Καληνύχτισε το Μωρό του με ένα Φιλί. Δεν Περίμενε όμως με Τίποτα ΑΥΤΗ την Αντίδραση!

Ο πατέρας που θα δείτε λατρεύει την κόρη του, αλλά τον λατρεύει και εκείνη και δεν φοβάται να το δείξει. Η μικρή Emily είναι μόλις μερικών εβδομάδων, οπότε είναι λογικό να χρειάζεται όση περισσότερη ξεκούραση μπορεί να πάρει.

Παρόλο όμως που λένε “ποτέ να μην ξυπνάτε ένα μωρό που κοιμάται”, αποφασίζει να δοκιμάσει να της δώσει ένα φιλί. Την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δεν φαίνεται να τον έχει καταλάβει. Της δίνει ένα απαλό φιλί στο μάγουλο και βλέπει στη γλυκιά φατσούλα της κάτι που δεν περίμενε να δει.

Το αξιαγάπητο πρόσωπό της φωτίστηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο μόλις ένιωσε το φιλί στο μάγουλό της.  Ένιωσε την αγάπη και τη ζεστασιά και την έκανε πολύ χαρούμενη.

Όταν της έδωσε ένα ακόμα φιλί, αποδείχτηκε πως δεν ήταν μια σύμπτωση παρόλο που συνέχισε να κοιμάται. Κάθε φορά που της έδινε ένα φιλί, εκείνη χαμογελούσε. Τίποτα δεν θα μπορούσε να τον κάνει πιο χαρούμενο!

Φαίνεται πως η μικρή κάνει τον πατέρα της ότι θέλει και ενώ πιθανώς να είναι αλήθεια, είναι και εκείνος εξίσου σημαντικός στη ζωή της. Για ένα μωρό, ο μπαμπάς και η μαμά είναι το παν!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χρησιμοποιώντας ένα απλό κλειδί. (Βίντεο)

Άμα δεν έχετε μπροστά σας κάποιο ανοιχτήρι για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί… δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα. Συνήθως πάντα έχουμε πάνω μας ένα κλειδί...

Βάζει την Μπριζόλα στο Πιάτο και την Αλείφει με Σόδα. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε και εσείς.

Όλοι γνωρίζουμε πως η μαγειρική σόδα είναι ένα συστατικό για πάρα πολλές συνταγές όπως και το ότι είναι πολύ χρήσιμη και στο καθάρισμα του...

Υγεία κόλπoυ: Πέντε τροφές πρέπει να καταναλώνουν οι γυναίκες

Η υγεία του κόλπoυ είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τις γυναίκες, κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και...
close