Δώστε το Τέλειο Σχήμα στα Φρύδια σας με τη βοήθεια ενός Νήματος!

Ως γνωστόν, τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική μας εμφάνιση. Μπορεί να μη τους δίνατε μεγάλη σημασία μέχρι σήμερα, αλλά – με τον τρόπο τους – βοηθούν στο σχηματισμό και στην τελική εικόνα του προσώπου μας.

Ξεχάστε τα τσιμπιδάκια και το κερί! Υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια!

Δοκιμάστε κλωστή: πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιείται στην Κεντρική Ασία και την Ινδία εδώ και χιλιάδες χρόνια και πλέον μπορείτε και εσείς να ωφεληθείτε από αυτήν.

6156

Πάρτε λοιπόν λίγο νήμα, ένα βουρτσάκι για τα φρύδια και αν θέλετε και ένα μολύβι φρυδιών για ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, βουρτσίστε τα φρύδια σας ώστε οι τpιχούλες να έχουν την ίδια κατεύθυνση.

7146

Πάρτε ένα κομμάτι νήμα και δέστε τις άκρες.

8140

Κάντε ένα Χ στριφογυρίζοντας την κλωστή, 10 φορές.

9127

Υπάρχουν ακόμη και εργαλεία για να σας βοηθήσουν σε αυτό:

10127

Ανοιγοκλείνοντας εναλλάξ τα δάχτυλα των χεριών σας, ο κόμπος που σχηματίζεται στη μέση θα μετακινείται και θα τραβάει και τις τpιχούλες!

11149

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να μετακινήσουμε τον κόμπο προς την αντίθετη φορά της τρίχας. Βάλτε το ένα χέρι σας πάνω από το φρύδι και το άλλο πιο κάτω και ανοιγοκλείστε γρήγορα για να τραβηχτούν οι τpίχες και να μην πονέσετε!

Επαναλάβετε μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

12127

1394

1487

Και φυσικά δε χρειάζεται να περιοριστείτε μόνο στα φρύδια σας:

1579Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσείς ξέρετε τι θα συμβεί αν κοιμηθείτε με ένα κρεμμύδι γύρω από το λαιμό σας; Αν ΟΧΙ δείτε ΕΔΩ!

Δείτε παρακάτω τι θα συμβεί αν… κοιμηθείτε με ένα κρεμμύδι γύρω από το λαιμό σας. Το κρεμμύδι είναι γνωστό ως καθαριστικό δέρματος και αίματος και...

Εξαφανίστε το Κότσι από τα πόδια σας, με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους!

Τα κότσια είναι μια κοινή παραμόρφωση των ποδιών, από την οποία υποφέρουν πολλοί άνθρωποι. Ένα κότσι συχνά περιγράφεται ως ένας σχηματισμός στη πλευρά του...

Καρέ-καρέ πώς θα κάνετε απολέπιση με μαγειρική σόδα!

Η μαγειρική σόδα είναι πιθανόν ένα από τα πιο πολυχρηστικά αντικείμενα που έχετε στο ντουλάπι σας. Αν την προσθέσετε σε λίγο νερό, μπορείτε να...
close