Αρχική Όμορφος Κόσμος Τα μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι! Αυτή είναι η νέα τάση που σαρώνει τον τελευταίο καιρό.

Τα μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι! Αυτή είναι η νέα τάση που σαρώνει τον τελευταίο καιρό.

0
Τα μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι! Αυτή είναι η νέα τάση που σαρώνει τον τελευταίο καιρό.

Το 2015 είδε πολλές νέες τάσεις που μάλλον ήταν κάπως υπερβολικές σε μερικές περιπτώσεις. Αλλά νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα; Λάθος! Το 2016 ξεκίνησε με μια ακόμη περίεργη τάση, αυτή την φορά είναι τα πολύχρωμα μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι.

Αυτή η νέα τάση ονομάζεται glowinthedarkhair ή blacklight μαλλιά , ένα στυλ που επιτρέπει τα μαλλιά να φαίνονται χρωματιστά την ημέρα αλλά κάτω από το μαύρο φως του σκοταδιού λάμπουν στο σκοτάδι.

Δείτε τις φωτογραφίες :

La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-7-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-14-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-4 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-6-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-13 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-1-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-8-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-2 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-10 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-12-730x730 La-nueva-tendencia-del-cabello-que-brilla-en-la-oscuridad-11-730x730Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.