Αποτελεσματική φυσική θεραπεία για να αποβάλετε τα κακά βακτήρια από το στομάχι για πάντα!

Τα βακτήρια στο στομάχι είναι μία από τις πιο κοινές ασθένειες της σύγχρονης εποχής. Προκαλούν μόλυνση στο στομάχι, εγκαθίστανται στην πεπτική οδό και σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, η μόλυνση μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

Η θεραπεία μπορεί να είναι πραγματικά αργή και ενοχλητική. Οι άνθρωποι που την έχουν βιώσει γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι και πόσα προβλήματα φέρνει. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην εναλλακτική ιατρική και ζητούν βοήθεια από τα ισχυρά φυσικά συστατικά.

Σας προσφέρουμε μια συνταγή για ένα πολύ αποτελεσματικό και ισχυρό φυσικό φάρμακο το οποίο αποτελείται από μόνο δύο συστατικά.

Συστατικά:

Αποξηραμένα σύκα Ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο

Οδηγίες:
Το παρασκεύασμα είναι πολύ απλό. Ψιλοκόβουμε τα ξερά σύκα σε τέσσερα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα γυάλινο βάζο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο από πάνω τους. Αφήνουμε τα μαριναρισμένα σύκα σε ακινησία για 40 ημέρες, τουλάχιστον.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο;
Κάθε πρωί, πριν φάτε οτιδήποτε, καταναλώνετε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι και ένα σύκο.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μειώσετε το αλκοόλ, τον καφέ και τα τσιγάρα.

Δώστε προσοχή στο είδος των τροφίμων που καταναλώνετε, διότι θα πρέπει να τρώτε ελαφριά τροφή και να αποφεύγετε τα λιπαρά, τα πικάντικα και τα τηγανητά τρόφιμα.

Θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται τα σοδιούχα ποτά και το κρέας.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή! Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να βάλετε ΠΟΤΕ τα χέρια σας σε αυτά τα σημεία στο σώμα σας

Προσπαθήστε να παρομοιάσετε στο μυαλό σας το σώμα σας ως τον δικό σας, προσωπικό «ναό». Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και να τον φροντίζετε, αλλά...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Φτιάξε τους ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ με την άσκηση των πέντε λεπτών!!!

Οι μύες στην περιοχή της κοιλιάς είναι από τους πιο δυνατούς του ανθρώπινου σώματος και ελέγχουν σχεδόν κάθε κίνηση. Είτε καθόμαστε είτε τρέχουμε, οι κοιλιακοί...

Οι 9 Θαυματουργές Χρήσεις της Ασπιρίνης που Σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζεις!

Δείτε παρακάτω τις 9 φαρμακευτικές και μη, χρήσεις ″έκπληξη″ της ασπιρίνης: 1. Θεραπεία για τα τσιμπήματα των εντόμων : Διαλύστε μία ασπιρίνη σε νερό και...
close