Ένα Υπέροχο Animation Της Disney Για Τα Ανθρώπινα Συναισθήματα

«Τα μυαλά που κουβαλάς» (Inside Out) είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar που έχει ως θέμα της τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις σκέψεις που κρύβονται πίσω από τη χαρά, τη λύπη, το θυμό, τις ονειροπολήσεις και γενικότερα πίσω από κάθε ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά.

Πρωταγωνίστρια η μικρή Ράιλι και ο δύσκολος δρόμος της προς την ενηλικίωση, που κάποιες φορές φαίνεται ότι είναι στρωμένος με …αγκάθια.

Οι δυσκολίες της ξεκινούν όταν αφήνει πίσω της την καθημερινή της ρουτίνα στα μεσοδυτικά και μετακομίζει με την οικογένειά της στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς ο πατέρας της αποδέχθηκε μία νέα θέση εργασίας.

Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή η μικρή έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της – χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και θλίψη – τα οποία συναισθήματα είναι μικρά ανθρωπάκια που ζουν μέσα στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της, όπου την βοηθούν συμβουλευτικά, μέσω της καθημερινής ζωής.

Καθώς η Ράιλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή της στο Σαν Φρανσίσκο, μια κρίση επέρχεται στο Κέντρο Ελέγχου. Αν και η Χαρά, το βασικό και πιο σπουδαίο συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να κρατήσει θετικά τις ισορροπίες, τα συναισθήματα για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος περιήγησης στη νέα πόλη, το σπίτι και το σχολείο συγκρούονται.

το

Τα Μυαλά Που Κουβαλάς

(Inside Out…

πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρες προσοχή: 15 σημάδια που «χτυπούν καμπανάκι» για καρκίνο!

Νιώθετε πόνο στο στομάχι και τάσεις μελαγχολίας; Εχετε απώλεια βάρους ήλίγο αίμα; Δείτε τα 15 συμπτώματα οι άντρες πρέπει να ελέγξουν ως πιθανές αιτίες...

Έτσι θα απομακρύνετε την οσμή από μούχλα στο σπίτι

Μία από τις πιο επίμονες και δύσκολες για την απομάκρυνσή τους οσμές στο σπίτι είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά της μούχλας. Πολλοί άνθρωποι την περιγράφουν...

Γιατί τιναζόμαστε στον ύπνο μας;

Στη μεταβατική κατάσταση μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα… Πολλοί ζουν μια πτώση στο όνειρό τους η οποία τελειώνει με ένα χαρακτηριστικό τίναγμα...
close