Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Δημήτρης Λεμονιάς από το Νησί

Ο Μάνος Τσαγκαράκης που έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν με την ερμηνεία του στο σίριαλ του Mega, πηγαίνει πια στην Α’ Λυκείου.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης, ως Δημήτρης Λεμονιάς στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Το Νησί», έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν με την ερμηνεία του.

Σήμερα, στα 16 του χρόνια, ο γεννημένος στον Άγιο Νικόλαος Κρήτης είναι αρκετά διαφορετικός. Πηγαίνει στην Α’ Λυκείου, μελετάει και στον ελεύθερο χρόνο του βοηθάει τον πατέρα του Γιάννη στο χρωματοπωλείο που διατηρεί στην περιοχή.

in__1239_56b729a0cd091

Τώρα, με αφορμή την επανάληψη της σειράς, μίλησε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλα όσα έζησε στη Σπιναλόγκα. «Τότε ήμουν μαθητές της πέμπτης δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “Πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά», δήλωσε στο TV Έθνος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα από όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πως θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα, είτε διακοπές, είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν: “Έίσαι καταπληκτικός, με έκανες να κλάψω”. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες από μαμάδες που τις συγκίνησα. Οι συμμαθητές μού έδιναν συγχαρητήρια και οι κολλητοί μου φίλοι με καμάρωναν».

Δείτε πως είναι σήμερα ο 16χρονος Μάνος Τσαγκαράκης στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τους λογαριασμούς του στο Instagram και το Twitter:

in__1239_56b7270959ddb in__1239_56b727094f078 24781247191_d1dd7065dc_o 24848372256_b24f378bb8_o

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκησε τις λιγούρες σου με αυτά τα πανέξυπνα tips!

Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι σε κάποια τροφή τείνουν να την καταναλώνουν συνεχώς -και θέλουν όλο και περισσότερο. Τέτοιες «εθιστικές»τροφές είναι η ζάχαρη, το...

5 Απλοί Τρόποι για να Προφυλάξετε την Αυλή σας από τα Τσιμπούρια και Ψύλλους.

Η νόσος του Lyme είναι μία βακτηριδιακή μόλυνση που μεταδίδεται από τσίμπημα τσιμπουριού και είναι κάτι που κανείς δεν θα θέλει να κολλήσει. Επηρεάζει ανθρώπους...

ΠΡOΣOΧH: ΣΤAΜAΤHΣΤE να πiνετε αυτo τo AΝAΨΥΚΤIΚO – Δεiτε τι συμβαiνει στo σώμα μας, μια ώρα μετά την ΚAΤAΝAΛΩΣH!!

Μετά απo αυτo δεν θα τo ξαναβάλετε στo στoμα σας…Τo γράφημα πoυ έχει τiτλo “What Happens One Hour After Drinking A Can Of Coke”,...
close