in

Ημέρα της Γυναίκας: Τι χαρακτήρα έχει ανάλογα με το ζώδιο της;

Στις 8 Μαρτίου είναι η Ημέρα της Γυναίκας και αν θέλετε να δείτε τι κρύβει η κάθε γυναίκα σύμφωνα με το ζώδιο της, απλά διαβάστε παρακάτω…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

«Η δραστήρια γυναίκα»

Με κυβερνήτη της τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της μαχητικότητας, η γυναίκα Κριός είναι μία δυναμική γυναίκα, γεμάτη κέφι και ενεργητικότητα! Είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία της ζωής και είναι ατρόμητη μπροστά σε κάθε εμπόδιο ή πρόβλημα που εμφανίζεται στο δρόμο της! Της αρέσει να είναι αυθεντική, γι αυτό και στη ζωή της προσπαθεί να ανακαλύψει κάθε κρυφή πτυχή του εαυτού της που θα την κάνει να διαφέρει, να είναι ξεχωριστή και μοναδική. Η ζωντάνια της είναι πηγή έμπνευσης, ενώ οι φιλοδοξίες και τα ισχυρά της κίνητρα, κεντρίζουν πάντα τον θαυμασμό. Θέλει να προοδεύει, να έχει πάντα την πρωτιά και στο λεξικό της δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία! Όταν έχει μία επιθυμία θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να την κάνει πραγματικότητα και δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα, μέχρι να καταφέρει να κατακτήσει πρώτα το σκοπό της! Τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά ή στις σχέσεις της, είναι πάντα ο «αρχηγός», όλοι μπορούν να βασίζονται πάνω της και να αντλούν δύναμη και αισιοδοξία στο πλευρό της! Η γυναίκα Κριός διαθέτει ευθύ χαρακτήρα, που πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί και απότομη! Όταν δεν γίνεται το δικό της θα θυμώσει και έχει την τάση να καβγαδίζει εύκολα, γιατί είναι ανυπόμονη και αρκετά νευρική! >
Είναι ευτυχισμένη: Όταν την θαυμάζουν και την αφήνουν να λειτουργεί αυθόρμητα. Της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει μία ζωή γεμάτη δράση, περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

«Η γοητευτική και σταθερή γυναίκα»

Με κυβερνήτη της τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη, η γυναίκα Ταύρος είναι μία γαλήνια αλλά και αισθησιακή γυναίκα που εκπέμπει γλυκύτητα και ηρεμία! Διαθέτει θηλυκότητα, της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και να απολαμβάνει στιγμές πολυτέλειας αλλά και ευεξίας! Οι ρυθμοί της σε όλους τους τομείς της ζωής της είναι αργοί, καθυστερεί να πάρει αποφάσεις και δεν λειτουργεί παρορμητικά. Όταν όμως αποφασίσει ή βγάλει τα συμπεράσματά της, τότε κανείς δεν μπορεί να της αλλάξει άποψη, όσο και αν προσπαθήσει. Είναι απόλυτα σταθερή, τόσο στις απόψεις της όσο και στον τρόπο ζωής της και οι αλλαγές την πανικοβάλλουν και τις αποφεύγει όσο μπορεί. Είναι απόλυτα πιστή, συνεπής και αφοσιωμένη, είναι άτομο εμπιστοσύνης που πάντα θα πει την αλήθεια, έστω και αν αυτό της κοστίσει! Λατρεύει το σπίτι και την οικογένεια και το όνειρό της είναι να δημιουργήσει την δική της οικογενειακή φωλίτσα! Στο ξεκίνημα μίας σχέσης, φιλικής ή ερωτικής, είναι καχύποπτη και αρκετά συγκρατημένη και θέλει τον χρόνο της μέχρι να ξεδιπλώσει τα «φύλλα» της καρδιάς της. Είναι δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της γυναίκας Ταύρου, προσοχή όμως: Αν καταφέρετε να την κάνετε να σας εμπιστευτεί, θα πρέπει να αποφύγετε να την προδώσετε, γιατί τότε θα δείτε την άγρια, σκληρή και ακλόνητη πλευρά του χαρακτήρα της, που δεν θα σας δώσει ούτε μία ευκαιρία να επανορθώσετε!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν έχει στη ζωή της σταθερές ειλικρινείς σχέσεις και όταν ζει στιγμές πολυτέλειας! Στην πορεία της ζωής της γίνεται απόλυτα ευτυχισμένη, όταν δημιουργεί την δική της οικογένεια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

