Χτυπούσε τη φίλη της για πλάκα με ένα Γατόψαρο! Δεν ήξερε όμως τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει…

Αυτή η γυναίκα εκπλιπαρεί για βοήθεια, όταν μετά από δική της παρότρυνση, είπε στην φίλο της να την χαστουκίσει με ένα γατόψαρο κι εκείνο καρφώθηκε στο δέρμα της.

Ένα παράξενο βίντεο έχει προκύψει με δύο φίλες που παίζουν σε μια παραλία στην Αμερική αμέριμνες, πριν η μία χτυπήσει από τα αγκάθια ενός γατόψαρου.

Οι δύο φίλες με το μπικίνι ξεκινήσουν να βιντεοσκοπούν αυτήν την παραλία ψυχαγωγίας, ώσπου ένας έφηβος φίλος τους τους κυνηγά γύρω γύρω κρατώντας νεκρά ψάρια.

gatopsaro2

Αλλά το βίντεο παίρνει άλλη τροπή όταν το θύμα, η Τίνα, χτυπιέται με τα ψάρια και τα δύο κορίτσια είναι τρομοκρατημένα, όταν βλέπουν ότι το ένα προσκολλάται στο πόδι της.

Τα Γατόψαρα έχουν οδοντωτά αγκάθια στα πτερύγιά τους, κι έτσι και εισχωρήσουν στη σάρκα είναι δύσκολο να τα αφαιρέσετε χωρίς να σκίσετε το δέρμα.

gatopsaro1

Δείτε το βίντεο!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εύκολο Κόλπο για να Φτιάξετε το ΠΙΟ Μαλακό και Ζουμερό κοτόπουλο που έχετε Δοκιμάσει!

Το στήθος κοτόπουλου είναι σχετικά εύκολο να μαγειρευτεί – όλοι ξέρουμε από μία συνταγή. Τις περισσότερες φορές όμως το κοτόπουλο βγαίνει πολύ στεγνό. Σ’αυτό...

Σχιζοφρένεια: Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχούν

Ποια είναι τα συμπτώματα που μας βοηθούν στη διάγνωση της σχιζοφρένειας και πώς γίνεται η κλινική αντιμετώπιση; Η σχιζοφρένεια είναι μία από τις δέκα σημαντικότερες...

Υπερεαλιστικές εικόνες φέρνουν πιο κοντά άτομα που πάσχουν από κρίσεις πανικού

Αν για εσάς το άγχος δεν είναι απλή υπόθεση και πολλές φορές σας φτάνει στα όρια -και πιο πέρα- μιας κρίσης πανικού, θα ανακαλύψετε...
close