Ένας μανιακός κάλυψε αυτό το κουτάβι με ισχυρή κόλλα. Ο διασώστης όμως επέμενε πως υπάρχει ακόμη ελπίδα!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα κακοποιούσαν ένα σκυλί, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και αμέτρητοι άνθωποι που κάνουν ό,τι μπορούν να σώσουν την πολύτιμη ζωή ενός τετράποδου φίλου!

Ο Pascal μπορεί να είναι μικρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει περάσει πολλά. Για άγνωστο λόγο, κάποιοι απαίσιοι άνθρωποι αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το αθώο κουτάβι με κόλλα.

1

Μετά από την κόλλα, ο μικρός Pascal γέμισε με χώμα και σάπια φύλλα με αποτέλεσμα το τρίχωμά του να γίνει σκληρό σαν πέτρα!

Η κόλλα ήταν τόσο παχιά που άρχισε να σταματάει τη ροή του αίματος του μικρού μωρού. Αυτό το όμορφο σκυλί ήταν έτοιμο να πεθάνει.

Αλλά ευτυχώς, την τελευταία στιγμή, το βρήκαν κάποιοι διασώστες και αντέδρασαν άμεσα.

2

Χρειάστηκαν ώρες για να κοπεί το σκληρό του τρίχωμα, αλλά μετά από υπομονετική δουλειά, ο Pascal άρχισε να μοιάζει ξανά με φυσιολογικό σκυλί. Τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα που το ένα του αυτί είχε νεκρώσει από την περιορισμένη ροή αίματος.

Ο Pascal μπορεί να είναι καλύτερα σωματικά, αλλά οι γιατροί λένε πως είναι ακόμη πολύ φοβισμένος. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να επανέλθει πλήρως, αλλά ευτυχώς, θα βρει σύντομα ένα σπίτι στο οποίο θα τον αντιμετωπίζουν με αγάπη και σεβασμό.

3

Ευχαριστούμε το “He’Art of Rescue” για το βίντεο και για την βοήθειά τους στη διάσωση του μικρού Pascal.

Προειδοποίηση: Θα είναι δύσκολο για τους λάτρεις των ζώων να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο, αλλά ας στείλουμε όλοι μαζί τις προσευχές μας για το μικρό Pascal!

πηγή : diaforetiko

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χρησιμοποιώντας ένα απλό κλειδί. (Βίντεο)

Άμα δεν έχετε μπροστά σας κάποιο ανοιχτήρι για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί… δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα. Συνήθως πάντα έχουμε πάνω μας ένα κλειδί...

Πιέστε αυτά τα 2 σημεία & ΑΜΕΣΩΣ θα εξαφανιστεί ο πόνος που αισθάνεστε στην πλάτη – Ιδού ο τρόπος

Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι αισθάνονται πόνο στην πλάτη που πολλές φορές είναι τόσο έντονος που δεν αντέχεται. Δεν είναι γνωστός κάποιος αποτελεσματικός τρόπος για την...

Η Σπιτική Κρέμα Ματιών που κάνει Θραύση! Δοκίμασέ την και θα δείχνεις μέχρι και 5 Χρόνια Νεότερη!

Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια καθώς μεγαλώνει. Το γυναικείο δέρμα είναι τόσο απαλό και ντελικάτο και αποτελεί τον...
close