in

Μητέρα κινδύνεψε να Χάσει τη Ζωή της από Κάτι που όλοι μας Χρησιμοποιούμε Καθημερινά… Ανοίξτε τα Μάτια σας!

H Cassie Hodges και ο σύντροφος της, Mark, είχαν μόλις επιστρέψει από τη δουλειά και σκέφτονταν τι θα ετοίμαζαν για δείπνο. Τότε ο Mark αποφάσισε να ετοιμάσει ένα γεύμα που θα τους άλλαζε την ζωή.

“Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, ο σύντροφος μου, ο Mark, αποφάσισε να φτιάξει σούπα. Την άφησε να γίνει σιγά σιγά, την έβαλε στην χύτρα ταχύτητας και έβαλε την επιλογή “σούπα” αφήνοντας την να γίνει μόνη της.”

Με τα παιδιά να περιμένουν με ανυπομονησία στην κουζίνα, η Cassie πήγε να βοηθήσει τον Mark.“25 λεπτά αργότερα, μπήκα στην κουζίνα με τον 12 εβδομάδων γιο μας και φώναξα τον Mark γιατί η σούπα ήταν έτοιμη. Ήρθε μέσα και έβαλα τον γιο μου στο σαλόνι για να βοηθήσω στο σερβίρισμα. Είπα στα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου να καθίσουν μαζί του.”

Προσοχή: Κάποιες από τις παρακάτω εικόνες μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλες

Αφού μαγείρευαν την σούπα στην χύτρα, ήξεραν ότι έπρεπε να αφήσουν τον ατμό να βγει πριν την ανοίξουν. “Μπήκα στην κουζίνα και ο Mark άνοιξε την βαλβίδα. Ο ατμός βγήκε έξω κανονικά. Τότε άκουσα ένα “κλικ” και κατάλαβα ότι το καπάκι είχε ξεκλειδώσει.”

“Το επόμενο λεπτό με χτύπησε κάτι. Το καπάκι είχε ξεκλειδώσει και, αφού δεν είχε βγει όλος ο ατμός, πετάχτηκε και ό,τι είχε μέσα με χτύπησε λες και κάποιος μου είχε πετάξει έναν κουβά με νερό.”

“Ο ήχος που έκανε ήταν ένα δυνατό τσίριγμα. Φώναξα αμέσως. Ο σύντροφος μου κρατούσε το στομάχι του. Τράβηξε το χέρι του και όλο του το δέρμα ξεκόλλησε. Έβγαλα το φανελάκι μου και έτρεξα στο ντους. Καλέσαμε το ασθενοφόρο.”

Τα παιδιά ήταν τρομαγμένα και ανήσυχα για τους γονείς τους, αλλά το ζευγάρι προσπαθούσε να τα κρατήσει όλα υπό έλεγχο – ακόμα και τα κομμάτια σάρκας που ξεκολλούσαν από το σώμα τους.

3460

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο την πρώτη νύχτα, οι γιατροί είπαν στην Cassie ότι πάνω από το 12% του δέρματος της ήταν καλυμμένο με εγκαύματα. Μπορεί να της έπαιρνε εβδομάδες να ξαναβγάλει υγιές δέρμα. “Είχα σοβαρά εγκαύματα και στα δύο χέρια μου, στο στήθoς και το στομάχι. Η κόρη μου ήταν σοκαρισμένη και φώναζε τρομαγμένη βλέποντας κι εμένα να φωνάζω τρομαγμένη.”

“Την επόμενη ημέρα, πήγα στην Μονάδα Εγκαυμάτων του Σίδνεϊ όπου μου έβγαλαν τις γάζες και αποκάλυψαν τεράστιες φουσκάλες στο δέρμα μου. Μου είπαν ότι έπρεπε να μου βγάλουν όλο το καμένο δέρμα τρίβοντας το με μια τραχιά πετσέτα και biobrane (ένα μίγμα από δέρμα και λίπος γουρουνιού).”

“Δεν έχω ξανανιώσει τόσο πόνο στην ζωή μου. Μου έβαλαν γάζες και τώρα (την τέταρτη ημέρα) είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ξέρω ότι θα περάσω ακόμα μια νύχτα πόνου.” Παρά τον πόνο, η Cassie προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για χάρη των παιδιών της – αλλά τα εγκαύματα είναι πολύ άσχημα κάποιες στιγμές.

4399

Ούτε και ο Mark την γλίτωσε. Και εκείνος απέκτησε σοβαρά εγκαύματα στα πλευρά του. “Ο Mark έχει ένα σοβαρό έγκαυμα στο στομάχι του, επειδή δεν μπήκε κάτω από το νερό όταν έπρεπε, αφού ήθελε να είμαι εγώ εντάξει. Το έγκαυμα του είναι πολύ μικρότερο, αλλά είναι βαθύ και πονάει πολύ.”

“Και οι δύο παίρνουμε βαριά φάρμακα. Ο Mark με ταΐζει σαν να είμαι μωρό, με κρατάει όσο κλαίω όταν πονάω και κάνει ό,τι χρειάζομαι.”

Ευτυχώς, ο Mark μπορεί να βοηθήσει την αγαπημένη του να γιατρευτεί και να αναρρώσει όσο υπομένει με θάρρος και τα δικά του τραύματα.

5352

Αν και η κατάσταση είναι τρομακτική, ο Mark και η Cassie ξέρουν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα. “Θα είμαι εντάξει, αλλά θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου. Αυτές οι χύτρες ταχύτητας δεν είναι ασφαλείς! Θέλω να ανακληθεί αυτή που είχα και θέλω ο κόσμος να γνωρίζει τους κινδύνους.”

“Δεν κάναμε τίποτα λάθος – η χύτρα ξεκλειδώθηκε πριν την ώρα της. Έπρεπε να είχε μείνει κλειδωμένη και να μην μπορεί να ανοίξει μέχρι να φύγει όλη η πίεση. Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε το σε όσους ξέρετε. Δεν τους αξίζει.”

“Δύο λεπτά νωρίτερα κρατούσα τον γιο μου… ο καημένος ο γιος μου θα μπορούσε να είχε πληγωθεί. Αλλά ήμασταν τυχεροί! Θέλω να βεβαιωθώ ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί σε κανέναν.” Αν έχετε κι εσείς χύτρα Casera (την μάρκα που χρησιμοποίησε και η Cassie), καλύτερα να το ξανασκεφτείτε πριν την χρησιμοποιήσετε.

6317

Δείτε τι συμβαίνει όταν μία χύτρα εκρήγνυται:

Δεν αξίζει να πάθετε κάτι τέτοιο για μία σούπα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την χρήση της χύτρας για να αποφύγετε τέτοια ατυχήματα.

Credit: lifeaspire.com

Το Πιο Εύκολο Και Γρήγορο Αλμυρό Κέικ Ψωμιού Με Τυρί Και Ζαμπόν

Τέρμα τα μούσια -Αυτό είναι το νέο ανδρικό τρεντ που ξετρελαίνει τις γυναίκες !!! (εικόνες)