«Η παιχνδιάρα και κεφάτη γυναίκα»

Με κυβερνήτη της τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, η γυναίκα Δίδυμος έχει χαρακτηριστεί ως το «αιώνιο παιδί» του ζωδιακού! Ο τίτλος αυτός δεν είναι τυχαίος, αφού είναι ένα θηλυκό που αρνείται να συμβιβαστεί με την ηλικία του, έχει ζωντάνια, φρεσκάδα αλλά και κέφι για ζωή! Βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, είναι πολυλογού, εκφραστική και της αρέσει πολύ να έρχεται σε επαφή με κόσμο, να συζητά, να ανταλλάσσει απόψεις και να αποκτά νέες γνώσεις. Έχει πρωτότυπες, φρέσκες και ξεχωριστές ιδέες, διαθέτει έμπνευση και είναι πολύ δημιουργική! Είναι μία γυναίκα που δεν της αρέσει να της θέτουν όρια, θέλει να λειτουργεί ανεξέλεγκτα, χωρίς «πρέπει» και κανόνες! Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, το διάβασμα και έχει μία κλίση προς τις ξένες γλώσσες! Είναι λάτρης της τεχνολογίας, βρίσκεται διαρκώς με το smartphone της στο χέρ,ι αλλά και με το Laptop όπου και αν πάει! Έχει πολλούς φίλους (όλων των εθνικοτήτων) και είναι πάντα η ψυχή της παρέας! Καταφέρνει να τα πάει καλά με όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερα όμως με τα μικρά παιδιά. Της αρέσει η διασκέδαση, ο χορός αλλά και οι τέχνες! Στις σχέσεις της (φιλικές και ερωτικές), είναι κεφάτη και ζωηρή, όμως βαριέται εύκολα! Το αρνητικό στοιχείο της προσωπικότητάς της είναι η αστάθεια και η επιπολαιότητα που εκδηλώνει. Η συμπεριφορά της θα χαρακτηριστεί πολλές φορές «επιπόλαιη», ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά της.

Είναι ευτυχισμένη: Όταν ταξιδεύει, όταν αποκτά νέες γνώσεις και νέους φίλους! Είναι μία γυναίκα που αρέσκεται από τα απλά καθημερινά πράγματα να νιώσει ευτυχισμένη!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

«Η ευαίσθητη …μαμά… του ζωδιακού»

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο, τρυφερό και συναισθηματικό θηλυκό που βάζει προτεραιότητα πάντα τα συναισθήματα, τόσο τα δικά της όσο και των ανθρώπων που είναι στην καθημερινότητά της. Η Σελήνη, που είναι ο κυβερνήτη της την κάνει συναισθηματικά ευμετάβλητη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σταθερή, αλλά ότι έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της. Τη μία στιγμή μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένη και εντελώς ξαφνικά η διάθεσή της να αλλάζει και να νιώθει δυστυχισμένη! Βιώνει έντονα τα συναισθήματά της και γι αυτή την γυναίκα δεν υπάρχουν ποτέ μέτριες καταστάσεις! Διαθέτει ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά της και ακολουθεί έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής. Το παρελθόν της είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της, που όσα χρόνια και να περάσουν θα αναπολεί και θα νοσταλγεί τα χρόνια που πέρασαν και τις εμπειρίες που έζησε! Παρόλο που είναι αρκετά ευαίσθητη γυναίκα, διαθέτει μεγάλη ψυχική δύναμη και ανεξάντλητες αντοχές που την βοηθούν να μην καταθέτει τα όπλα! Μπορεί να μην ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά, αλλά όταν νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και ζεστασιά από τους ανθρώπους που έχει πλάι της, παραδίνεται άνευ όρων. Γίνεται απόλυτα δοτική και αφιερώνει όλη της την ψυχή προκειμένου να κάνει ευτυχισμένα τα άτομα που έχει δίπλα της. Της αρέσει να φροντίζει και να προσέχει τους ανθρώπους που αγαπά και πολλές φορές η συμπεριφορά της είναι μητρική απέναντι στους φίλους, στους συναδέλφους ή και στον ερωτικό της σύντροφο!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν ζει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπά και όταν στη ζωή της κυριαρχεί το συναίσθημα και η ασφάλεια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

