Ο Κρητικός εμφανίστηκε στον Γιώργο Παπαδάκη και έκανε την Μπάγια Αντωνοπούλου να…! (VIDEO)

Ο Στάθης Στιβακτάκης, ο όμορφος Κρητικός που απασχολεί όλα τα μέσα το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα, με αφορμή το 7ο Φεστιβάλ Μελιού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης αφού τον καλωσόρισε και εξήγησε τη χαρά του για το συμπατριώτη του, αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στα επαγγελματικά του όμορφου 25χρονου, χωρίς να κάνει τις συνηθισμένες ερωτήσεις, που του έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο η παρουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο πλατό, έκαναν τον παρουσιαστή να την πειράξει αρκετές φορές. Αρχικά τη ρώτησε γιατί πήγε και έκατσε δίπλα στο Στάθη, με τους δύο τους να ξεσπούν σε γέλια.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε διπλό πλάνο του ίδιου και του Στάθη, για να δείξει τι βγάζει η Κρήτη. «Αυτά που έχεις τραβήξει εσύ, τα έχω τραβήξει κι εγώ. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο! Όλα τα γυναικεία μάτια είναι πάνω μου», είπε γελώντας.

«Άλλες φορές κάνουμε το παν να της ανοίξουμε το στόμα, σήμερα είναι λαλίστατη!», σχολίασε μετά από ερώτηση που έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον όμορφο Κρητικό.

Δείτε χαρακτηριστικά τις καλύτερες στιγμές από την παρουσία του, στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαφανίστε τις Κρεατοελιές από το Δέρμα σας με Κάτι που έχετε ΟΛΟΙ στο Ντουλάπι σας.

Οι κρεατοελιές είναι κοινές είναι κοινές, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας. Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε...

Το 50% των ώριμων γυναικών υποφέρει από αϋπνίες.. Ο λόγος; Θα ανακουφιστείτε μόλις τον μάθετε!

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν αρκετά δραστικές φυσικές αλλαγές όταν περνάνε την ηλικία των 40 και των 50 τους – και τις περισσότερες φορές, αυτές...

Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις κάθε πρωί για να αδυνατίσεις

Τι πρέπει να κάνεις το πρωί με το που ξυπνήσεις για να αδυνατίσεις; Σύμφωνα με νέα έρευνα, του Northwestern University Feinberg School of Medicine...
close