Κινέζοι ψαράδες Έμειναν με το Στόμα Ανοιχτό όταν είδαν ΤΙ είχαν Ψαρέψει.

Κινέζοι ψαράδες σοκαρίστηκαν όταν πρόσφατα εντόπισαν ένα μυστηριώδες πλάσμα στο νερό. Υπήρχε σύγχυση ως προς το τι είδους ζώο ήταν αυτό που εντόπισαν, δελφίνι ή οξύρρυγχος. Οι άντρες το εντόπισαν κοντά στο Zhoushan της ανατολικής Κίνας.

Στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, το μυστηριώδες πλάσμα φαίνεται να έχει ρύγχος σαν κροκόδειλος και γκρίζο δέρμα σαν δελφίνι. Επίσης φαίνεται να έχει δύο όγκους στην άκρη του ρύγχους του. Οι ψαράδες λένε ότι δεν το είχαν ξαναδεί στα νερά.

Το περιοδικό Naturalist της Κίνας λέει ότι μοιάζει με φάλαινα με ρύγχος. Αυτός ο τύπος φάλαινας ζει βαθιά στη θάλασσα και δεν εντοπίζεται εύκολα. Είναι γνωστός για το μακρύ του ρύγχος. Βουτάει στα 500 μέτρα για να βρει τροφή.

Ο Dr. Stephen D. Simpson, λέκτορας Θαλάσσιας Βιολογίας και Παγκόσμιας Αλλαγής στο Πανεπιστήμιο του Exeter, είπε: “Μοιάζει με αρσενική φάλαινα με ρύγχος του είδους Mesoplodon densirostris. Οι δύο όγκοι είναι στην πραγματικότητα δόντια που προεξέχουν και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν τα θηλυκά!”

Το μυστηριώδες πλάσμα έχει τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια. Ένας χρήστης έγραψε: “Θα ήθελα να μάθω τι έγινε με το ψάρι. Το έφαγαν ή το έριξαν πίσω στη θάλασσα;” Ένας άλλος είπε: “Ίσως το ψάρι να μεγάλωσε πίνοντας το κινέζικο γάλα σε σκόνη για μωρά.”

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάζει ένα μανταλάκι στο αυτί της και το αφήνει για 1 λεπτό! Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Δεν είμαι σαν αυτούς που τρέχουν στο γιατρό κάθε λίγο και λιγάκι όταν νιώσουν λίγο πόνο ή ενόχληση. Έτσι και αλλιώς όλα είναι μέσα...

Ο Βιονικός φακός επαφής θα μας χαρίζει 100% τέλεια όραση για πάντα.

Ονομάζεται Ocumetrics Bionic Lens και είναι ο βιονικός φακός που ανέπτυξε ο καναδός επιστήμονας και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, δρ Γκαρθ Ουέμπ. Ο φακός,...

Έβαλε μπέικον στο μπλέντερ και έφτιαξε ένα φανταστικό φαγητό!

Πεινάτε και θέλετε σήμερα να φάτε κάτι ξεχωριστό; Τότε είστε στο σωστό άρθρο! Θα δείτε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή. Δείτε παρακάτω στις...
close