in

Γυναικεία σεχουαλική αύρα: Πώς εκφράζεται ζωδιακά;

Ο ερωτισμός, η γοητεία, η σαγήνη και η σεχουαλική αύρα μιας γυναίκας έχουν αποτελέσει από καταβολής κόσμου το γλυκόπιοτο «δηλητήριο» των απανταχού υποκλινόμενων αντρών, στο «μυστηριακό» ξόρκι της αποπλάνησης. Πρόκειται για τη δύναμη μιας έλξης που το κάθε ζώδιο εκπέμπει στο άλλο φύλο με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του αισθησιασμού του.
Όσοι όμως είναι «υποψιασμένοι» φροντίζουν να μαθαίνουν τις «ιδιαιτερότητες» του ωραίου φύλου και να αντιλαμβάνονται ευκολότερα από τους «ανταγωνιστές» -και ενίοτε – συναγωνιστές- τους, πως το «κυνήγι» δεν χρειάζεται …καμουφλάζ αλλά …σωστή ενημέρωση και εξυπνάδα. Οι δε κυρίες αν πραγματικά θέλουν να βιώσουν μια απολαυστική ερωτική ζωή, δεν έχουν παρά να διαβάσουν το ζώδιο που τους αντιστοιχεί από τον παρακάτω αστρολογικό οδηγό και να ανακαλύψουν τα ατού και τις αδυναμίες τους.

Γυναίκα Κριός: φιληδονία και ερωτισμός

Για εσάς από τις λέξεις-κλειδιά που προσδιορίζουν την χαρά και την ευτυχία σας είναι ο έρωτας και το σεχ. Πολλές φορές είστε τόσο ανυπόμονη που δεν προλαβαίνετε να φτάσετε μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Δυσκολεύεστε να βρείτε το ιδανικό ταίρι, γιατί βασικό σας χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ικανοποιείστε με τίποτα και θέλετε να κρατάτε τα ηνία σε όλα τα θέματα, παρόλο που σας ελκύει και σας προκαλεί πολύ να έχει ο άνδρας την κυριαρχία. Όταν όμως τον βρείτε είστε πιστή, αρκεί να έχετε υπομονή. Ερωτεύεστε με πάθος και η σεχουαλική σας ζωή είναι συνεχώς ενεργή, αρκεί να εισπράττετε τα ίδια αμοιβαία αισθήματα με τον σύντροφό σας. Με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας, προσελκύετε, αλλά και αρέσκεστε στους δυναμικούς άνδρες. Αυτό που ζητάτε είναι επιβεβαίωση και εκτίμηση από την πλευρά του συντρόφου σας.

Γυναίκα Ταύρος: θηλυκότητα και αισθησιασμός

Για εσάς η σχέση βασίζεται στα αμοιβαία αισθήματα, την ειλικρίνεια και την κατανόηση. Δεν υποκρίνεστε και ζητάτε από τον σύντροφό σας ξεκάθαρες κουβέντες και συμπεριφορές. Η βιασύνη και η πίεση δρουν αρνητικά. Είστε από τις πιο αισθησιακές γυναίκες και τις πιο ποθητές στους άντρες, λόγω του ότι η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας. Πολλές φορές μπορεί να φαίνεστε περιοριστική, παράξενη, ιδιότροπη και όχι πολύ δεκτική στα ποικίλα ερωτικά καλέσματα που ίσως δέχεστε, παρόλ’ αυτά δεν το μετανιώνετε γιατί εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας. Έχετε αντοχές, ισχυρό «θέλω» και «εγώ». Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση είστε πιστή και αφοσιωμένη, γι’ αυτό περιμένετε και από τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Είστε άκρως ερωτική, υπομονετική και βοηθάτε όσους αγαπάτε με τον τρόπο σας.

