Αποτελεσματική φυσική θεραπεία για να αποβάλετε τα κακά βακτήρια από το στομάχι για πάντα!

Τα βακτήρια στο στομάχι είναι μία από τις πιο κοινές ασθένειες της σύγχρονης εποχής. Προκαλούν μόλυνση στο στομάχι, εγκαθίστανται στην πεπτική οδό και σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, η μόλυνση μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

Η θεραπεία μπορεί να είναι πραγματικά αργή και ενοχλητική. Οι άνθρωποι που την έχουν βιώσει γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι και πόσα προβλήματα φέρνει. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην εναλλακτική ιατρική και ζητούν βοήθεια από τα ισχυρά φυσικά συστατικά.

Σας προσφέρουμε μια συνταγή για ένα πολύ αποτελεσματικό και ισχυρό φυσικό φάρμακο το οποίο αποτελείται από μόνο δύο συστατικά.

Συστατικά:

Αποξηραμένα σύκα Ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο

Οδηγίες:
Το παρασκεύασμα είναι πολύ απλό. Ψιλοκόβουμε τα ξερά σύκα σε τέσσερα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα γυάλινο βάζο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο από πάνω τους. Αφήνουμε τα μαριναρισμένα σύκα σε ακινησία για 40 ημέρες, τουλάχιστον.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο;
Κάθε πρωί, πριν φάτε οτιδήποτε, καταναλώνετε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι και ένα σύκο.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μειώσετε το αλκοόλ, τον καφέ και τα τσιγάρα.

Δώστε προσοχή στο είδος των τροφίμων που καταναλώνετε, διότι θα πρέπει να τρώτε ελαφριά τροφή και να αποφεύγετε τα λιπαρά, τα πικάντικα και τα τηγανητά τρόφιμα.

Θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται τα σοδιούχα ποτά και το κρέας.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΔΙΑΙΤΑ που θα λατρέψεις!! – Έτσι θα χάσεις 10 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα!!

Η δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού ή αλλιώς όπως είναι και ο αγγλικός της τίτλος The Fast Metabolism Diet, της αμερικανίδας διαιτολόγου, Haylie Pomroy, υπόσχεται...

Ξυπνάτε συχνά στη διάρκεια της νύχτας; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Οι άνθρωποι που ξυπνούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, δηλαδή υποφέρουν από κατακερματισμό του ύπνου, εμφανίζουν αλλαγές στον εγκέφαλό τους, οι οποίες...

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση Πάντα θα είσαι τα πάντα σε κάποιον. Το χαμόγελό σου θα κάνει κάποιον χαρούμενο ακόμη και...
close