«Η γυναίκα ….κυρίαρχος»

Με κυβερνήτη της τον Ήλιο, η γυναίκα Λέοντας είναι ένα λαμπερό θηλυκό, γεμάτο δυναμισμό , αυτοπεποίθηση και σκέρτσο! Είναι εξωστρεφής, κεφάτη και χωρίς μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα, να στρέφει δηλαδή όλα τα βλέμματα πάνω της! Η γυναίκα Λέοντας θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, της αρέσει να την θαυμάζουν και να την επαινούν, γι αυτό και στη ζωή της κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να πετύχει την επιθυμία της. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες και ισχυρά κίνητρα, γι αυτό και στη ζωή της κατακτά πάντα ηγετική θέση, τόσο στο σπίτι και στην οικογένεια, όσο και στις κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στην καριέρα της. Παρόλο που η συμπεριφορά της μπορεί να χαρακτηριστεί «εγωιστική», είναι ένα γενναιόδωρο και δοτικό θηλυκό που θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να χαρίσει ευτυχία και σιγουριά στους ανθρώπους που έχει πλάι της. Δεν διστάζει να εκφράσει έντονα τα συναισθήματά της, δεν φοβάται να διεκδικήσει και φυσικά όταν πηγαίνει κάτι στραβά στη ζωή της δεν χάνει την υπομονή της, αλλά συνεχίζει να παλεύει για την επιτυχία! Η Λιονταρίνα είναι η γυναίκα που θα φροντίσει να είναι πάντα σέξι και ποθητή, θα κάνει τα πάντα για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και θα προσφέρει ότι περνά από το χέρι της σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της και όχι μόνο! Κανείς δεν μπορεί να βαρεθεί στο πλάι της, απλά κάποιες στιγμές μπορεί να κουραστεί από την έκρυθμη συμπεριφορά της!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν στη ζωή της έχει άνεση και καταφέρνει να έχει επιτυχία σε όλους της τομείς της καθημερινότητάς της!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

«Η καλή …νοικοκυρά και η εργατική γυναίκα»

Η γυναίκα Παρθένος αναζητά στη ζωή της νέους τρόπους που θα την κάνουν να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητας της και θα την βοηθήσουν να εξασφαλίσει μία πολύ καλή θέση σε όλους τους τομείς της ζωής της. Είναι εύστροφη, πολυμήχανη και καταφέρνει να συνδυάζει με επιτυχία τόσο το σπίτι και την οικογένειά της, όσο και την εργασία της και την αισθηματική της ζωή! Είναι η προσωποποίηση της σύνεσης και της λογικής και προσπαθεί πάντα να ακολουθεί πιστά και αυστηρά ένα πρόγραμμα στη ζωή της. Μπορεί κάποιες στιγμές να φαίνεται αυστηρή με τους ανθρώπους γύρω της, στην πραγματικότητα όμως είναι και αυστηρή με τον ίδιο της τον εαυτό! Είναι το θηλυκό που θα τηρήσει πιστά μία ισορροπημένη διατροφή, προκειμένου να μην χαλάσει τη σιλουέτα της, θα γυμναστεί για να βρίσκεται πάντα σε καλή φυσική κατάσταση και θα ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι πολύ τακτική και της αρέσει η καθαριότητα και το νοικοκυριό. Όλη της η ζωή βρίσκεται σε μία τάξη και έχει πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω της. Θέλει να έχει επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια και θα εργαστεί σκληρά για να κατακτήσει καλές συνθήκες στη ζωή της. Στις φιλικές και τις ερωτικές της σχέσεις μπορεί αρχικά να δίνει την εντύπωση της «ψυχρής» και «απόμακρης». Όταν «τεστάρει» και διαπιστώσει ότι το άτομο που έχει απέναντι της είναι σοβαρό, τότε αφήνεται και παραδίδει ολοκληρωτικά τα πιστά της συναισθήματα. Της αρέσουν οι μακρόχρονες φιλικές και αισθηματικές σχέσεις. Γίνεται εξαίρετη σύζυγος και μητέρα!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν στη ζωή της όλα λειτουργούν σαν «ρολόι»! Δεν της αρέσουν οι αναπάντεχες εξελίξεις, θέλει πρόγραμμα, τάξη και ασφάλεια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