Γυναίκα Δίδυμος: πνευματική ανησυχία και αντισυμβατικότητα

Αυτό που ζητούν οι γυναίκες Δίδυμοι σε μια σχέση είναι η επικοινωνία, μιας και ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης τους, και αυτό πολλές φορές μπορεί να τις χαρακτηρίσει ως ψυχρές στο ερωτικό μέρος, καθώς δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην διανοητική κυρίως επικοινωνία. Δεν ανέχονται να καταπιέζονται, ενώ μισούν τη ζήλια, την κτητικότητα, την συμβατικότητα και την συνήθεια. Δεν δέχονται οποιοδήποτε συμβιβασμό στον έρωτα, γι’ αυτό και ίσως να νιώθουν συναισθηματικά ανασφαλείς, όταν δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν. Η πίστη και η αφοσίωση, για σας τις Διδύμους, δεν είναι χαρακτηριστικά σας, επομένως δεν νιώθετε την ανάγκη να δεσμευτείτε σε μακροχρόνιες σχέσεις. Είστε ανήσυχες στο πνεύμα και επιδιώκετε να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Δέχεστε τα κομπλιμέντα και το φλερτ, καθώς αυτά σας χαλαρώνουν και νιώθετε να ανανεώνεται η γοητεία σας.

Γυναίκα Καρκίνος: ρομαντισμός και συναίσθημα

Για εσάς σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Παρόλο που φαίνεστε ντροπαλή, η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο αισθησιασμό. Έχετε μεγάλη υπομονή και μένετε πιστή στον σύντροφό σας, καθώς σας αρέσει να τον περιποιείστε και να δείχνετε το ενδιαφέρον σας για εκείνον. Αντίστοιχα περιμένετε και σεις από το ταίρι σας να σας παρέχει ασφάλεια, αγάπη, τρυφερότητα και να σας δείχνει έμπρακτα αυτό που αισθάνεται, έτσι ώστε να νιώθετε καλά. Οι διαθέσεις σας μπορούν να αλλάξουν στη στιγμή και την μία στιγμή να φαίνεστε ιδιότροπη, άλλες φορές ιδιαίτερα ενεργητική και φιλόδοξη και κάποιες άλλες να πέφτετε σε μελαγχολία και να απογοητεύεστε. Γι’ αυτό και χρειάζεστε συνεχή επιβεβαίωση και υποστήριξη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εσείς οι γυναίκες Καρκίνοι έχετε την τάση να θέλετε να νιώσετε την ταύτιση ανάμεσα στην δική σας προσωπικότητα και του συντρόφου σας, γι’ αυτό και ο τρόπος συμπεριφοράς του καθορίζει επίσης και τη δική σας στάση απέναντί του.

Γυναίκα Λέων: φιλοδοξία και εντυπωσιασμός

Το βασικό χαρακτηριστικό για σας τις γυναίκες Λέοντες είναι η έντονη λάμψη που εκπέμπετε και η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι είστε σίγουρες για τον εαυτό σας και για την παρουσία σας μπροστά σε όλους. Εντυπωσιάζετε τους πάντες με την επιβλητική σας εμφάνιση. Επιζητάτε τον θαυμασμό των άλλων, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Βάζετε πάντα στόχους, τους οποίους και πετυχαίνετε και καταφέρνετε να πείσετε με την συμπεριφορά σας, πράγμα που δικαιολογεί την βασιλική σας θέση στο ζωδιακό. Είστε οπαδός της ποιότητας και της καλλιέργειας του εσωτερικού κόσμου, επομένως αποτελεί για σας απαραίτητη προϋπόθεση ο σύντροφός σας να διαθέτει την ανάλογη με σας θέση ή κάποιον τίτλο. Θέλετε επίσης να προωθείτε πάντα αυτό που θέλετε, ενώ δεν διανοείστε να δεχτείτε κατευθύνσεις από άλλους. Αυτό βέβαια είναι ένα σημείο που ίσως πλήττει τη σταθερότητα μιας σχέσης. Αυτό που κυρίως ζητάτε είναι να είναι και εκείνος το ίδιο λαμπερός με εσάς, γιατί έτσι σας κρατά το ενδιαφέρον φλογερό. Γίνεστε ιδιαίτερα προστατευτική προκειμένου να φροντίσετε και να ικανοποιήσετε το ταίρι σας.

Γυναίκα Παρθένος: τελειομανία και ρομαντισμός

Είστε από τις γυναίκες που συνδυάζετε τόσο την πρακτικότητα και τη λογική, όσο και τη συναισθηματικότητα (αν και κάποιες φορές δεν δείχνετε τις ευαισθησίες σας) και τον ρομαντισμό. Αυτό που σας ενδιαφέρει στις σχέσεις σας είναι να χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, έλλειψη επιτήδευσης, δικαιοσύνη, αλλά και τελειότητα. Μπορεί πολλές φορές να είστε τυπικές στα ερωτικά παιχνίδια αλλά μέσα σας κρύβετε μια ισχυρή λίμπιντο. Παρόλο που φαίνεστε ψυχρή και απόμακρη, κατά βάθος είστε πολύ ευαίσθητη. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά από την άλλη σας αρέσει να σας επαινούν όταν δίνεστε σωματικά. Μένετε πιστή και δεν επιδιώκετε σχέσεις μίας βραδιάς. Σας ελκύουν οι άνδρες που έχουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς και δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή τους. Διαθέτετε ηθική και αντιστάσεις και δεν πέφτετε εύκολα σε ερωτικά παιχνίδια, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας.

