in

Τι κρύβουν Παρασκευή 7/8 τα Ζώδια!

Πόλεμος πατήρ πάντων

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης… φορτσάρει και τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σου ενδέχεται να προκύψουν κρίσεις που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση, αλλά ούτε το θάρρος, ούτε η «παραδοσιακή» δυναμική σου αρκούν για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν δεν έχεις κάποια στρατηγική είναι προτιμότερο να «κάνεις στην άκρη», παρά να χτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι.

Ερωτικά
Ύστερα από ένα μάλλον αμφίσημο διάστημα, όπου τα θετικά και τα αρνητικά μπλέκονταν μεταξύ τους, η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει… υπέρ σου! Αυτό όμως αναφέρεται στο «σήμερα» κι όχι σώνει και καλά σε μια σχέση με μακρόπνοη προοπτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου επιφορτίζοντας σε με περισσότερες ευθύνες. Γι’ αυτό και οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, προνοώντας για κάθε αναποδιά, κάτι που ισχύει πολύ περισσότερο στην περίπτωση που… ταξιδέψεις με δικό σου μέσον! Ακόμη, ο Άρης μπορεί να «σκαλίσει» μια υπόθεση με νομικές προεκτάσεις.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ότι κι αν κάνεις φρόντισε να γίνει μακριά από αδιάκριτα μάτια. Και για να μην «διασκορπιστείς στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα», όποιος ή όποια θέλει, ας έρθει να σε συναντήσει εκεί που σε… εξυπηρετεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σε προστατεύει σε μια περίοδο, όπου το γενικό κλίμα γίνεται ολοένα και πιο ανασφαλές. Αν όμως επιμένεις σώνει και καλά να… ριχτείς κι εσύ στη μάχη μπορείς να ξεκινήσεις από το οικονομικό πεδίο, όπου όλα «παίζονται».
Να θυμάσαι μόνον ότι η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» πολύ γρήγορα, οπότε αν κερδίσεις κάτι… παρ’ το και φύγε!

Ερωτικά
Μια είδηση ή μια «τυχερή» συνάντηση θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα αλλά το θέμα είναι να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου. Διαφορετικά αρκέσου στις υποσχέσεις, που όμως να ξέρεις ότι μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Δύσκολοι καιροί για την ειρήνη και την ασφάλειά σου και σίγουρα θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από τα συναισθηματικά σου «όπλα». Το πρώτο που σου ζητάει ο Άρης είναι να «παίξεις άμυνα» προασπίζοντας τα… ιερά και τα όσια σου! Αντίθετα αν βιαστείς να επιτεθείς μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, αποκαλύπτοντας τις αδυναμίες σου.

Ερωτικά
Είτε ταραχτείς από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε γοητευτείς από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που ίσως σε… ξεπερνά! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να αναζητήσεις καταφύγιο σε μια φιλική συντροφιά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το παρασκήνιο… οργιάζει και μάλιστα δεν λείπουν και οι «πισώπλατες μαχαιριές». Το να κρατάς λοιπόν ουδετερότητα σε μια τέτοια «φάση Άρη» είναι μάλλον άτοπο. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επιβληθείς όπου χρειάζεται και γενικότερα να αναδείξεις τον ηγετικό σου ρόλο, που σε κάτι τέτοιες στιγμές γίνεται καταλυτικός.

Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου μαζεύει… κόσμο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ανάμεσα στους πολλούς υπάρχουν σίγουρα κι εκείνοι ή εκείνες που σκοπεύουν απλά να σε εκμεταλλευτούν, παίρνοντας από σένα ότι μπορούν. Προσοχή λοιπόν στους κόλακες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μια υπερπολύτιμη πληροφορία, που μπορεί να είναι και η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αξιοποιήσεις άμεσα. Ακόμη η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να σου φέρει ευχάριστα… μαντάτα αλλά και να σε βοηθήσει στην διεκπεραίωση μιας επαγγελματικής σου υπόθεσης.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μεγάλη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να αποδείξεις πως… δεν είσαι ελέφαντας! Παράλληλα όμως αν το επιθυμείς μπορείς να ζήσεις μια περιπέτεια, από εκείνες που δεν ξεχνιούνται!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης απειλεί άμεσα την… θερινή σου ραστώνη, συμβάλλοντας σε εντάσεις ή συγκρούσεις, όπου η οποιαδήποτε συναινετική διαδικασία καθίσταται αναποτελεσματική. Ο μόνος τρόπος λοιπόν να αποφύγεις κάποια εμπλοκή είναι να… φύγεις όσο γίνεται πιο μακριά από το «μέτωπο», περιμένοντας να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα.