«Μία γυναίκα δίκαιη και γοητευτική»

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού αναμφισβήτητα είναι ένα θηλυκό που αναζητά την αρμονία, την ποιότητα και την δικαιοσύνη, σε όλους τους τομείς της ζωής της. Κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βρει τις ισορροπίες στη ζωή της και όλοι την θαυμάζουν επειδή καταφέρνει να αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα με ένα όμορφο χαμόγελό της. Η σκέψη της δεν είναι ποτέ μονόπλευρη, βλέπει πάντα και τις δύο όψεις ενός νομίσματος και προσπαθεί με τον διπλωματικό της τρόπο, αλλά και την ευγένειά της να κάνει πάντα το σωστό και το δίκαιο . Δεν της αρέσει να λέγονται κακόβουλα σχόλια πίσω από την πλάτη της, γι αυτό και προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους! Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι η αναποφασιστικότητά της. Αυτό το θηλυκό βρίσκεται διαρκώς διχασμένο ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω, στο σωστό και το λάθος και προσπαθεί να αποποιείται ευθύνες και να μην λαμβάνει πρωτοβουλίες! Παρόλο που στην πραγματικότητα είναι μία γυναίκα ανασφαλής και υποχωρητική, εκπέμπει τέτοια αυτοπεποίθηση και ομορφιά, που κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τις αδυναμίες της. Είναι η γυναίκα που θα φροντίσει να είναι πάντα μέσα στη μόδα, θα προσέξει με κάθε λεπτομέρεια το ντύσιμο και το μακιγιάζ της και εκπέμπει πάντα θηλυκότητα και αισθησιασμό!
Είναι ευτυχισμένη: Όταν στη ζωή της επικρατεί ηρεμία, όταν έχει στο πλάι της ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου>

«Η …μοιραία γυναίκα»

Τα μάτια της μαγνητίζουν και φανερώνουν τις βαθύτερες σκέψεις και τις επιθυμίες της. Η εμφάνισή της καθηλώνει, έστω και αν δεν είναι το Top Model, εκπέμπει θηλυκότητα και ερωτισμό που δύσκολα κάποιος μπορεί να της αντισταθεί! Η γυναίκα Σκορπιός είναι ένα ισχυρό θηλυκό που διαθέτει ισχυρή διαίσθηση, αστείρευτες αντοχές και πολύ μεγάλη θέληση. Έχει την ικανότητα να επηρεάζει τους γύρω της και να τους φέρνει στα μέτρα της! Στη ζωή της εκτός από ότι έχει πολλά μυστικά, είναι απόλυτα έμπιστη και πιστή. Της αρέσει να έχει ουσιαστικές και αληθινές σχέσεις στη ζωή της, έχει όμως την τάση να «καταπιέζει» με την υπερβολική της αγάπη αλλά και της ζήλιες της, τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Θα κάνει μεγάλες προσπάθειες να διατηρήσει μία σχέση (φιλική ή ερωτική), θα κάνει υπομονή, θα υποδυθεί ότι περνά καλά, – ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι – όταν όμως την προδώσουν γίνεται μία επικίνδυνη Σκορπιός που οι δαγκάνες της στάζουν δηλητήριο! Ποτέ και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη γυναίκα Σκορπιό, γιατί η προσωπικότητά της είναι τόσο έντονη και διεισδυτική, που μένει αλησμόνητη! Ωστόσο ούτε η ίδια μπορεί να ξεχάσει ή να συγχωρήσει στη ζωή της και πολύ συχνά νιώθει την ανάγκη να απομονώνεται και να ανασυντάσσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.
Είναι ευτυχισμένη: Όταν αποκτά γνώση και εμπειρία. Στις σχέσεις της επιδιώκει να έχει την πλήρη αποκλειστικότητα και όταν το καταφέρνει αυτό, γίνεται πραγματικά ευτυχισμένη!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

