in

Δείτε τι θα φέρει το 2016 σε όλα τα ζώδια! Προσοχή: γιατί όλα άνω κάτω έρχονται..!

Προσοχή: γιατί όλα άνω κάτω έρχονται..!

ΚΡΙΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Η συλλογή των εμπειριών από τα προηγούμενα χρόνια, τώρα σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα ταλέντα σας αυτό το χρόνο. Προχωρήστε μπροστά , νιώστε πιο επιτυχημένοι και φροντίστε να κάνετε αξιόλογα νέα ξεκινήματα.

Προσοχή:

Το να διαδείδετε απρόσεκτα κουτσομπολιά μπορεί να είναι επικίνδυνο αυτό το χρόνο. Ελέγξτε ταξιδιωτικές συμφωνίες και πληρωμές ξανά και ξανά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με δουλειές που υπόσχονται έξτρα χρήματα από το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Η φαντασία σας ανθίζει και η δημιουργικότητα ρέει. Ιδέες, έρωτας και παιδιά είναι στο προσκήνιο. Ο Μάρτιος ο Ιούνιος και ο Ιούλιος φέρνουν πολύ ενέργεια και τυχερά διαλλείματα. Μη φοβηθείτε μια μεγάλη αλλαγή και καλωσορίστε την επιτυχία- το αξίζετε άλλωστε.

Προσοχή:

Οικονομικές απάτες και επενδύσεις ρίσκου φαίνεται να είναι πάντα υψηλού κινδύνου, ποτέ περισσότερο από ότι το 2016.Αν μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανόν να μην είναι. Μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, άπληστοι ή εύπιστοι. Θα ήταν σοφό επίσης να αποφύγετε μεγάλα στοιχήματα σε αθλητικά ή πολιτικά γεγονοτα

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:
Εξερευνώντας νέες δυνατότητες ερεθίζει το απασχολημένο μυαλό σας. Πολλές πτυχές της ζωής σας βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά η οικογένεια σας στηρίζει πολύ όμορφα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τις σχέσεις – είτε θα δεσμευτείτε οριστικά είτε θα ανοίξετε φτερά για μια καινούργια αρχή.

Προσοχή:

Αυτή ή ένταση μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα δρομολογείται μέσα από συνεργασίες, καταστάσεις κι ελπίδες για το μέλλον.Ένας σύντροφος ή συνάδελφος θα χρειαστεί την υποστήριξη σας, αλλά μπορεί και να προσπαθήσει να σας κρατήσει πίσω ή ακόμη να σας περιορίσει με κάποιο τρόπο. Τα αφεντικά μπορεί να είναι ασαφή και δύσκολα. Δεν μπορείτε να τους ξεγελάτε όλους και συνέχεια φέτος, δεν αξίζει την προσπάθεια άλλωστε. Αποφύγετε κουτσομπολιά κι οτιδήποτε περίεργο, παρανομίες κι ότι άλλο δεν είναι απόλυτα νόμιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Αναπόφευκτα, είναι μια σκληρή χρονιά για εσάς, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε σημαντική υποστήριξη από οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και γείτονες επίσης. Η οικογένεια και οι διαπροσωπικές σχέσεις ενώνονται με καλή τύχη από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Προσοχή:

Οι καθημερινές σας συνήθειες μπορεί να ξετυλιχτούν ταξιδεύοντας, ταξίδια στη δουλειά, ή αναπάντεχες κρίσεις με γείτονες, παιδιά, συγγενείς ή φίλους. Οι περισπασμοί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται-η φράση ‘πολύ κακό για το τίποτα’ μπορεί να το εξηγήσει ακριβώς. Να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με τις ταξιδιωτικές συμφωνίες , ή όταν γράφεστε σε μαθήματα κι εργαστήρια. Αυτές οι πτυχές της ζωής μπορεί να αποδειχτούν απογοητευτικές ή μπερδεμένες. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απάτες σχετικά με καταλύματα, ξενοδοχεία και διακοπές.

ΛΕΩΝ

Το άρωμα της χρονιάς:

Ότι εκτιμάτε κι ότι αξίζει λάμπει. Είναι καλή στιγμή για τα οικονομικά σας, μπορείτε να κάνετε ευχάριστες βελτιώσεις. Αλλά αυτό που μετράει είναι αυτό που αξίζει για εσάς-και γνωρίζετε κατά βάθος ότι δεν είναι μόνο το χρήμα.