Γυναίκα Ζυγός: θηλυκότητα και ομορφιά

Για εσάς ο έρωτας είναι το βασικότερο και σημαντικότερο στοιχείο για να προχωρήσετε. Δεν δέχεστε την άρνηση σε καμία περίπτωση, την πίεση, την γκρίνια, τους καυγάδες και παρουσιάζετε μια δυσκολία στο να πάρετε μια απόφαση. Χάρισμά σας είναι η διπλωματία. Γοητεύετε τους πάντες στο πέρασμά σας, αφού εκπέμπετε έντονη θηλυκότητα και αναζητάτε τον τέλειο σύντροφο για να περάσετε την ζωή σας μαζί του, μιας και προσδοκάτε τον γάμο. Δεν αντέχετε να είστε μόνη, γι’ αυτό και ίσως να μην κάνετε πάντα σχέσεις που να σας καλύπτουν απαραίτητα συναισθηματικά, αλλά να ικανοποιείστε πρωτίστως σωματικά. Ένας άνδρας δίπλα σας σάς στηρίζει, σάς κατανοεί και σάς δίνει αγάπη. Γι’ αυτό και επιδιώκετε δικαιοσύνη, ισορροπία και τελειότητα στις σχέσεις σας.

Γυναίκα Σκορπιός: πάθος και παρορμητικότητα

Βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη συνέχιση μίας σχέσης, για σας, είναι η αδιαφορία, γιατί μέσα από την απόρριψη επιθυμείτε ακόμη περισσότερο να προχωρήσετε και να εκφραστείτε ερωτικά στον άνθρωπο που θέλετε. Το γεγονός ότι η απόρριψη και η αδιαφορία σας δίνει τη δύναμη να εμμένετε και να επιμένετε σε μία σχέση δημιουργεί για σας δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες όμως οφείλονται συνήθως από εσάς. Θεωρείστε από τις μοιραίες γυναίκες του ζωδιακού, γιατί αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η παρορμητικότητα και το παιχνίδι με τα όρια. Διαθέτετε πάθος και μπορείτε να γίνετε μοιραία και επικίνδυνη, καθώς ερωτεύεστε, αγαπάτε, μισείτε, μα όλα αυτά τα κάνετε σε υπερβολικό βαθμό. Έλκεστε από μεγαλύτερους άνδρες, που έχουν δυνατό και ειλικρινή χαρακτήρα. Είστε μυστικοπαθείς, ζηλιάρες σε ακραίο σημείο και επιφυλακτικές, αφού όλοι και όλα σας φαίνονται ύποπτα. Δεν ξεχνάτε εύκολα και ούτε συγχωρείτε, καθώς αν χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς κάποιον φεύγετε μακριά του. Ακόμα και αν αυτό που κυρίως σας εξιτάρει είναι ο σωματικός αισθησιασμός (η λίμπιντό σας άλλωστε είναι σε αυξημένα επίπεδα), θέλετε η σχέση σας να βασίζεται στο συναίσθημα, φτάνει ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας να μπορεί να ελέγξει τον ερωτισμό σας.

Γυναίκα Τοξότης: αισιοδοξία και ανεξαρτησία

Η λέξη-κλειδί για εσάς είναι η ελευθερία. Το βασικό σας χαρακτηριστικό είναι η ανεξαρτησία και η ελεύθερη υπόστασή σας. Για τίποτα στον κόσμο δεν θα το απαρνιόσασταν. Αντίθετα το επιδιώκετε! Όποιος σας το στερήσει ή προσπαθήσει να σας περιορίσει το μόνο που θα πετύχει είναι μια σύγκρουση μαζί σας. Σε μια σχέση φοβάστε μην σας πληγώσουν και σας προδώσουν, παρόλ’ αυτά, όμως, αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν το βάζετε κάτω και δεν απογοητεύεστε. Προχωράτε παρακάτω ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή. ’λλωστε η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες είναι έμφυτη. Ελκύεστε ιδιαίτερα από δυνατούς άνδρες, με πετυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση και με κάποιο κύρος. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο γάμος, όσο η συναισθηματική κάλυψη. Σας αρέσει να έχετε εμπειρίες, γι’ αυτό και θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων. Ακόμα και όταν βρείτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας αγαπήσει και θα το αγαπήσετε, θα συνεχίσετε να επιδιώκετε την ελευθερία των κινήσεών σας.

