Ετοιμαστείτε να κλάψετε με ένα βίντεο αφιερωμένο στους μπαμπάδες μας!

Κάθε χρόνο, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, είναι η γιορτή του πατέρα. Τι κι αν είναι πιο δημοφιλής η γιορτή της μητέρας… Και οι μπαμπάδες όλων μας έχουν δικαίωμα να ακούσουν από όλους μας ένα χρόνια πολλά, να δεχτούν ένα φιλί στο μάγουλο, μια ζεστή αγκαλιά και ένα συμβολικό δώρο.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο.

Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

Για να τιμήσει τους μπαμπαδες όλου του κόσμου η Toyota δημιούργησε μια πολύ όμορφη διαφήμιση με τίτλο «Loving Eyes«. Η διαφήμιση παρουσιάζει τη σχέση ενός πατέρα με τη κόρη του από μωρό μέχρι την ημέρα που θα παντρευτεί και θα κάνει δικά της παιδιά.

Το βίντεο είναι πολύ όμορφο, συγκινητικό και με τον τρόπο του υπενθυμίζει σε όλους μας τις θυσίες που κάνει ένας πατέρας για το παιδί του.

Δείτε το και την Κυριακή, μην ξεχάσετε να πείτε στους μπαμπάδες σας χρόνια πολλά. Δείξτε τους ότι δεν τους ξεχνάτε!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close