Ένας μανιακός κάλυψε αυτό το κουτάβι με ισχυρή κόλλα. Ο διασώστης όμως επέμενε πως υπάρχει ακόμη ελπίδα!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα κακοποιούσαν ένα σκυλί, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και αμέτρητοι άνθωποι που κάνουν ό,τι μπορούν να σώσουν την πολύτιμη ζωή ενός τετράποδου φίλου!

Ο Pascal μπορεί να είναι μικρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει περάσει πολλά. Για άγνωστο λόγο, κάποιοι απαίσιοι άνθρωποι αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το αθώο κουτάβι με κόλλα.

1

Μετά από την κόλλα, ο μικρός Pascal γέμισε με χώμα και σάπια φύλλα με αποτέλεσμα το τρίχωμά του να γίνει σκληρό σαν πέτρα!

Η κόλλα ήταν τόσο παχιά που άρχισε να σταματάει τη ροή του αίματος του μικρού μωρού. Αυτό το όμορφο σκυλί ήταν έτοιμο να πεθάνει.

Αλλά ευτυχώς, την τελευταία στιγμή, το βρήκαν κάποιοι διασώστες και αντέδρασαν άμεσα.

2

Χρειάστηκαν ώρες για να κοπεί το σκληρό του τρίχωμα, αλλά μετά από υπομονετική δουλειά, ο Pascal άρχισε να μοιάζει ξανά με φυσιολογικό σκυλί. Τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα που το ένα του αυτί είχε νεκρώσει από την περιορισμένη ροή αίματος.

Ο Pascal μπορεί να είναι καλύτερα σωματικά, αλλά οι γιατροί λένε πως είναι ακόμη πολύ φοβισμένος. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να επανέλθει πλήρως, αλλά ευτυχώς, θα βρει σύντομα ένα σπίτι στο οποίο θα τον αντιμετωπίζουν με αγάπη και σεβασμό.

3

Ευχαριστούμε το “He’Art of Rescue” για το βίντεο και για την βοήθειά τους στη διάσωση του μικρού Pascal.

Προειδοποίηση: Θα είναι δύσκολο για τους λάτρεις των ζώων να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο, αλλά ας στείλουμε όλοι μαζί τις προσευχές μας για το μικρό Pascal!

πηγή : diaforetiko

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τις τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών και επιλέξτε την αγαπημένη σας

Move Over Ombre! Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες… ενωθείτε! Οι τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών είναι hot & chic και είναι όλες εδώ… Κρατήστε σημειώσεις Θες να κάνεις...

Έτσι θα κόψετε το αλκοόλ και τα ποτά σε εσάς ή στον άνθρωπο σας

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό...

Εσείς ξέρετε με πόσα τσιγάρα ισοδυναμεί μια μπριζόλα στα κάρβουνα; Αν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ!

Σας αρέσει να… «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα; Τότε θα πρέπει να… γνωρίζετε ότι κατά τη διαδικασία αυτή αναπτύσσονται ετεροκυκλικές αμίνες και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), οι...
close