παιδιών Σβήνει Παραδομένη στον Καρκίνο. Δείτε όμως τι Γίνεται Μόλις Αποκαλύπτει το Θανάσιμο Μυστικό της στην Καλύτερη Φίλη της…