Ανατροπή στο The Voice: Δεν θα πιστεύετε ποιοι συζητούν για την κριτική επιτροπή!

Η προετοιμασία και τα casting για το νέο κύκλο του The Voice, που μέχρι ώρας τα δικαιώματα έχει o τηλεοπτικός σταθμός Star (και λέμε μέχρι ώρας, γιατί μετά τον αποκλεισμό του κυρίου Βαρδινογιάννη από τις τηλεοπτικές άδειες, θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο) έχουν ξεκινήσει και μάλιστα βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την επάνδρωση του.
Την ίδια ώρα γίνονται συζητήσεις για τις 4 καρέκλες των coach του talent show και μάλιστα τα πιο πιθανά πρόσωπα για τις δύο καρέκλες κάνουν αίσθηση, αφού δεν είναι άλλοι, από την Πάολα και τον Διονύση Σαββόπουλο.

Τα ονόματα τους λέγεται, σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr ότι έχουν σχεδόν κλειδώσει για την κριτική επιτροπή, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη είναι το επικρατέστερο.

Όσον αφορά τις δύο θέσεις των coach που μένουν κενές, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Μύρωνα Στρατή και του Δήμου Αναστασιάδη.

Αν η Πάολα και ο Διονύσης Σαββόπουλος πουν το ναι για τo The Voice θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους για τη σεζόν, αφού όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστούν μαζί σε μουσική σκηνή.

Ναι, ισχύει ότι η Πάολα έχει κλείσει κοινές εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και ο Διονύσης Σαββόπουλος, ετοιμάζει μουσικό κόνσεπτ, με γκεστ εμφανίσεις καλλιτεχνών και ανάμεσα τους έχουν ακουστεί τα ονόματα της Πάολας και της Καλομοίρας.

Ο συνδυασμός του Σαββόπουλου και της Πάολας είναι ιδιαίτερος και η τηλεοπτική τους εμφάνιση σε μουσικό δαιγωνισμό θα έχει σίγουρα τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

newsup.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...

Συνταγή για σπιτική τυρόπιτα με δύο υλικά!

Η τυρόπιτα είναι η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. Τώρα που ανοίγουν και τα σχολεία ένα κομμάτι από αυτήν είναι το καλύτερο πρωινό για το...
close