Αρχική Όμορφος Κόσμος Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!

Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!

0
Έχετε Αναρωτηθεί για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η Εγκοπή κάτω από τις Κούπες σας; Ο Λόγος είναι πιο απλός από ότι Νομίζετε!

Υπάρχουν πολλά μυστήρια σχετικά με αντικείμενα της καθημερινής ζωής και σ’αυτό το άρθρο θα βρείτε απαντήσεις για αρκετά από αυτά.

Βγάλτε τις καραμέλες Tic Tac από την συσκευασία με τον σωστό τρόπο.

1

Έχετε σίγουρα προσπαθήσει να βγάλετε μια καραμέλα Tic Tac από το κουτί, αλλά είτε δεν βγαίνει καμία, είτε βγαίνουν όλες μαζί. Για να βγάλετε μια καραμέλα, γυρίστε το κουτί ανάποδα, κρατήστε το με το ένα χέρι και με το άλλο ανοίξτε το καπάκι. Υπάρχει μια ειδική θήκη σχεδιασμένη για να βγαίνει μία και μόνο καραμέλα.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα ξύσματα από μολύβια;

2

Όταν αδειάσει το κουτάκι από τις Tic Tac, βάλτε την ξύστρα σας στο άνοιγμα και μαζέψτε τα ξύσματα εκεί.

Τι είναι αυτή η εγκοπή κάτω από τις κούπες;

3

Αυτή η εγκοπή υπάρχει έτσι ώστε όταν η κούπα είναι ανάποδα στο πλυντήριο πιάτων να μπορεί να τρέχει το νερό και να μην μαζεύεται στο πάτο της.

Χρησιμοποιήστε σωστά την ζελατίνα και το αντικολλητικό χαρτί

4

Οι συσκευασίες της ζελατίνας και του αντικολλητικού χαρτιού έχουν δύο τρύπες στις άκρες, στις οποίες μπορείτε να βάλετε τα δάχτυλα σας και να συγκρατείτε το ρολό για να το κόψετε εύκολα.

Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η τρύπα στο μέτρο;

5

Αυτή η τρύπα σας βοηθά να στερεώνετε την άκρη του μέτρου στην κεφαλή μιας βίδας, σε περίπτωση που δεν είναι κανείς άλλος εκεί για να σας βοηθήσει.

Και η οδοντωτή πλευρά;

6

Με την οδοντωτή πλευρά μπορείτε να σημειώσετε το σημείο που μετρήσατε, χωρίς να χρησιμοποιήσετε μολύβι.

Πώς μετράμε τις γωνίες;

7

Το πλαστικό που μαζεύει το μέτρο μας εμποδίζει να μετράμε σωστά τις γωνίες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το μετρήσετε το μήκος του και μετά να το συμπεριλάβετε στην μέτρηση.

Credit: hefty.co

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.