in

Μόλις μάθετε τι μπορεί να κάνει ο ανανάς για το στήθoς σας, δε θα σταματήσετε να τρώτε!

Το στήθoς που «κρεμάει» είναι μια φυσιολογική εξέλιξη του σώματος – τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες – καθώς περνούν τα χρόνια, αλλά πλέον δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί, καθώς ο ανανάς είναι η ιδανική λύση για το πρόβλημά σας!

Ο ανανάς είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά (δηλαδή προστατεύει από τον καρκίνο) και επίσης επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος – και φυσικά του στήθouς! Το κάπνισμα, το αλκοόλ και ο καφές τείνουν να χειροτερεύουν την κατάσταση, αλλά ο ανανάς όντως κάνει θαύματα!

Οφέλη στην υγεία

1. Αρθρίτιδα
Η αρθρίτιδα είναι μια εξουθενωτική ασθένεια που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο ανανάς περιέχει βρομελίνη, ένα σπάνιο πρωτεολυτικό ένζυμο και παρέχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η βρομελίνη μπορεί επίσης και να ανακουφίσει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

2. Ανοσοποιητικό σύστημα
Μια μερίδα ανανά παρέχει περίπου το 130% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης της βιταμίνης C, που σημαίνει ότι είναι μία από τις πιο πλούσιες και νόστιμες πηγές ασκορβικού οξέος.

Η βιταμίνη C βοηθά στην θεραπεία ασθενειών και διεγείpει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ ως αντιοξειδωτικό μειώνει την επίδραση των επιβλαβών ελευθέρων ριζών.

3. Υγεία των κυττάρων και του ιστού
Η βιταμίνη C παίζει ουσιαστικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό πρωτεΐνη των αιμοφόρων αγγείων, του δέρματος, των οργάνων και των οστών. Τα επίπεδα βιταμίνης C του ανανά βελτιώνουν την επούλωση των πληγών και προστατεύουν από ασθένειες και λοιμώξεις.

4. Καρκίνος
Ο ανανάς προστατεύει άμεσα από τον καρκίνο του στόματος, του λαιμού και του μαστού. Εκτός από το ότι είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, είναι επίσης πλούσιος σε ποικιλία αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, β-καροτένιο, βρομελίνη και μεγάλες ποσότητες μαγγανίου.

5. Πέψη
Ο ανανάς είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, αλλά περιέχει τόσο διαλυτές όσο και αδιάλυτες φυτικές ίνες. Η τακτική κατανάλωση ανανά βοηθά στην προστασία έναντι πολλών ασθενειών του πεπτικού συστήματος όπως δυσκοιλιότητα, διάρροια, σύνδρομο ευεpέθιστου εντέρου, αρτηριοσκλήρωσης, πήξη του αίματος και υπέρτασης.

6. Κρύωμα και βήχας
Εκτός από τη βιταμίνη C, η βρομελίνη μειώνει επίσης το φλέγμα και τη βλέννα στις κοιλότητες της αναπνευστικής οδού και των κόλπων που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα μιας ασθένειας ή μιας μόλυνσης.

7. Οστά
Ο ανανάς δεν είναι πλούσιος σε ασβέστιο, το οποίο συνδέεται με την υγεία των οστών, αλλά είναι εξαιρετικά πλούσιος σε μαγγάνιο, ένα ιχνοστοιχείο που είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών, την ανάπτυξη και την ανάπλασή τους. Μια μερίδα αυτού του φρούτου παρέχει περίπου το 70% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης μαγνησίου.

8. Στοματική υγιεινή
Σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν από τον καρκίνο του στόματος, ο ανανάς έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην ενίσχυση των ούλων και την προστασία των δοντιών.

9. Μάτια
Συνδέεται άμεσα με την υγεία των ματιών και επίσης την πρόληψη των προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία.

10. Πίεση
Ο ανανάς είναι μια καταπληκτική πηγή μετάλλων, κυρίως κάλιου. Θεωρείται ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για το σώμα και η έλλειψη καλίου είναι η αιτία πολλών προβλημάτων υγείας.

Το κάλιο είναι επίσης αγγειοδιασταλτικό, που σημαίνει ότι μειώνει την ένταση των αιμοφόρων αγγείων και το άγχος και έτσι διεγείpει την κυκλοφορία του αίματος.

Πηγή

Τα χέρια σας λένε πολλά για την προσωπικότητα σας

Μόλις δείτε τη Νέα Μέθοδο που χρησιμοποιούν οι Γυναίκες για τους Μαύρους Κύκλους, θα Ανατριχιάσετε!