in

Βάλτε αυτά τα δύo συστατικά στo αυτί σας και ξεφoρτωθείτε κερί και μoλύνσεις για τα καλά!! (βίντεo)

Όποτε εμφανίζεται το θέμα του κεριού του αυτιού ή του καθαρισμού του αυτιού πιθανόν να λέτε από μέσα σας «ωωωωω, αηδία». Οι άνθρωποι συχνά βλέπουν το κερί του αυτιού ως σημάδι μη καθαρού σώματος επειδή ακούγεται και φαίνεται αηδιαστικό. Είναι φυσικό να εικάζουμε αυτόματα ότι το κερί του αυτιού είναι βρώμικο και το βλέπουμε από τόσο αρνητικό πρίσμα. Τελικά είναι ένα σωματικό υγρό που βγαίνει από τα αυτιά μας, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το ελκυστικό σε αυτό. Γι αυτό και οι άνθρωποι τείνουν να χώνουν όλων των ειδών τα διαλύματα καθαρισμού, μπατονέτες ακόμα και αυτόματα εξαρτήματα καθαρισμού των αυτιών , μέσα στα αυτιά τους, προσπαθώντας μάταια να αφαιρέσουν την προσβλητική ουσία. Αν είστε ένοχοι επειδή κάνετε κάτι από τα προαναφερθέντα πρέπει οπωσδήποτε να ξανασκεφτείτε την ρουτίνα της φροντίδας των αυτιών σας και να μάθετε γιατί αυτό είναι κακό για την υγεία σας.

Όποτε χώνετε οτιδήποτε στα αυτιά σας τα κάνετε απλά πιο βρώμικα και αυξάνετε τις πιθανότητες για να αναπτυχθεί μόλυνση στο αυτί ή δυνητικά κάτι ακόμα χειρότερο. Κάθε χρόνο υπάρχουν αμέτρητα νούμερα ανθρώπων που τραυματίζουν και ζημιώνουν τα έσω ώτα τους επειδή χώνουν μπατονέτες πολύ βαθιά και με βία. Ακόμα, παραμένει γεγονός ότι ο πιο κοινός τρόπος μακράν με τον οποίο οι άνθρωποι καθαρίζουν τα αυτιά τους είναι οι μπατονέτες. Κάνοντας αυτό, είναι ο λάθος τρόπος για να τα καθαρίσουμε, είναι αναποτελεσματικό και απλά πιέζουμε το κερί πιο μέσα στο κανάλι του αυτιού και με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες για ενίσχυση του κεριού και βούλωμα. Ό,τι και αν κάνετε, μην χρησιμοποιείτε μπατονέτες για να καθαρίσετε τα αυτιά σας.

Αντί γι αυτό, πλύνετε απαλά την εξωτερική περιοχή με μια πετσέτα προσώπου και έπειτα χρησιμοποιείστε ένα διάλυμα άσπρου ξυδιού και οινοπνεύματος εντριβής για να βοηθήσετε το κερί να λιώσει απαλά και φυσικά. Να πώς πρέπει ακριβώς να το κάνετε. Πρώτα σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί ίσα μέρη από αποσταγμένο άσπρο ξύδι και οινόπνευμα εντριβής. Μουσκέψτε με το υγρό ένα μπαλάκι βαμβακιού και έπειτα γείρετε το κεφάλι σας έτσι ώστε το αυτί που θέλετε να καθαρίσετε να βλέπει προς τα πάνω. Ζουλήξτε απαλά το μπαλάκι από βαμβάκι ώστε να απελευθερώσετε λίγες σταγόνες στο ανοιχτό αυτί και περιμένετε 4-5 λεπτά. Τώρα μπορείτε να ισιώσετε το κεφάλι σας και να μαζέψετε το υπόλοιπο υγρό καθώς βγαίνει έξω με ένα χαρτομάντιλο. Μόνο αυτό χρειάζεται, δεν πρέπει να σκαλίζετε το αυτί σας ή να ξοδέψετε ένα σωρό λεφτά.

Η κακή φήμη που έχει αποκτήσει το κερί του αυτιού δε βασίζεται παρά μόνο σε λάθος πληροφορίες και είναι απόλυτα άνευ αξίας. Η κιντρινοειδής κέρινη ουσία παράγεται φυσικά από τα σώματά μας και είναι ωφέλιμη για την υγεία μας με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Βοηθάει στο να προστατευτούν τα έσω ώτα από όλες τις μορφές βρώμικων πραγμάτων όπως οι μολύνσεις, η σκόνη, η βρωμιά, τα βακτήρια και άλλα μικρόβια που αλλιώς θα έμπαιναν μέσα. Το κερί επίσης σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα πάνω στην επιφάνεια του πολύ ευαίσθητου δέρματος στα κανάλια των αυτιών μας το οποίο το αποτρέπει από το να ενοχληθεί όταν το νερό μπαίνει μέσα. Επιπροσθέτως, το ενυδατώνει και προστατεύει αυτό το δέρμα από το να γίνει ξηρό, φολιδοειδές και από φαγούρες.

Το κερί του αυτιού παράγεται από τους μικροσκοπικούς τριχωτούς θύλακες που βρίσκονται στο κανάλι του αυτιού. Φυσιολογικά βγαίνει από το άνοιγμα του αυτιού και από μόνο του, αλλά μερικές φορές το κερί μπορεί να προκαλέσει αποφρακτικά προβλήματα. Αν νιώθετε ότι το αυτί σας είναι φραγμένο λόγω του κεριού, μπορείτε να προσπαθήσετε τον ανωτέρω τρόπο αντιμετώπισης ή να πάτε να δείτε ένα γιατρό αν το ζήτημα ενδεχομένως γίνει πιο σοβαρό. Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

awakengr.com

Συνταγή για τηγανητό παγωτό! Εντυπωσιακό και απόλυτα γευστικό!

Κατέστρεψε το Πρόσωπό της, κάνοντας Κάτι που Αρκετές Γυναίκες κάνουν Σήμερα. Ανοίξτε τα Μάτια σας!