Υλικά
- 400 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 400 γραμμάρια τυρί κρέμα
- Δύο κουτιά ζαχαρούχο γάλα
- 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
- Τρία λεμόνια
- Δύο λάιμ
- 200 γραμμάρια βούτυρο
- Ένα σφηνάκι Drambuie
- Γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να γίνει σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, το γάλα, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και τα λάιμ και τα ανακατεύουμε.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενώ σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα digestive. Προσθέτουμε το ποτό μας και ανακατεύουμε.
- Το στρώνουμε σε ένα ταψί και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να δέσει.
- Αναμειγνύουμε απαλά με μια κουτάλα το μείγμα του τυριού με τη σαντιγί.
- Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί, πάνω από το μπισκότο.
- Αφήνουμε δύο ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο.
- Ολοκληρώνουμε, ρίχνοντας από πάνω το βύσσινό μας.