in

Ερωτική σχέση με έναν Ζυγό (οδηγίες προς ναυτιλομένους)

«You’re just to good to be true» θα μπορούσε να σου τραγουδά όποιος γνωρίζει έναν Ζυγό.

Η ομορφιά, το στυλ, η ευγένεια, η διπλωματικότητα, η γλυκύτητα και η επικοινωνιακή ικανότητα του Ζυγού τον καθιστούν ως ένα από τα πιο «εύκολα» ζώδια για συναναστροφή.

Σημείωση: Για συναναστροφή. Τι γίνεται όμως όταν το ζητούμενο είναι μια εpωτική σχέση;

Εντάξει, μπορεί να έχει κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη, τη μυθολογική θεά της ομορφιάς και της αρμονίας, αλλά άνθρωπος είναι κι ο Ζυγός και έχει τα «κουμπιά» του.

Αν το αντικείμενο του πόθου είναι Ζυγός, τότε τα παρακάτω tips θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα (γιατί είναι και σιγανά ποταμάκια, να τα λέμε κι αυτά):

Καταρχάς, αν δεν διαθέτεις στυλ και γενικά δεν επιμελείσαι την εμφάνιση σου μην μπεις καν στον κόπο να διαβάσεις παρακάτω. Μπορεί σε κάποια θέματα να έλκονται από τα ετερώνυμα αλλά όχι στο θέμα της αισθητικής. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Πρώτον, είναι οι ίδιοι εκλεπτυσμένοι και λατρεύουν τόσο την αρμονία ώστε μόνο ένα ταίρι με όμοια αντίληψη αισθητικής θα δέχονταν στο πλευρό τους και δεύτερον, για τον Ζυγό ο έρωτας είναι κάτι σαν το απόλυτο, το μοναδικό, το πιο κομψό στυλ.

Πόσο καλή προσφορά μπορείς να κάνεις;

Κι άντε ενέκρινε το δέσιμο της γραβάτας ή το μικρό μαύρο φόρεμα, τι συμφωνία φέρνεις στο τραπέζι; Και για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν πρόκειται για χρυσοθήρες ή συμφεροντολόγους. Απλώς, έχουν τόσο έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης (θυμήσου το σύμβολό τους που είναι η ζυγαριά) που αρνούνται να μπουν σε μια σχέση αν δεν νιώσουν την ασφάλεια πως ο άλλος είναι διατεθειμένος να προσφέρει ακριβώς όσα προσφέρει κι εκείνος.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην επόμενη λέξη κλειδί: Ασφάλεια. Στην πρώτη παράγραφο ανέφερα πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις και να απολαύσεις την παρέα ενός Ζυγού. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα, μη σου πω να αγγίξεις και τα αισθήματα του; Ο Ζυγός δεν αποκαλύπτει τα κομμάτια του αν δεν νιώσει πρώτα τη δική σου αποδοχή. Μπορεί να διαθέτουν γοητεία αλλά ο τομέας αυτοπεποίθηση δεν είναι το δυνατό τους σημείο, γι’αυτό και συχνά η ντροπαλοσύνη τους που δεν συνοδεύεται από έλλειψη επικοινωνίας, ερμηνεύεται ως ψυχρότητα. Γι’αυτό αποδέξου πως τα ραντεβού (ναι, συνήθως θα είναι ΤΑ, δηλ. πολλά κι όχι ένα ραντεβού) θα είναι κάτι σαν μικρές οντισιόν που θα έχουν στόχο να βεβαιώσουν τον Ζυγό πως πραγματικά θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα και τότε θα αρχίσει να αποκαλύπτει πιο μύχια κομμάτια της προσωπικότητας του.

