in

Ερωτικές σχέσεις μεταξύ ζωδίων – Δείτε με ποιους ταιριάζετε!

Οποιος  έχει ασχοληθεί έστω κι ελάχιστα με την αστρολογία,είτε “κρυφοκοιτώντας” την στήλη κάποιου περιοδικού που αναφέρεται στα ζώδια,είτε συζητώντας σε φιλικές συντροφιές με θέμα τις σχέσεις,έχει σίγουρα κάποιες βασικές “γνώσεις” σχετικά με την ερωτική συμβατότητα των ζωδίων..

Από τον Mανο Μηκιδη

Έτσι λοιπόν ειναι γνωστο ότι:

Οι εκπρόσωποι των πυρινων ζωδίων δηλαδή ΚΡΙΟΙ , ΛΕΟΝΤΕΣ , ΤΟΞΟΤΕΣ, “δένουν” μεταξύ τους

Οι γήινοι ΤΑΥΡΟΙ , ΠΑΡΘΕΝΟΙ , ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ “εμπλέκονται” σε ερωτικές σχέσεις ανάμεσα τους

Η επικοινωνία είναι το δυνατό στοιχειο των σχέσεων που δημιουργείται μεταξύ ΔΙΔΥΜΩΝ , ΖΥΓΩΝ , ΥΔΡΟΧΟΩΝ που ανήκουν στην αέρινη τριάδα.

Η συναισθηματική φύση των υδατινων ζωδίων φέρνει “κοντά” ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ , ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ,  ΙΧΘΥΣ…

Έντονη έλξη αναπτύσσεται ακόμα ,μεταξύ των “απέναντι” ζωδίων,όπως:

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ-TOXOTΗΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΙΧΘΥΣ

Υπάρχει όμως κι μια κατηγορια σχέσεων που δεν είναι “συνηθισμένες” ,θεωρούνται καρμικες άρα…. φορτισμένες κι δύσκολες.

Οι σχέσεις αυτές δημιουργούνται μεταξύ ζωδίων, τα οποια είναι ερωτικά “ασύμβατα” μεταξύ τους,τουλάχιστον με μια πρώτη ματια, λόγω του ότι οι ομοιότητες που τα συνδέουν είναι από ανύπαρκτες έως..ελάχιστες!

Ομως θα συναντησουμε αρκετα συχνα , τετοιου τυπου σχεσεις οι οποιες δειχνουν να αντεχουν στον χρονο κι η καθεμια από αυτές εχει το δικο της ιδιαιτερο τροπο κι λογο υπαρξης.

Έτσι μπορούμε να δούμε σχέσεις με καρμικά στοιχεια όπως :

ΚΡΙΟΣ με ΠΑΡΘΕΝΟ η’ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο ορμητικός Κριός θα διδαχθεί από τον συνετό κι προσγειωμένο Παρθένο την λογική κι την εγκράτεια.Ο Σκορπιός με το έντονο πάθος θα αναψει για τα καλά τον πυρσό του Κριού κι θα οδηγηθούν σε ένα κρεσέντο, καθώς κι οι δυο έχουν για κυβερνήτη τους τον μαχητικό αρη.

ΤΑΥΡΟΣ με ΖΥΓΟ η’ ΤΟΞΟΤΗ

Ο γήινος Ταύρος κι ο κοκέτης Ζυγός έχουν κοινό κυβερνήτη την αφροδίτη κι μπορούν από κοινού να μάθουν την εναρμόνιση κι την εξισορρόπηση.Ο πνευματώδης Τοξότης μπορεί να μάθει στον νωχελικό Ταύρο την εγρήγορση κι την προσαρμογή σε καταστάσεις..εκτος προγράμματος!!

ΔΙΔΥΜΟΣ με ΣΚΟΡΠΙΟ η’ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο αεικίνητος Δίδυμος θα “αναγκαστεί” να κολυμπήσει στα βαθιά νερά του συναισθηματικου-παθιασμένου Σκορπιού,ο δε Σκορπιος θα εξάψει την περιέργεια του Διδυμου για αποκαλύψεις κρυμμένων μυστικών.Ο μετρημένος Αιγόκερως θα “διδάξει” τον αέρινο Δίδυμο πως να ρυθμίζει την καθημερινότητα του με ταξη,οργανωτικότητα κι σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ με ΤΟΞΟΤΗ η’ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο τρυφερός Καρκίνος θα διδαχτεί από τον περιπετειώδη Τοξότη την επέκταση των οριων του κι την απελευθέρωση του από πάσης φύσεως αναστολές κι αυτοπεριορισμούς.Οι εντελώς ασύμβατες φύσεις Καρκίνου κι Υδροχόου μπορούν να βρούν σημείο επαφής στην αναζήτηση πιο ανεξαρτητων τρόπων έκφρασης κι μιας εντελώς νέας πραγματικότητας ζωής..

ΛΕΩΝ με ΑΙΓΟΚΕΡΩ η’ ΙΧΘΥ

Ο ..βασιλιάς Λέων θα διδαχτεί από τον Αιγόκερω την απλότητα στους τρόπους κι την προσέγγιση καθώς κι το να ακούει με υπομονή τους…υπηκοους του!!Ο Ιχθύς ,σαν παιδί του Ποσειδώνα θα διεγείρει, τον Λέοντα, με την ευαίσθητη ρομαντική του φύση κι θα τον οδηγήσει σε ένα ειδύλλιο με πρίγκιπες κι νεράιδες!!(προσοχή στους δράκους του παραμυθιού!)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ με ΥΔΡΟΧΟΟ η’ ΚΡΙΟ

Ο πρωτοποριακός-επαναστάτης Υδροχόος κυριολεκτικά “τσακίζει” τον συντηρητισμό του οργανωτικου Παρθένου απελευθερώνοντας τον, από στεγανά κι τυπικότητες.Ο Κριός με την ορμητική του φύση θα παρασύρει τον Παρθένο σε μια περιπέτεια γεμάτη από ανατροπές κι αυξομειούμενη ένταση.

ΖΥΓΟΣ με ΤΑΥΡΟ η’  ΙΧΘΥ

Ο κοκέτης Ζυγός κι ο γήινος Ταύρος  έχουν κοινό κυβερνήτη την Αφροδίτη κι μπορούν από κοινού να μάθουν την εναρμόνιση κι την εξισορρόπηση..Ο ονειροπολος Ιχθυς ξερει να εκτιμα την ομορφια κι την συντροφικοτητα  που ειναι το ζητουμενο καθε Ζυγου o οποιος
αρέσκεται στα τρυφερά αισθήματα του Ιχθύ ενω ο τελευταίος αισθανεται ασφαλεια..

Εσεις αληθεια τι ….ειδους σχεση εχετε;

Πηγή

27χρονη Ανέβασε Φωτογραφία ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ Της! ΣΑΛΟΣ Στο Διαδίκτυο! (Φωτο)

Ξεκίνησε σαν μία Μικρή Πληγή και μέσα σε λίγες Μέρες το Πρόσωπό άρχισε να Λιώνει! Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!