Κινέζοι ψαράδες Έμειναν με το Στόμα Ανοιχτό όταν είδαν ΤΙ είχαν Ψαρέψει.

Κινέζοι ψαράδες σοκαρίστηκαν όταν πρόσφατα εντόπισαν ένα μυστηριώδες πλάσμα στο νερό. Υπήρχε σύγχυση ως προς το τι είδους ζώο ήταν αυτό που εντόπισαν, δελφίνι ή οξύρρυγχος. Οι άντρες το εντόπισαν κοντά στο Zhoushan της ανατολικής Κίνας.

Στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, το μυστηριώδες πλάσμα φαίνεται να έχει ρύγχος σαν κροκόδειλος και γκρίζο δέρμα σαν δελφίνι. Επίσης φαίνεται να έχει δύο όγκους στην άκρη του ρύγχους του. Οι ψαράδες λένε ότι δεν το είχαν ξαναδεί στα νερά.

Το περιοδικό Naturalist της Κίνας λέει ότι μοιάζει με φάλαινα με ρύγχος. Αυτός ο τύπος φάλαινας ζει βαθιά στη θάλασσα και δεν εντοπίζεται εύκολα. Είναι γνωστός για το μακρύ του ρύγχος. Βουτάει στα 500 μέτρα για να βρει τροφή.

Ο Dr. Stephen D. Simpson, λέκτορας Θαλάσσιας Βιολογίας και Παγκόσμιας Αλλαγής στο Πανεπιστήμιο του Exeter, είπε: “Μοιάζει με αρσενική φάλαινα με ρύγχος του είδους Mesoplodon densirostris. Οι δύο όγκοι είναι στην πραγματικότητα δόντια που προεξέχουν και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν τα θηλυκά!”

Το μυστηριώδες πλάσμα έχει τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια. Ένας χρήστης έγραψε: “Θα ήθελα να μάθω τι έγινε με το ψάρι. Το έφαγαν ή το έριξαν πίσω στη θάλασσα;” Ένας άλλος είπε: “Ίσως το ψάρι να μεγάλωσε πίνοντας το κινέζικο γάλα σε σκόνη για μωρά.”

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

9 Σύντομα Μαθήματα Έρωτα

Μάθημα 1ο: Δε συμβιβάζομαι στο λίγο Κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τον έρωτα, με αποτέλεσμα να παραιτούνται από όσα επιθυμούν, να υποχωρούν και να αρκούνται στο λίγο....

Το ΑΠΟΛΥΤΟ DIY της παραλίας: Πώς να φτιάξετε μόνοι σας ρεσό σε κοχύλια !!!

Τα κεριά είναι ένα από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά για το σπίτι όλες τις εποχές του χρόνου. Τα κοχύλια είναι επίσης ένα αγαπημένο -αλλά...

Γιατί θα πρέπει να σταματήσεις να τρως κέτσαπ;

H κέτσαπ είναι από τα αγαπημένα μας υλικά στο σουβλάκι, αλλά και πάνω από τις τηγανητές πατάτες. Πολλοί είναι εκείνοι που την χρησιμοποιούν καθημερινά...
close