in

Οι 12 ζωδιακοί τύποι εραστών που πρέπει να γνωρίσεις!

Είναι τρυφερός, παιχνιδιάρης ή λάγνος εραστής;

Όπως λέει και η ταινία «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» και σύμφωνα με αυτή την άποψη για το σεξ, ο Σκορπιός έχει σίγουρα πολλά να ζήσει ακόμη!

Σε αστρολογικές έρευνες που έχουν γίνει, στην κορυφή των δημοσκοπήσεων, ο Σκορπιός ανακηρύχτηκε ως ο πιο hot εραστής του ζωδιακού κύκλου και καθόλου τυχαία βέβαια! Ακόμη και αν είσαι κάποιος που δεν έχει πλήρη γνώση των χαρακτηριστικών των ζωδίων ξέρεις ότι οι λέξεις «Σκορπιός» και «σεξ», τείνουν να γίνουν σχεδόν συνώνυμες. Ανατομικά, ο Σκορπιός συνδέεται με τα γεννητικά όργανα, το οποίο πιθανώς εξηγεί αρκετά! Είναι, επίσης, ο κυβερνήτης του 8ου οίκου του Ζωδιακού που σχετίζεται με τη σεξουαλική οικειότητα, τους οργασμούς και όλα τα ερωτικά θέματα. Χρειάζεται να πω περισσότερα;

Η φήμη όμως δεν είναι το παν!

Συνήθως οι φήμες δεν στέκουν, κάτι που προφανώς είναι ευτύχημα για την Παρθένο που μόνο από το όνομα αδικείται και αυτόματα θεωρείται αποτυχημένο και υπερβολικά σεμνότυφο ζώδιο. Φαντάσου να λες: «Γεια σου, είμαι ο Κώστας, 35 χρονών και Παρθένος». Δεν νιώθεις να θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, που κοτζάμ άντρας ομολογείς, έστω και μεταφορικά, ότι είσαι αγνός και άσπιλος στο σεξ;
Εντάξει, αυτό δεν σημαίνει ότι, αν γεννήθηκες κάτω από αυτό το γήινο ζώδιο, οδεύεις προς την αγαμία! Αντιθέτως, για να σε καθησυχάσω, θα σου πω ότι το σεξ μαζί σου μπορεί ναι μεν να χρωματίζεται από την αμεσότητα και την απλότητα, αλλά μόλις μια σχέση σου γίνει πιο σταθερή, είσαι πρόθυμος να πειραματιστείς με τεχνικές και ερωτικά παιχνίδια. Ομολογώ επίσης ότι έχω συναντήσει άπειρους Παρθένους που είναι πολύ καλοί και με περίπλοκες σεξουαλικές τεχνικές. Αμέ!

Ποια ζώδια όμως είναι τα πιο αισθησιακά;

Τα άλλα δύο ζώδια της Γης, ο Ταύρος και ο Αιγόκερως, τείνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα όσον αφορά στη δημοφιλία τους σαν εραστές. Εάν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, είσαι γνωστός για το σφρίγος και τον αισθησιασμό σου. Αλλά το μεγαλύτερο ταλέντο της σεξουαλικής σου δράσης, είναι η αξιοθαύμαστη αντοχή σου, η οποία εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση. Βέβαια, με τόσα πράγματα που έχεις να «εκτελέσεις» σωματικά, η ομιλία την ώρα του σεξ είναι μάλλον αδύνατη. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, εσύ κρατάς τον τίτλο του αρκετά δυνατού αλλά σιωπηλού και αθόρυβου εραστή.

Ποια είναι τα καλύτερα ζώδια για ερωτόλογα και dirty talk στο κρεβάτι;

Φαίνεται ότι το επικοινωνιακό κομμάτι στον τομέα του σεξ, λειτουργεί καλύτερα στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Εάν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, σου αρέσει να πειραματίζεσαι, ενώ το σεξ μαζί σου είναι γεμάτο καινοτομίες και ενθουσιασμό και προσπαθείς να κανείς τα πάντα, σχεδόν οπουδήποτε. Φυσικά δεν συγκαταλέγεσαι ανάμεσα στους ντροπαλούς και μυστικοπαθείς εραστές γι’ αυτό μπορεί να μην κάνεις για εκείνες που ψάχνουν περισσότερο βάθος και συναισθηματική εγγύτητα.
Ειδικότερα, εάν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, έχεις κατακτήσει επάξια τον τίτλο του πιο kinky και σεξουαλικά απελευθερωμένου εραστή!