«Η γυναίκα που διψά για περιπέτεια»

Η γυναίκα Τοξότης είναι ένα θηλυκό που στη ζωή της βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση με κύριο σκοπό την ικανοποίηση των επιθυμιών της. Της αρέσει η δράση και περιπέτεια και έχει μεγάλο ενθουσιασμό για τη ζωή. Βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, έχει πολλές δραστηριότητες, πολλές ιδέες και διψά για γνώση, εξέλιξη και νέες εμπειρίες. Βάζει μεγάλους στόχους στη ζωή της, έχει όμως την τάση να αποθαρρύνεται και να βαριέται πολύ γρήγορα. Της αρέσουν τα ταξίδια, θέλει να αποκτά νέες γνώσεις και να έρχεται σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Η φιλοσοφία και το διάβασμα είναι τα αγαπημένα της χόμπι και όταν κουβεντιάσεις μαζί της, αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με ένα θηλυκό που έχει γρήγορη σκέψη και πολλές γνώσεις. Ο κυβερνήτης του ζωδίου της, ο Δίας, την βοηθά να έχει τύχη στη ζωή της και να της ανοίγονται πιο εύκολα πόρτες, για τις οποίες άλλοι πρέπει να μοχθήσουν για να τις προσεγγίσουν. Το αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα της είναι η βιασύνη της, που πολύ συχνά την φέρνει αντιμέτωπη με μπελάδες. Χάνει εύκολα την υπομονή της, βιάζεται να αποφασίσει και θέλει στη ζωή της να υπάρχει διαρκώς ροή. Όταν δεν υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις στη ζωή της, θα κάνει τα πάντα για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς της και από τον παρορμητισμό της θα κάνει λάθη βιασύνης που αργότερα μετανιώνει!
Είναι ευτυχισμένη: Όταν η ζωή της είναι γεμάτη αλλαγές, εξελίξεις και δράση! Όταν ζει ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς περιορισμούς!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

«Η φιλόδοξη αλλά και παραδοσιακή γυναίκα»

Η γυναίκα Αιγόκερως από την νεαρή της ηλικία, έχει ως στόχο της ζωής της την καταξίωση. Από πολύ νωρίς θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει επαγγελματική, οικονομική αλλά και κοινωνική καταξίωση, που θα της προσφέρει μία άνετη και ασφαλή ζωή! Η ζωή της είναι γεμάτη στόχους και έχει την εξαίρετη ικανότητα με την τετράγωνη λογική της και την μεγάλη ψυχραιμία της, τα δύσκολα να τα κάνει απλά και τα ακατόρθωτα να τα κατακτά! Είναι η γυναίκα που θα ακολουθήσει πάντα τα «πρέπει» και τους κανόνες που θέτει η ίδια στον εαυτό της και δεν αφήνεται εύκολα στα συναισθήματά της. Έχει έλλειψη αυθορμητισμού και βάζει σε προτεραιότητα πάντα το καθήκον! Παρόλο που η ζωή της λόγω συνθηκών είναι αρκετά σύγχρονη, είναι μία πολύ παραδοσιακή γυναίκα με αρχές και αξίες. Τηρεί έθιμα, παραδόσεις και το όνειρό της – εκτός από την καταξίωσή της – είναι να κάνει οικογένεια και παιδιά. Στη ζωή της υπάρχουν λίγες και σταθερές φιλίες και δεν είναι αρκετά εξωστρεφής και δεκτική σε νέες γνωριμίες. Όταν όμως ένας άνθρωπος της αποδείξει πως αξίζει να είναι στο πλάι της, τότε αρχίζει να ρίχνει τις άμυνές της και δίνει απλόχερα τη φροντίδα της και την προσοχή της, δείχνει έμπρακτα την αγάπη της!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν κατακτά τους στόχους της και έχει στη ζωή της επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική και οικογενειακή σταθερότητα!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

«Είναι επαναστατικό και απρόβλεπτο θηλυκό»