Τι θα κερδίσεις αν κερδίσεις την προσοχή του και κυρίως την καρδιά του;

Ένα άτομο που πιστεύει στον έρωτα ως Ιδανικό. Για τον Ζυγό η αληθινή αγάπη δεν είναι μια ουτοπία αλλά ένα μέρος όπου όλα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους (είναι γειτονάκι με την Παρθένο), έρχονται σε ισορροπία και που η συντροφικότητα είναι η απόλυτη ευτυχία.

Ναι, ο Ζυγός είναι συντροφικό πλάσμα γι’αυτό και η ανάγκη του να εκφράζεται μέσα από μια σχέση μπορεί να τον οδηγήσει να εμπιστευθεί λάθος άτομα.

Πως θα τον ξενερώσεις;

Ξεκίνα έναν καυγά και ζήτα του να συμμετέχει. Θα το επαναλάβω για να γίνει κατανοητό: Η σχέση σας ζει στη χώρα της αρμονίας, πως γίνεται να διαταράσσεται από έναν καυγά; Ναι, αυτή είναι η Αχίλλειος πτέρνα των Ζυγών: η αδυναμία τους να διαχειριστούν τις εντάσεις. Έλα όμως, που σχέση χωρίς διαφωνία κι εντάσεις γίνεται;

Τι μπορεί να συμβεί σε αυτή την περίπτωση:

Α. Μπορεί να δράσουν προνοητικά και να επιλέξουν ένα ταίρι με όμοια χαρακτηριστικά προκειμένου να έχουν τη δικλείδα ασφαλείας πως ένα άτομο με την ίδια αγάπη για την αρμονία και την ηρεμία δεν θα προκαλέσει κόντρα. Οι Ζυγοί ανήκουν στα ζώδια που έλκονται από τα ομώνυμα τους.

Β. Επειδή όσο κι αν μας μοιάζει ένα άτομο το ενδεχόμενο μιας αντιπαράθεσης είναι πάντα πιθανό, η πρώτη αντίδραση θα είναι στρουθοκαμηλική. Κι επειδή αυτό το κόλπο δεν έλυσε ποτέ τίποτα, το έξυπνο ταίρι θα είναι εκείνο που θα εμπλέξει τον Ζυγό στη διαφωνία, πετώντας του το μπαλάκι της αναζήτησης της Χρυσής Τομής. Θυμήσου: Η δικαιοσύνη και η διπλωματικότητα είναι τα ατού των Ζυγών.

Γ. Αν σε έχει βολέψει η στρουθοκαμηλική τακτική του Ζυγού και το έχεις βρει σαν ευκαιρία να κάνεις μονόλογο ερμηνεύοντας το απαθές βλέμμα του Ζυγού ως μία παραδοχή των λαθών του, δεν θα μπορούσες να είσαι πιο μακριά νυχτωμένος. Γιατί πίσω από αυτό το απαθές βλέμμα κρύβεται ένας εγκέφαλος που απλώς μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει και μια μέρα κάνει ΜΠΑΜ!, δίχως να γυρίσει να κοιτάξει -με το ίδιο απαθές βλέμμα- τι πτώματα άφησε πίσω του.

Γι’αυτό, το ταίρι που είναι ορμητικό και δυναμικό ίσως να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας Ζυγός. Ένας σύντροφος που το παρασέρνει στις διαφωνίες και του δίνει την ευκαιρία να εκφράσει το θυμό και τις απόψεις του.

Κι ένα χρήσιμο tip για το τέλος: Όπως προαναφέρθηκε οι Ζυγοί είναι σιγανά ποταμάκια κι αυτό σημαίνει πως εκεί που νομίζεις πως αυτή η γλυκύτητα αρέσκεται στα κλισέ, μάλλον τον έχασες. Οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και την αισθητική, γι’αυτό μη σταματάς να τους παρέχεις το ρομαντικό παραμύθι τους.

Πηγή

Η Ολλανδία επίσημα απαγόρευσε τη χρησιμοποίηση άγριων ζώων στο τσίρκο

Ποια ζώδια κάνουν τα πιο hot ζευγάρια…