in

Ζώδια και Συναισθήματα: Τι κάνει κάθε ζώδιο να δακρύζει;

Τι σε κάνει να κλαις ανάλογα με το ζώδιό σου

Υπάρχουν πολλές αιτίες που θα έκαναν κάποιον άνθρωπο να κλάψει. Εδώ είναι ο κυριότερος λόγος που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο…

Κριός – Αδυναμία κατά της αδικίας
Αν και πολύ δεν το γνωρίζουν, είσαι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο και δεν φοβάσαι να δείξεις ό, τι νιώθεις, αλλά τα δάκρυα σου αρχίζουν να ρέουν ταχύτερα, όταν βλέπεις μια αδικία που είσαι ανήμπορος να αλλάξεις. Ανεξάρτητα από το αν γίνεται σε εσένα τον ίδιο ή σε κάποιον άλλο, είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να την αντέξεις.

zwdia dakruzoun1

Ταύρος – Ένας παλιός έρωτας
Η μνήμη μιας παρελθοντικής σχέσης είναι ένα από τα πιο οδυνηρά θέματα για εσένα. Σου είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεχάσεις έναν/μια πρώην και να προχωρήσεις προς τα εμπρός. Αρκετές φορές, χρόνια αργότερα, ανατρέχεις στις αναμνήσεις μιας σχέσης που δεν υπάρχει πια, ενώ τα λόγια ή πράξεις που σε πλήγωσαν σε κάνουν ακόμη να κλαις.

Δίδυμοι – Ανεκπλήρωτες επιθυμίες
Είσαι από τους ανθρώπους που απαιτείς οι επιθυμίες σου να εκπληρωθούν και μπορείς να ταραχτείς, όπως ένα μικρό παιδί, όταν οι άνθρωποι δεν σου δίνουν αρκετή και σοβαρή προσοχή. Ίσως μάλιστα, αρχίσεις να κλαις για πράγματα που φαίνονται ασήμαντα με την πρώτη ματιά, αλλά για την δική σου ικανοποίηση είναι πολύ σημαντικά.

Καρκίνος – Ένας άρρωστος συγγενής
Για εσένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια και μπορεί να κλαις κάθε φορά που κάποιος αγαπημένος σου αρρωσταίνει. Η ευπάθεια ενός μέλους της οικογένειας, μπορεί να σε βάλει να λειτουργήσεις με το 100% των προσπαθειών σου, για να βοηθήσεις.

zwdia dakruzoun2

Λέων – Επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά
Είσαι από τους ανθρώπους που δεν θέλεις σε καμιά περίπτωση να σταθείς μάρτυρας ή να δεχτείς οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά, είτε αυτό είναι σε δημόσιο χώρο, είτε όχι. Είναι γεγονός ότι υποφέρεις όταν ένας ενήλικας ενεργεί βίαια προς τα παιδιά.

Παρθένος – Ένα εγκαταλελειμμένο ζώο
Η Παρθένος είναι το ζώδιο που αγαπά πολύ τα ζώα. Οπότε τα δάκρυα θα έρθουν στα μάτια σου, αν βρεις ή δεις ένα ταλαιπωρημένο, εγκαταλελειμμένο ζώο. Αν δεν το ταΐσεις ή δεν το πάρεις μαζί σου, αργότερα θα σε στοιχειώνουν οι ενοχές.

Ζυγός – Άσχημες σκηνές
Σαν εκπρόσωπος ενός ειρηνικού ζωδίου θα αρχίσεις να κλαις, αν γίνεις πρωταγωνιστής ή μέλος μιας τρομερά άσχημης σκηνής μπροστά σε κόσμο. Μια διένεξη ή μια μορφή ταπείνωσης μπροστά σε αγνώστους σε κάνει αρκετά ευάλωτο και σου φέρνει δάκρυα στα μάτια.

zwdia dakruzoun3

Σκορπιός – Ένα σημαντικό γεγονός
Ένας γάμος, μια βάπτιση ή μια κηδεία είναι από τα γεγονότα της ζωής σου, που μπορεί να σε αναγκάσουν να κλάψεις. Είναι γνωστό ότι διαθέτεις από τους πιο ισχυρούς και σκληραγωγημένους χαρακτήρες του ζωδιακού και ποτέ δεν θα έκλαιγες, χωρίς λόγο ή για κάτι ανούσιο. Ωστόσο, τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου, μπορούν να σε κάνουν πολύ πιο συναισθηματικό.

Τοξότης – Το να μείνεις χωρίς χρήματα
Η έλλειψη οικονομικών πόρων και ο φόβος της φτώχειας, μπορεί να σου υποκινήσει πανικό και δάκρυα. Όταν βλέπεις τα χρήματά σου να τελειώνουν με γρήγορους ρυθμούς, αισθάνεσαι την βαθύτατη έννοια της κρίσης.

Αιγόκερως – Αναμνήσεις
Τίποτα δεν είναι ικανό να φέρει αρκετά δάκρυα στα μάτια σου, όσο οι παλιές αναμνήσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί κάθε φορά που ψάχνεις σε φωτογραφικά άλμπουμ και αναπολείς το παρελθόν και τις ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

zwdia dakruzoun4

Υδροχόος – Προδοσία
Μπορείς να καταρρεύσεις κυριολεκτικά, αν ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε πικράνει από την προδοσία του. Για εσένα, παρόμοιες ενέργειες σηματοδοτούν μια έλλειψη ανθρωπιάς και θα σου φέρουν γρήγορα δάκρυα στα μάτια.

Ιχθύς – Παραπλάνηση
Πιθανόν να αρχίσεις να κλαίς, όταν διαπιστώσεις ότι ένα άτομο το οποίο σέβεσαι σε μεγάλο βαθμό σ’ εξαπατά, σε χειραγωγεί ή σε χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σου είναι πολύ δύσκολο, όταν συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος μπορεί να ήταν κοντά σου, μόνο και μόνο για προσωπικό του όφελος.

Πηγή

Είναι μόλις 12 χρονών, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κλέψει την παράσταση. Απλά εκπληκτική!

Η φάρσα που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία…