Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!

Υπάρχουν πολλά μυστήρια σχετικά με αντικείμενα της καθημερινής ζωής και σ’αυτό το άρθρο θα βρείτε απαντήσεις για αρκετά από αυτά.

Βγάλτε τις καραμέλες Tic Tac από την συσκευασία με τον σωστό τρόπο.

1

Έχετε σίγουρα προσπαθήσει να βγάλετε μια καραμέλα Tic Tac από το κουτί, αλλά είτε δεν βγαίνει καμία, είτε βγαίνουν όλες μαζί. Για να βγάλετε μια καραμέλα, γυρίστε το κουτί ανάποδα, κρατήστε το με το ένα χέρι και με το άλλο ανοίξτε το καπάκι. Υπάρχει μια ειδική θήκη σχεδιασμένη για να βγαίνει μία και μόνο καραμέλα.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα ξύσματα από μολύβια;

2

Όταν αδειάσει το κουτάκι από τις Tic Tac, βάλτε την ξύστρα σας στο άνοιγμα και μαζέψτε τα ξύσματα εκεί.

Τι είναι αυτή η εγκοπή κάτω από τις κούπες;

3

Αυτή η εγκοπή υπάρχει έτσι ώστε όταν η κούπα είναι ανάποδα στο πλυντήριο πιάτων να μπορεί να τρέχει το νερό και να μην μαζεύεται στο πάτο της.

Χρησιμοποιήστε σωστά την ζελατίνα και το αντικολλητικό χαρτί

4

Οι συσκευασίες της ζελατίνας και του αντικολλητικού χαρτιού έχουν δύο τρύπες στις άκρες, στις οποίες μπορείτε να βάλετε τα δάχτυλα σας και να συγκρατείτε το ρολό για να το κόψετε εύκολα.

Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η τρύπα στο μέτρο;

5

Αυτή η τρύπα σας βοηθά να στερεώνετε την άκρη του μέτρου στην κεφαλή μιας βίδας, σε περίπτωση που δεν είναι κανείς άλλος εκεί για να σας βοηθήσει.

Και η οδοντωτή πλευρά;

6

Με την οδοντωτή πλευρά μπορείτε να σημειώσετε το σημείο που μετρήσατε, χωρίς να χρησιμοποιήσετε μολύβι.

Πώς μετράμε τις γωνίες;

7

Το πλαστικό που μαζεύει το μέτρο μας εμποδίζει να μετράμε σωστά τις γωνίες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το μετρήσετε το μήκος του και μετά να το συμπεριλάβετε στην μέτρηση.

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...

Δεν θα ξαναμισήσετε καμιά φωτογραφία σας! 7 τρικ που χρησιμοποιούν οι διάσημοι που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε πιο ωραίες φωτογραφίες!

Πόσες φορές έχετε δει μια φωτογραφία σας που έχει αποθανατίσει όλες τις ατέλειες σας σε μεγενθυντικό φακό? Οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ έχουν φωτογένεια δεν...

ΠΡOΣOΧH:Τo τρώτε κάθε μέρα και αυξάνει την ΚAΤAΘΛIΨH σας χωρiς να τo ξέρετε

Μπoρεiτε να μαντέψετε; Νέα έρευνα πoυ δημoσιεύεται στην επιστημoνική επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition δεiχνει oτι oι επεξεργασμένoι υδατάνθρακες πρoκαλoύν μια oρμoνική αντiδραση στo...
close