Τι αποκαλύπτουν τα Aέρια μας για την Yγεία μας!

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε αν είστε εντελώς υγιείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα αέρια σας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε για την υγειά και την ευεξία σας.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει πολλές πληροφορίες για τις οσμές και τους ήχους που αποκαλύπτουν πολλά για το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας. Συγκεκριμένα, μπορούν να μας βοηθήσουν να μάθουμε αν το πεπτικό μας σύστημα και ο γαστρεντερικός σωλήνας λειτουργούν κανονικά, ή αν υπάρχει πρόβλημα.

Παρατηρώντας τι συμβαίνει στο σώμα σας, μπορείτε να εντοπίσετε αλλαγές ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Για παράδειγμα, αν παρατηρήσετε ξαφνικά ότι τα αέρια σας έχουν πολύ έντονη οσμή, μπορεί να είναι σημάδι ότι κάτι δε βρίσκεται σε ισορροπία μέσα σας.

Αν πάλι έχετε πολλά και συχνά αέρια, τα οποία μυρίζουν απαίσια, μπορεί να σχετίζεται με χρόνια προβλήματα, όπως η γαστρεντερίτιδα, κοιλιοκάκη ή το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).

Πέρα από την οσμή, η χρονική στιγμή είναι επίσης σημαντική. Για παράδειγμα, αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, έχετε αέρια μετά από κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία ως ένα βαθμό, ωστόσο, εάν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο και σας φέρνει σε δύσκολη θέση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Επίσης, μπορεί να έχει να κάνει με κάποια αλλεργία ή/και δυσανεξία στη γλουτένη.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα απαλλαγούμε από την χαλαρή κοιλιά με αυτό το Αποτελεσματικό Φυσικό Τρόπο

Πολλές από εμάς πασχίζουμε να απαλλαγούμε από το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά που την κάνει να δείχνει πιο χαλαρή(ειδικά μετά από την γέννα).Αυτή η...

Πανεύκολο γλυκάκι του 5λεπτου με δύο υλικά!

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για ένα γλύκισμα ψυγείου με 2 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λεπτά, χωρίς ψήσιμο, με κόστος λιγότερο από 5...

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...
close