in

Τι εσώρουχα του αρέσουν ανάλογα με το ζώδιό του;

Πολλές φορές θα υπάρξουν άνθρωποι που θα αναρωτηθούν τι είδους εσώρoυχα, βρίσκονται κάτω από τα τζιν και τις φούστες μας. Εγώ πάλι, πιστεύω ότι κι εμείς οι γυναίκες βρίσκουμε το παιχνίδι δελεαστικό. Εδώ είναι η προσωπική εκτίμηση για το τι είδους εσώρoυχα θα προτιμούσαν οι άνδρες να μας δουν να φοράμε, ανάλογα με το ζώδιό τους…

Καταρχάς θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο ότι σε μερικούς αρέσει οι γυναίκες να μην φοράμε καθόλου εσώρoυχα. Οι κύριοι που ανήκουν στην έντονη δράση, όπως οι Κριοί, οι Αιγόκεροι, καθώς και οι Σκορπιοί τρελαίνονται και βρίσκουν τρομερά σέxι να γνωρίζουν ότι το ύφασμα του τζιν π.χ. πιέζει τα ευαίσθητα σημεία μιας γυναίκας και λειτουργεί σαν εpεθιστικός παράγοντας. Η προσφυγή μιας γυναίκας σε αυτήν την εμφάνιση, είναι η υποτιθέμενη ζωηρότητα πίσω από αυτή. Συνήθως οι άντρες πιστεύουν ότι αν βλέπουν μια κοπέλα να μην φορά τίποτα κάτω από το τζιν της, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καλή στιγμή αργότερα. Τώρα, αυτό δεν είναι αλήθεια πάντα και μπορεί να εξαρτάται από την κατάσταση, αλλά το μυαλό «έτοιμο για πάντα σεχ» του Σκορπιού, η ορμητική διάθεση για «γρήγορα και άμεσα» του Κριού και η «δεν υπάρχουν εμπόδια» φύση του Αιγόκερω, παίρνουν φωτιά.

Σε έρευνα που έχει γίνει, βασικό ρόλο στο ποιό θεωρούν σέξι εσώρoυχο, τα πρωτεία κατέχουν τα βαμβακερά εσώρoυχα που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα. Θεέ μου! Κι όμως αυτό το παχύ στρώμα από ύφασμα που καλύπτει το σύνολο των οπισθίων και περιστασιακά τμήματα του άνω μηρού, προκαλεί σε διάφορους Ταύρους και Καρκίνους μια ερωτική εγρήγορση! Θες να είναι η ερωτική αθώα σκέψη και το κοριτσίστικο νάζι που φωνάζει: «Ελάτε να πάρετε αγόρια. Είμαι ένα γευστικό πιάτο από τεράστια σεxουαλική ευχαρίστηση και ελπίζω να σας συντρίψω με την τρομερή δύναμη αυτών των απαλών στρώσεων βαμβάκι.» Βέβαια ενας Ταύρος θα προτιμήσει και λίγη πολυτέλεια, όπως ένα σατέν που ακουμπά μαλακά την ευαίσθητη περιοχή, ενώ έναν Καρκίνο θα τον εξιτάρει η ιδέα από φιογκάκια και pon pon που δίνουν την αίσθηση ενός τρυφερού θηλυκού.

Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι θα ρίξουν ένα εξαιρετικά σαγηνευτικό βλέμμα σε ένα μπόξερ, που αφήνει τους γλουτούς να αχνοφαίνονται δελεαστικά. Παιχνιδιάρικα, σέxι και άνετα παιρνούν το μήνυμα ότι η γυναίκα είναι αρκετά καλή για να παίξει με τα αγόρια, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να είναι σέxι. Είμαι σίγουρη ότι η παιχνιδιάρικη φύση του Διδύμου, η πρωτότυπη σκέψη του Υδροχόου και η αλήτικη φύση του Τοξότη θα ενθουσιαστούν!

Όσον αφορά τους καλαίσθητους Ζυγούς, θεωρώ ότι μια ματιά στην θέα ενός στρiνγκ που αφήνει να διαχωρίζει ομοιόμορφα το πίσω μέρος μιας γυναίκας, έχει το τέλειο σχήμα για να δελεάζει, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία, αλλά πολλά στην οπτική.

Μια άλλη κατηγορία είναι τα G-strιngs, που θα προκαλέσουν στους περισσότερους Λέοντες, Ιχθύς και Σκορπιούς, την λιποθυμία. Με ένα κομμάτι από δαντέλα που καλύπτει την Γη της Επαγγελίας δείχνει τι παίρνετε… εμπλέκοντας το με λίγη δουλειά. Ο Λέων άλλωστε, θέλει να ξέρει τι παίρνει και του αρέσει η περιοχή να είναι «πολλά υποσχόμενη», στον Σκορπιό του αρέσουν οι ακρότητες, ενώ ο ονειροπόλος Ιχθύς παίρνει τροφή για να υποθέσει το εντελώς γuμνό!

Πηγή

Η κόρη τους βρήκε τραγικό θάνατο στα 18. Τότε ήταν που το αγόρι της άρχισε να κάνει ερωτήσεις που δεν περίμενε κανείς!

Πώς σε… προτιμούν οι άντρες εκεί κάτω;