Προσοχή:

Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε οικονομικές συμφωνίες, δάνεια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με πίστωση, κληρονομιά , επιστροφές και καταθέσεις. Το 2016 δεν ευνοεί κανενός είδους τυχερό παιχνίδι ή επικίνδυνες επενδύσεις- το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε χρήματα ή να μπλεχτείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Το να δανείσετε χρήματα σε γνωστούς είναι επίσης γεμάτο παγίδες-θα απογοητευτείτε όταν δεν θα μπορούν να σας επιστρέψουν τα χρήματα, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε συναισθηματικά μαζί τους. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική χρονιά για εσάς αν δεχτείτε ενδιαφέρουσες αλλαγές και ζωηρά αναζητήσετε ευκαιρίες. Η δουλειά σας, η ερωτική σας ζωή, και το σπίτι είναι όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν στο 2016-2017. Να είστε τολμηροί!

Προσοχή:

Τα όνειρα σας για την ενδοοικογενειακή ευτυχία αμφισβητούνται- πιθανότατα από τον ρόλο του συντρόφου ή της συμπεριφοράς του. Οι συναινέσεις φέρνουν ανακούφιση, γι’ αυτό να το συζητάτε. Οι εργασίες για το σπίτι μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας προκαλέσουν άγχος όταν ψάχνετε για σπίτι, την πώληση του σπιτιού σας ή όταν προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Αδίστακτοι έμποροι , περίεργες διαρροές και περίεργοι γείτονες όλα σας κρατούν σε εγρήγορση φέτος.

ΖΥΓΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Έχετε έναν άγγελο στο πλευρό σας. Αν δώσετε προσοχή, θα έχετε υπέροχη καθοδήγηση και έμπνευση. Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στους αγγέλους, αξίζει να τρέφετε το υποσυνείδητο σας, διατηρώντας ένα ημερολόγιο ονείρων ή να κάνετε μαθήματα διαλογισμού. Προετοιμαστείτε για μια αλλαγή το Φθινόπωρο.

Προσοχή:

Θα μπορούσατε να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι τον Μάρτιο, γι’αυτό φροντίστε να μην αντιδράτε υπερβολικά τότε. Σύντομα ταξίδια, συζητήσεις και οι συνηθσμένοι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν κάλλιστα να γίνουν αιτία αναστάτωσης ή εξαπάτησης. Ξανά, αν υιοθετήσετε μια πιο ελαστική στάση και συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με ότι μοιάζει να είναι υπό κατάρρευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Φιλίες και μοιρασμένες εργασίες μπορούν να ευημερήσουν, φέρνοντας ευκαιρίες , χαρά κι ευτυχία. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας και στοχεύστε για σταθερότητα αντί να επεκταθείτε.

Προσοχή:

Με τον Ερμή να επιστρέφει στον Ταύρο από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 22 Μαΐου αναδεικνύει παρεξηγήσεις με ερωτικούς συντρόφους ή στην επαγγελματική σας ζωή. Οι ομίχλες του Κρόνου και του Ποσειδώνα δημιουργούν δίνες στον οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας, των τυχερών παιχνιδιών και των παιδιών (Ιχθείς) και στον οίκο των χρημάτων και των αξιών(Τοξότης). Γι’ αυτό αποφύγετε στοιχήματα, αυθόρμητες αγορές και κι έχετε τα μάτια ανοιχτά για χρήματα που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Σε ότι κι αν έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας, δουλέψτε σκληρά για το στόχο σας και θα προσελκύσετε την καλή σας τύχη. Θα πρέπει να έχετε υπομονή κι επιμονή φέτος, αλλά θα ανταμειφθείτε στο τέλος. Μη τα παρατάτε.