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ένα απρόβλεπτο θηλυκό που της αρέσουν οι αλλαγές και η ανανέωση! Θέλει κάθε ώρα και στιγμή της ζωής της να νιώθει ελεύθερη και ανεξάρτητη και από την νεαρή της ηλικία θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γευτεί την ανεξαρτησία της. Είναι ένα θηλυκό που δεν μπαίνει σε καλούπια και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις επόμενες κινήσεις της. Είναι ανατρεπτική, πνεύμα αντιλογίας και έχει την δική της ξεχωριστή άποψη για όλους και για όλα! Είναι φιλελεύθερη, μοντέρνα και έχει έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο σκέψης αλλά και ζωής. Πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει με τα λόγια και την εμφάνισή της, όμως αυτό που την κάνει να είναι αρκετά ελκυστική είναι η διαφορετικότητα και η αυθεντικότητά της. Έχει πολλά ιδανικά για τη ζωή για τα οποία θα πολεμήσει και διαθέτει μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες. Στην πορεία της ζωής της θα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να διεκδικήσει τα δικαιώματά της, αλλά και για να προσφέρει την βοήθεια και την υποστήριξή της σε όποιον την έχει πραγματικά ανάγκη! Ακόμα και στον έρωτα η γυναίκα αυτή δεν μπορεί να χαρίσει την αποκλειστικότητά της. Της αρέσει να αποκτά νέες εμπειρίες και να φλερτάρει. Στη ζωή της θα κάνει πολλές σχέσεις μέχρι να βρει το ιδανικό ταίρι, δηλαδή το άτομο που δεν θα την κάνει ούτε στιγμή να βαρεθεί!
Είναι ευτυχισμένη: Όταν στη ζωή της υπάρχει μία συνεχόμενη ροή εξελίξεων και αλλαγών. Προσφέροντας την βοήθεια και την υποστήριξή της, παίρνει ηθική ικανοποίηση που την κάνει ευτυχισμένη!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

«Η τρυφερή …πριγκίπισσα του ζωδιακού»

Το βλέμμα της γυναίκας Ιχθύς ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, αφού τα μάτια της είναι τόσο εκφραστικά, που μαρτυρούν ακόμα και τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της. Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευαίσθητη και ονειροπόλα, πολλές φορές μπορεί να δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και πραγματικότητας και ότι ζει στο δικό της παραμύθι. Στην πραγματικότητα είναι ένα θηλυκό που αρνείται πεισματικά να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατά μέτωπο και της αρέσει να ζει στον δικό της φανταστικά πλασμένο κόσμο, που όλα εκεί μέσα είναι ιδανικά! Είναι ένας άνθρωπος που θα νοιαστεί για τους γύρω της, θα εκδηλώσει τα συναισθήματά της με όλη την ορμή τους και θα ακολουθήσει πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς της και όχι της λογικής της. Δεν αντέχει την πίεση και τους καβγάδες και όταν ζει έκρυθμες στιγμές στη ζωή της, χάνει την προσωπική της ταυτότητα και απομονώνεται! Θα κάνει πολλές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να μην διαταράξει τις σχέσεις στη ζωή της. Θέλει συντροφικότητα, φοβάται τη μοναξιά είναι άκρως ρομαντική, αλλά και αισθησιακή! Έχει έντονη την επιθυμία να νιώθει ότι ανήκει κάπου, γι αυτό και μπορεί στη ζωή της να συμβιβαστεί με έναν άνθρωπο που δεν την γεμίζει απόλυτα, προκειμένου να μη μείνει μόνη της. Οι ανασφάλειές της είναι πολλές φορές η αιτία που διστάζει να εκφέρει την άποψή της ή να πάρει καθοριστικές αποφάσεις!

Είναι ευτυχισμένη: Όταν στη ζωή της υπάρχουν άνθρωπο που της δείχνουν την αγάπη τους!

Πηγή: tro-ma-ktiko

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άντρας που «πήγε» με τον Γκλέτσο (photo)

Ανέκδοτο: Το τεστ πριν την παντρειά. Ένας άντρας τεστάρει τρεις υποψήφιες και αποφασίζει…