«Δύο μόνες ψυχές που έκλαιγαν»: Οι αστυνομικοί που μαγείρεψαν σε ηλικιωμένους και έγιναν viral [εικόνες]

Αστυνομικοί στη Ρώμη κατάφεραν να γίνουν διάσημοι στο διαδίκτυο με την πράξη που έκαναν για δύο ηλικιωμένους που ένιωθαν αφόρητη μοναξιά.

Η 94χρονη Μισέλ και ο 89χρονος Τζολ είναι μαζί 70 χρόνια. Οι δυο τους μένουν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης με τους γείτονες τους να απορούν επειδή συχνά ακούγανε κλάματα. Μία μέρα αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί πήγαν ρώτησαν τους ηλικιωμένους αν συμβαίνει κάτι. Τελικά ο λόγος που έκλαιγαν ήταν μία είδηση που είχαν δει στην τηλεόραση και αφορούσε στην κακοποίηση παιδιών σε ένα νηπιαγωγείο της πόλης.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μιλήσουν με τους ηλικιωμένους και να τους ρωτήσουν για τα κλάματα που ακούγονται συχνά από το σπίτι τους. Και οι δυο τους εκμυστηρεύτηκαν πως νιώθουν πολύ συχνά μοναξιά και γι αυτό κλαίνε.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στο σπίτι των ηλικιωμένων δεν υπήρχε φαγητό. Έτσι, αποφάσισαν να αγοράσουν μακαρόνια και να τους μαγειρέψουν. Έκαναν το κλασσικό ιταλικό φαγητό, μακαρόνια με βούτυρο και παρμεζάνα.

«Αυτό δεν είναι έγκλημα» έγραψε η αστυνομία της Ρώμης στο Facebook. «Ο Τζολ και η Μισέλ δεν είναι θύματα ληστή. Δεν σώσαμε κανέναν. Αυτή η στιγμή ήταν για τους αστυνομικούς πιο τρομακτική από άλλες. Δύο μόνες ψυχές που έπρεπε να καθησυχάσουν. Διαπίστωσαν πως λίγη ανθρωπιά μπορεί να ηρεμήσει αυτό το ζευγάρι. Για προληπτικούς λόγους κάλεσαν και το ασθενοφόρο προκειμένου να εξεταστούν οι ηλικιωμένοι και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους».

zeugari1-500 zeugari-500

koolnews.gr

 

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η NASA «έπιασε» σήματα από κατοίκους στην Κούφια Γη

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα! Γράφει ο Σπύρος Μακρής Είναι η θεωρία της Κούφιας Γης, μία...

Πέντε Στιγμιότυπα με Αγγέλους που «Πιάστηκαν» να Πετούν

Στις περισσότερες θρησκείες και μυθολογίες του κόσμου υπάρχουν πλάσματα που προστατεύουν τους ανθρώπους από το κακό. Αυτά τα πλάσματα ονομάζονται άγγελοι κι εμείς βρήκαμε...

20 φράσεις του Καρλ Γιουνγκ που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ο Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ ήταν φιλόσοφος και ψυχολόγος της θετικής σχολής της ψυχολογίας. Έβλεπε την δυνατότητα επέκτασης της συνείδησης ενός ατόμου σχεδόν σε κάθε...
close