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην πολιτική προσέγγισης, αποκομίζοντας πολλές συμπάθειες, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Από εκεί και ύστερα μπορείς να περιμένεις και να… εύχεσαι τα καλύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει θέματα σχέσεων και συνεργασιών με οικονομικό ενδιαφέρον. Κι όλα θα μπορούσαν να κυλήσουν ήρεμα κι απλά αν δεν έμπαιναν στη μέση κάποια πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος ή ακόμη και γείτονες. Μάλιστα οι αντεγκλήσεις μπορεί να είναι τόσο έντονες, που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από κάποιες εξελίξεις αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξει συνέχεια. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε φαίνεται να σου ανοίγονται νέοι… δρόμοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Δίας σου προσφέρει την δυνατότητα να… καλοπεράσεις ή να ταξιδέψεις μακριά από εντάσεις και πολεμικές. Επιπλέον μπορεί να σε στηρίξει οικονομικά, παρέχοντας σου τα αναγκαία, ανεξάρτητα με το αν εσύ τα θέλεις όλα… δικά σου! Πρακτικά κινδυνεύεις μόνον από τον κακό σου εαυτό που πάντα είναι επιρρεπής σε υπερβολές και καταχρήσεις.

Ερωτικά
Αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές, σε περιμένουν όλα τα καλά και τα… τυχερά!
Και δεν είναι μόνον μια νέα γνωριμία που μπορεί να «φουσκώσει τα πανιά σου» αλλά και η είσοδος σου σε έναν κύκλο, από τον οποίο μόνον οφέλη θα αποκομίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα για την ζωή σου αλλά και να σταθείς απέναντι σε όσους ή όσες αποπειρώνται να παραβιάσουν τις αρχές σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η σύγκρουση είναι προ των πυλών αλλά αν δεν είσαι αποφασισμένος να την «τραβήξεις» μέχρι τέλους, είναι καλύτερα να μην την ξεκινήσεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να τους ενδιαφέρεις αλλά αν έχεις κατά νου ήρεμες καταστάσεις, καλύτερα… άστο, αφού ο Άρης σε θέλει είτε πολιορκητή, είτε πολιορκούμενο/η. Μέσος δρόμος… δεν υπάρχει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι σου, μπορεί όμως να είναι και για καλό. Εκεί που χρειάζεται να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή είναι στα επαγγελματικά σου, όπου φουντώνει ο ανταγωνισμός και το κλίμα είναι μάλλον πολεμικό. Διεκδίκησε τα όλα για να πάρεις τουλάχιστον τα… μισά!

Ερωτικά
Μια πρόσκληση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και αυτή μπορεί να είναι μόνον η αρχή μιας ευτυχισμένης πορείας. Γενικά μπορείς να περάσεις πολύ καλά αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μην βραδυπορείς και «άρπαξε» την ευκαιρία που σου δίνεται.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Ωστόσο, με την «βοήθεια» του Άρη, σε αρκετές περιπτώσεις τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ήρεμα και ίσως κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν επιθέσεις και μάλιστα από πρόσωπα που ποτέ δεν… φανταζόσουν!

Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Επιπλέον μπορεί να υπάρχουν και… άλλου είδους κίνητρα, οπότε καλό είναι να μην είσαι ανυποψίαστος/η.

Πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΕΙΤΕ πως μας φαρμακώνουν –ΑΥΤΑ είναι τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο που θα μας στείλουν στον άλλο κόσμο – ΟΛΗ η ΛΙΣΤΑ του ΤΡΟΜΟΥ !!!

Καρχαρίας πηδά έξω απ’το νερό, μπροστά στα έντρομα μάτια του ψαρά