Καληνύχτισε το Μωρό του με ένα Φιλί. Δεν Περίμενε όμως με Τίποτα ΑΥΤΗ την Αντίδραση!

Ο πατέρας που θα δείτε λατρεύει την κόρη του, αλλά τον λατρεύει και εκείνη και δεν φοβάται να το δείξει. Η μικρή Emily είναι μόλις μερικών εβδομάδων, οπότε είναι λογικό να χρειάζεται όση περισσότερη ξεκούραση μπορεί να πάρει.

Παρόλο όμως που λένε “ποτέ να μην ξυπνάτε ένα μωρό που κοιμάται”, αποφασίζει να δοκιμάσει να της δώσει ένα φιλί. Την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δεν φαίνεται να τον έχει καταλάβει. Της δίνει ένα απαλό φιλί στο μάγουλο και βλέπει στη γλυκιά φατσούλα της κάτι που δεν περίμενε να δει.

Το αξιαγάπητο πρόσωπό της φωτίστηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο μόλις ένιωσε το φιλί στο μάγουλό της.  Ένιωσε την αγάπη και τη ζεστασιά και την έκανε πολύ χαρούμενη.

Όταν της έδωσε ένα ακόμα φιλί, αποδείχτηκε πως δεν ήταν μια σύμπτωση παρόλο που συνέχισε να κοιμάται. Κάθε φορά που της έδινε ένα φιλί, εκείνη χαμογελούσε. Τίποτα δεν θα μπορούσε να τον κάνει πιο χαρούμενο!

Φαίνεται πως η μικρή κάνει τον πατέρα της ότι θέλει και ενώ πιθανώς να είναι αλήθεια, είναι και εκείνος εξίσου σημαντικός στη ζωή της. Για ένα μωρό, ο μπαμπάς και η μαμά είναι το παν!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Φαγούρα στο Κορμί της γίνονταν όλο και Πιο Έντονη. Όταν Όμως Επισκέφθηκε το Γιατρό… ΔΕΝ Πίστευε αυτό που Άκουγε!

Οποιοσδήποτε πάσχει από Κοιλιοκάκη ή από δυσανεξία στη γλουτένη – μία πρωτεΐνη που υπάρχει συνήθως σε δημητριακά όπως το σιτάρι, τη σίκαλη και το...

Τα 10 πιο περίεργα γιατροσόφια που πραγματικά λειτουργούν!

Το γιατροσόφι είναι το πρακτικό φάρμακο που χρησιμοποιούσε ο κόσμος παλιότερα – αλλά ακόμη και στη σημερινή εποχή – προκειμένου να αντιμετωπίσει μικρά ή...

Οι σωστοί χρόνοι για να βράσετε το τέλειο αυγό ανάλογα με το πως το επιθυμείτε

Τι είναι πιο απλό άραγε από το απλά να βράσεις ένα αυγό; Απλά βάζεις νερό, το βάζεις στην φωτιά και περιμένεις έναν συγκεκριμένο χρόνο. Μπορεί...
close