…και ποια ζώδια είναι τα πιο παιχνιδιάρικα στην κρεβατοκάμαρα;

Η καθαρόαιμη τριάδα του στοιχείου της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), σίγουρα δίνουν μάχη στήθος με στήθος με τον Σκορπιό για τον τίτλο του πιο hot εραστή του Ζωδιακού. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, κινείσαι με πάθος και φημίζεσαι για την ικανότητά σου να μετατρέπεις το καθημερινό σεξ σε συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία. Η ικανοποίηση του Εγώ σου βέβαια, μπορεί να μπλοκάρει τον δρόμο της αμοιβαίας απόλαυσης, ιδίως, αν είσαι Λέων αφού συχνά επικεντρώνεσαι περισσότερο στην επίτευξη μιας κορύφωσης που πάει για Όσκαρ, από το να ανταποκριθείς στις πιο συναισθηματικές ανάγκες της συντρόφου σου.
Εγώ, αν μη τι άλλο, θα σου έδινα ευχαρίστως τον τίτλο του πιο παιχνιδιάρη εραστή!

Τελικά, ποιοι είναι οι πιο ευγενικοί και τρυφεροί εραστές;

Αυτά που λείπουν από τα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση, τα ζώδια του νερού, (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες) είναι σε θέση να τα παρέχουν σε αφθονία. Εάν ανήκεις σε αυτά, προφανώς είσαι κάποιος αρκετά δημοφιλής σε εκείνες που αναζητούν ένα στοχαστικό, ευαίσθητο και ευγενικό εραστή. Ωστόσο, εάν είσαι Καρκίνος και Ιχθύς, ίσως θεωρείσαι λίγο πιο υποχωρητικός και παθητικός από τις γυναίκες που θέλουν περισσότερη σεξουαλική ορμή. Για εσένα, το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία και αν το επιτρέψεις, θα μπορούσε να γίνει και μια πνευματική εμπειρία.
Στην περίπτωσή σου βέβαια, η εμπάθεια μερικές φορές εμποδίζει την έκφραση ενός λάγνου πάθος. Αποτελείς εξαίρεση, εάν είσαι Σκορπιός, καθώς καταφέρνεις να συνδυάσεις το καλύτερο και των δύο.

Αλήθεια, θα γίνει σεισμός (λέμε τώρα), κάνοντας σεξ μ’ έναν Σκορπιό;

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου (παλιότερα του είχε αποδοθεί κυβερνήτης ο Άρης), δίνοντας έτσι στον Σκορπιό τη δυνατότητα (το μόνο από τα ζώδια), να βγάζει τόσο σωματικό πάθος, όσο και συναισθηματική ένταση στις σεξουαλικές σχέσεις του. Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται να κατέχεις τα βαθιά μυστήρια του σεξ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω έχουν την προσδοκία ότι θα ταρακουνήσεις τον κόσμο τους, αν κάνουν έρωτα μαζί σου!

Φαίνεται όμως ότι σε όλα αυτά ξεχνούν μια σημαντική προειδοποίηση: Για να έχουν το καλύτερο από σένα, χρειάζεται να είσαι σε μια σταθερή και όχι σε μια περιστασιακή σχέση. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα δοθείς εντελώς, εκτός αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και τάση για δέσμευση. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που για μερικούς ανθρώπους τουλάχιστον, οι σεξουαλικές συνευρέσεις της μιας νύχτας μαζί σου, δεν θα δουν το πρωινό φως της επόμενης ημέρας.
Όπως και να έχει όμως, σίγουρα σου ανήκει ο τίτλος του πιο λάγνου εραστή!

Ελπίζω από τα παραπάνω να έμαθες, αν αξίζεις τη φήμη του ζωδίου σου ως «εραστή» ή πάνω απ’ όλα είσαι απλά ένας…. άνθρωπος.

Πηγή

Αυτά τα σκυλάκια αποφάσισαν να συνευρεθούν όλα μαζί προκαλώντας πολύ γέλιο!(Βίντεο)

Υπόσχονται γυναικείους οργασμούς μόνο με το άρωμα τους!