Γυναίκα Αιγόκερως: απαιτητικότητα και επιφυλακτικότητα

Αυτό που εκπέμπετε είναι έντονη θηλυκότητα, με αποτέλεσμα να ελκύετε εύκολα το ανδρικό φύλο. Φυσικά αποδεικνύεται ότι είστε αρκετά δύσκολες, επομένως θα χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο για να σας κατακτήσουν. Εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι έχετε δύο πλευρές: από την μία είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση και ενέργεια και φαίνεστε ανεξάρτητες και από την άλλη βγάζετε έντονη ευαισθησία και προτιμάτε να μένετε μόνες, όταν συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να σας εγκαταλείψουν και φοβάστε μήπως σας απογοητεύσουν. Δεν τολμάτε εύκολα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, καθώς προτιμάτε πρώτα να ψυχολογήσετε τους άλλους και να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι και αυτοί νιώθουν ό,τι και σεις. Δύσκολα δέχεστε την συγνώμη όσων κάνουν λάθη αλλά εάν σας εξυπηρετήσουν, δεν ξεχνάτε να τους ευχαριστήσετε.

Γυναίκα Υδροχόος: ιδιαιτερότητα και διανόηση

Για εσάς ο έρωτας «περνάει» από το μυαλό, αφού είστε η εγκεφαλική του ζωδιακού. Έχετε ένα παράδοξο τρόπο να αντιμετωπίζετε τον έρωτα: τη μια είστε τρυφερή και την άλλη εριστική. Είστε, επίσης, αρκετά απρόβλεπτη, καθώς η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας μεταβάλλεται συνεχώς και έτσι τους μπερδεύετε. Στον έρωτα είστε το ίδιο παράδοξη, όπως και σε όλα τ’ άλλα. Από την μια έχετε μια βαθιά ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματικό δέσιμο και από την άλλη ο αδιάλλακτος χαρακτήρας σας εμποδίζει και επηρεάζει την ερωτική ευχαρίστηση. Θέλετε να έχετε και την ανεξαρτησία σας, γι’ αυτό και δυσκολεύεστε να θεωρήσετε το εαυτό σας «κτήμα» κάποιου. Ο άντρας που θα σας γοητεύσει πρέπει απαραιτήτως να είναι έξυπνος και να έχει επιχειρήματα. Με το μυαλό του θα σας κάνει να νιώσετε γυναίκα και θα σας κατακτήσει.

Γυναίκα Ιχθύς: ευαισθησία και μυστήριο

Βασικά χαρακτηριστικά σας είναι η ευαισθησία, η δραματοποίηση και το μυστήριο. Έχετε την τάση να αποδίδετε αυτά που βιώνετε και αισθάνεστε με υπερβολικό τρόπο. Αυτή η τάση που έχετε σίγουρα σας βοηθά να πετυχαίνετε κάποια πράγματα που επιθυμείτε, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι παίζετε ανάμεσα στα όρια της αλήθειας με το ψέμα. Συνήθως δημιουργείτε ένα παραπέτασμα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπό σας, πράγμα που ελκύει και διεγείρει τους άνδρες, καθώς θέλουν να δουν τί κρύβεται από πίσω. Δεν συνηθίζετε να βλέπετε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, με αποτέλεσμα να βαλτώνουν οι σχέσεις σας και να αισθάνεστε συνεχώς λύπη και απογοήτευση. Δεν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στην σχέση, αλλά προτιμάτε να κυριαρχεί ο άνδρας με την έννοια ότι θα σας συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε μια γυναίκα. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η αλήθεια που βρίσκεται βαθιά μέσα του.

Πηγή: govastileto.gr

Top 10 Εικόνες που θα σας κάνουν να τις… κοιτάξετε δύο φορές!

Με το που είδε το πρόσωπο της μητέρας κατάλαβε και της άρπαξε το μωρό από τα χέρια!