«Βρήκα δουλειά! Φεύγω για…» – Η πρώτη αντίδραση του Δήμου Βερύκιου μετά την ανακοίνωση των τηλεοπτικών αδειών!

Το μέλλον είναι αβέβαιο. Με την αγωνία τους να έχει χτυπήσει κόκκινο παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι στα κανάλια της τηλεοπτικές άδειες, ωστόσο ιδιαίτερα αγχωμένοι είναι οι εργαζόμενοι σε Star και Alpha, για τα κανάλια τους, τα οποία έμειναν εκτός των τηλεοπτικών αδειών.

Την ώρα που τα αποτελέσματα δεν είναι με το μέρος τους, ο  Δήμος Βερύκιος, πιστός φίλος και στενός συνεργάτης του Προέδρου του Alpha, δεν μπορούσε να μην πάρει θέση.

Γμωρίζοντας πως ο ο Alpha θα κοπεί,  ο Δήμος Βερύκιος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

«Ωραία, βρήκα δουλεια! Χαχαχα φεύγω για «Γιαπωνία» όπως την έγραφε ως μαθητής ο μακαρίτης ο Έβερτ ως ξεφτέρι που ήταν», έγραψε ο δημοσιογράφος του Alpha θέλοντας να κάνει λίγο χιούμορ.

How-Much-ex-Is-Excessive

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...

Συνταγή για σπιτική τυρόπιτα με δύο υλικά!

Η τυρόπιτα είναι η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. Τώρα που ανοίγουν και τα σχολεία ένα κομμάτι από αυτήν είναι το καλύτερο πρωινό για το...
close