in

Ξύπνησε από κώμα μετά από 3 μήνες και δεν θυμόταν την γυναίκα του. Είπε όμως ότι την αγαπάει περισσότερο…

Γνωρίζονταν μόλις δύο μήνες όταν υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον ότι θα είναι μαζί για πάντα. Και στις όμορφες αλλά και στις άσχημες στιγμές.

kwma1

Τότε όμως συνέβη κάτι τραγικό. Ο άντρας μετά από τροχαίο έπεσε σε κώμα. Οι προγνώσεις δεν ήταν θετικές και οι γιατροί ήθελαν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης της ζωής του. Αλλά η σύζυγος του αρνήθηκε. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε δίκιο.

Ο 22χρονος Ματ Ντέιβις και η σύζυγός του Ντάνιελ, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ήταν μαζί μόλις οκτώ εβδομάδες όταν πήραν από κοινού την απόφαση να παντρευτούν.

kwma2

Το έκαναν, και για τους επόμενους επτά μήνες ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή, πλάι ο ένας στον άλλον, σχεδιάζοντας το μέλλον τους. Αλλά ξέρετε τι λένε για τα σχέδια..

Μια καυτή, καλοκαιρινή μέρα όλα χάθηκαν. Ο Ματ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με την μοτοσικλέτα του. Απέκτησε αρκετά κατάγματα στα οστά του, κάποια εσωτερικά του όργανα υπέστησαν σοβαρή ζημιά αλλά είχε και μερικές πολύ σημαντικές εγκεφαλικές βλάβες.

kwma3

Οι γιατροί ήταν απογοητευμένοι με την εξέλιξη της αποκατάστασης της υγείας του. Τα προβλήματα του Ματ ήταν τόσο σοβαρά που δεν πίστευαν ότι θα ξυπνήσει ποτέ από το κώμα. Πολύ σύντομα μετέφεραν αυτή την πεποίθηση τους και στην σύζυγο του την Ντάνιελ, προτρέποντας την να υπογράψει για να κλείσουν το μηχάνημα υποστήριξης της ζωής του.

kwma4

Όμως η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε.

«Δεν είχαμε ποτέ μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη κοινή μας ζωή. Και για αυτό δεν ήθελα να τον παρατήσω», είπε η Ντανιέλ.

Ο Ματ έχασε τον πατέρα του μόλις δύο χρόνια πριν από ατύχημα και η μητέρα του ήταν πολύ άρρωστη για να τον φροντίσει. Ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει ήταν η νιόπαντρη σύζυγός του. Και εκείνη δεν δίστασε! Πήρε τον σύζυγό της στο σπίτι και του αφιέρωσε την αμέριστη προσοχή της για 24 ώρες την ημέρα. Παράτησε τα πάντα, δουλειά, φίλους, οικογένεια, για να είναι μαζί του.

kwma5

Ώσπου η ακλόνητη πίστη και η υπομονή της ανταμείφθηκαν. Έπειτα από 3 μήνες σε κώμα, συνέβη το αδιανόητο: Ο Ματ άνοιξε τα μάτια του! Η Ντανιέλ έκπληκτη παρατήρησε ότι προσπαθούσε κάτι να της πει. Τον ενθάρρυνε όσο μπορούσε μέχρι που τον άκουσε να λέει με κουρασμένη φωνή: «Προσπαθώ».

Η Ντανιέλ δεν μπορούσε να το πιστέψει: «Αυτό ήταν το πιο όμορφο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου!»

kwma6

 

Σήμερα, βήμα βήμα, ο Ματ παλεύει να βρει ξανά τον δρόμο του στη ζωή. Μαθαίνει ξανά να μιλάει, να στέκεται και να περπατάει. Προσπαθεί αλλά του είναι ακόμη δύσκολο να θυμηθεί γεγονότα της ζωής του που συνέβησαν πριν από το ατύχημα.

Δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε την σχέση του με την Ντανιέλ, ούτε την αγάπη τους αλλά ούτε τον γάμο τους και την κοινή τους ζωή. Αλλά ο Ματ είναι 100% βέβαιος:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παντρεύτηκα την Ντανιέλ και την ευχαριστώ που υπάρχει στη ζωή μου» . Γιατί χωρίς την άνευ όρων αγάπη της γυναίκας του, η οποία αρνήθηκε να τον παρατήσει, σήμερα δεν θα ήταν ζωντανός.

kwma7

Η ακλόνητη ελπίδα της Ντανιέλ οδήγησε σε ένα θαύμα. Ακόμα κι όταν οι γιατροί είχαν παρατήσει κάθε προσπάθεια, ο Ματ βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στη ζωή. Αν σας άγγιξε η όμορφη ιστορία του Ματ και της Ντάνιελ μοιραστείτε την με τους φίλους σας!

Δείτε το όμορφο ζευγάρι στο βίντεο:

Πηγή

Αυτή η μάνα έδωσε τη ζωή της για να γεννηθεί η κόρη της. Η μικρούλα όμως ακούει ακόμη τη φωνή της…

Τραγουδάει με τη μαμά του στη βεράντα της, δυστυχώς όμως δεν τον αναγνωρίζει πια…