Προσοχή:

Τι σημαίνει η λέξη σπίτι για εσάς; Ναι, είναι το μέρος που ζείτε, αλλά είναι επίσης και οι ρίζες σας, η οικογένεια, γονείς και παρελθόν. Τα πράγματα αλλάζουν σε μία ή περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις το 2016, και πολλά μένουν αδιευκρίνιστα μέχρι το τέλος του χρόνου. Ζητήματα ιδιοκτησίας μπερδεύονται – στο σπίτι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε απρόσμενες εργασίες συντήρησης. Μην αφήσετε μια μικρή σταγόνα να γίνει ποτάμι. Αν έχετε την ψευδαίσθηση για οικογενειακές ιστορίες κι αυτές θα εξεταστούν. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους συγγενείς ή ένα κρυφό γάμο στο οικογενειακό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Σχεδιάστε να μάθετε κάτι καινούργιο φέτος και φροντίστε να βρείτε χρόνο να απολαύσετε όμορφη μουσική , τέχνες, τη φύση και την πνευματική σας ζωή γενικότερα. Μην αφήσετε την ανάγκη για ασφάλεια να σας τυφλώσει γιατί έτσι μπορεί να χάσετε νέες ευκαιρίες και νέους τρόπους να σκέφτεστε.

Προσοχή:

Τα μέλη της οικογένεια σας χρήζουν την προσοχή σας φέτος κι ίσως να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι πραγματικά τους συμβαίνει. Ακραίες πιθανότητες περιλαμβάνουν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να έχει κάποιο εθισμό, διατροφικές διαταραχές ή μια εμμονή με τη θρησκεία ή ακόμη και θεωρίες συνομωσίας-αλλά όπως είπαμε, αυτά είναι ακραίες πιθανότητες! Αν αισθάνεστε πως κάποιος σας κρύβει την αλήθεια, διατηρήστε στάση αναμονής. Αυτές οι πιθανότητες μπορεί να ισχύουν ακόμη και για γείτονες ή συγκατοίκους. Γενικά, είναι καλύτερα να διατηρείτε κάποιες αμφιβολίες φέτος και να είστε προσεκτικοί σε όλα τα είδη της επικοινωνίας – από τηλέφωνα έως ηλεκτρονική αλληλογραφία. Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο ή μια επιστολή από την θεματική της πρόταση και θα είστε μια χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Μάθετε να προσαρμόζεστε, αποδεχτείτε το καινούργιο και να αντιδράτε άμεσα στις περιπτώσεις που χρειάζεται είναι το κυριότερο προσόν που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο φέτος. Οι φιλίες σας έχουν δοκιμαστεί και ότι άντεξε θα έχει πολύτιμη και διαρκή αξία στη ζωή σας.

Προσοχή:

Έμποροι με αμφίβολα προϊόντα, σκηνικά που υπόσχονται να σας κάνουν γρήγορα πλούσιους, ψεύτικοι έμποροι παλαιών αντικειμένων και απατεώνες θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα αν υποκύψετε στα πανούργα λόγια τους. Απλώς να θυμάστε ότι είστε αρκετά ευάλωτοι σε απάτες φέτος και μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το τηλέφωνο. Φροντίστε να ελέγχετε λογαριασμούς, δάνεια και πιστωτικές κάρτες , ασφαλίστε την επικοινωνία στο διαδίκτυο και να ζητάτε διαπιστευτήρια από τους ανθρώπους. Φυσικά, όλα αυτά είναι λογικό να τα κάνετε ανά πάσα στιγμή, αλλά προς το παρόν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δείχνουν ότι αυτή τη χρονιά πρέπει να είστε πάνω από αυτά τα θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Οι σχέσεις σας(κάθε είδους) μετράνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φέτος και θα φέρουν τύχη και ευτυχία. Είναι ένας χρόνος που θα δουλέψετε σκληρά με νέες αρμοδιότητες στην εργασία ή μπορεί και να περιλαμβάνει έναν γονιό ή κάποιο ηλικιωμένο συγγενή. Μπορεί να ήρθε η ώρα να αφήσετε κάτι πίσω για πάντα.

Προσοχή:
Αυτή είναι μια ουσιαστική χρονιά για εσάς. Αν έχετε την τάση να γίνετε ο χειρότερος εχθρός σας πάρτε μια βαθιά ανάσα και ζητήστε συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεστε πραγματικά. Αποφύγετε τις υπερβολικές αναφορές στα προσόντα σας, μπορεί να γυρίσει εναντίον σας στον έρωτα ή στην εργασία. Μην ξεχνάτε σας αγαπούν και σας θαυμάζουν έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει λόγο.
Πηγή: official.gr

Βόμβα στο Facebook: Αυτά είναι τα προφίλ που θα κλείσουν μέχρι το τέλος της βδομάδας!

24 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το 2105 ήταν η χρονιά του Μέλλοντος.