Ένα πλοίο – φάντασμα ξεβράστηκε σε ακτή της Ιαπωνίας. Αλλά όλοι πάγωσαν μόλις είδαν τι υπήρχε στο εσωτερικό του

Ο Shuichi Hashizume είναι αξιωματικός του Ιαπωνικού Λιμενικού σώματος. Το τελευταίο δίμηνο η δουλειά του έγινε πραγματικά μυστηριώδης και πολύπλοκη όσο ποτέ πριν. Όχι ένα, ούτε δύο αλλά δεκατέσσερα πλοιάρια ξεβράστηκαν στις ακτές της Ιαπωνίας από τον Οκτώβριο.

Hταν σχεδόν κατεστραμμένα, αλλά αυτό δεν θα τον πείραζε αν μέσα στα κουφάρια των σάπιων πλέον πλοίων δε βρίσκανε και 25 πτώματα. Άλλα ακέφαλοι σκελετοί, άλλα σάπια κορμιά επίσης χωρίς κεφάλι τα περισσότερα.

_87016227_japannorthkorea4641215

“Στις 23 Νοέμβρη βρήκαμε τρία πτώματα. Το ένα από αυτά είχε ακόμη το κεφάλι του. Όταν ανασύραμε το σκάφος, βρήκαμε έξι κρανία. Η αποκόλληση των κρανίων φανερώνει το μεγάλο διάστημα για το οποίο τα άψυχα σώματα βρίσκονταν σε διαδικασία σήψης.” Ο Ιάπωνας Λιμενικός, αν και ανήσυχος για το μεγάλο αριθμό πλοίων που βρέθηκαν σε τόσο μικρό διάστημα, ξέρει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν είναι καινούριο για τις ακτές της Ιαπωνίας όπου περισσότερες από 250 βάρκες ξεβράστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια.

_86987588_japan_boat

Κάποια σκαριά έχουνε σημάδια στην Κορεατική γλώσσα, πράγμα που καταδεικνύει σύνδεση με το βορειοκορεάτικο στρατό ή κυβερνητικά όργανα.

Το ιαπωνικό λιμενικό έφερε στο φως στοιχεία που συνδέουν τα πλοία-φαντάσματα με την Πιονγκγιανγκ. Το τελευταίο έυρημα, έφερε κορεατική γραφή και μέσα βρέθηκε ένα σήμα με το πορτραίτο του Κιμ-γιονγκ-ιλ πατέρα του Κιμ-γιονγκ Ουν. Ο καθηγητής Toshimitsu Shigemura, από το πανεπιστήμιο του Τόκιο, θεωρεί πως πρόκειται για ψαράδικα που ανοίχτηκαν μετά από εντολές της κυβέρνησης προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ψαριά.

Οι ελλείψεις σε φαγητό αυξάνονται καθημερινά στην Βόρεια Κορέα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε μεγαλύτερες ψαριές προκειμένου να λύσει το πρόβλημα.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σύνδρομο της Γοργόνας: Η σπάνια και θανατηφόρα πάθηση που κάνει τα νεογέννητα να μοιάζουν με τα θαλάσσια πλάσματα των Μύθων

Μια νεαρή μητέρα αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της όταν ανακάλυψε ότι το έμβρυο που κυοφορούσε έμοιαζε με γοργόνα. Η 23χρονη Wu ήταν 6...

Αυτό το απλό τρικ με το νερό θα σας κάνει να χάσετε βάρος 5 φορές γρηγορότερα!

Το να πίνετε νερό πριν καθήσετε στο τραπέζι για φαγητό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο εύκολα απ’ότι περιμένατε. Αφού προσέλαβαν 84 παχύσαρκους ενήλικες...

Τα θαυματουργά οφέλη της θάλασσας στον άνθρωπο

Οι περισσότεροι άνθρωποι, μόλις βγουν από τη θάλασσα τρέχουν να ξεπλυθούν, θεωρώντας πως το αλάτι που έχουν στο δέρμα δεν τους βοηθά σε τίποτα....
close