Ξύρισε τα Μούσια του κρυφά από την Γυναίκα του. Η αντίδρασή της μόλις τον είδε; Κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

Ο Travis Herman είναι ιδιοκτήτης ενός ζυθοποιείου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι πρόσφατα, είχε μια μεγάλη γενειάδα και όλοι τον είχαν συνηθίσει έτσι, ωστόσο, στη σύζυγό του, Connie, δεν της άρεσε και τόσο πολύ.
Η Connie πίστευε πως τα γένια του ήταν απεριποίητα και είχαν μεγαλώσει αρκετά και άφηνε παντού τρίχες στο μπάνιο και σε όλο το σπίτι.

Για να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του, ο Travis συμφώνησε να αφήσει τον διάσημο στυλίστα Kyan Douglas να κάνει μία ολική αλλάγη στο στυλ του!

Στο παρακάτω βίντεο, η Connie δε γνωρίζει πως το συνεργείο από την εκπομπή Rachael Ray Show, έχει πάει στο σπίτι της για να μεταμορφώσει τον σύζυγό της, ενώ η ίδια και ο γιος τους κοιμούνται στον πάνω όροφο!

Ο Kyan και το συνεργείο κούρεψαν τον Travis, τον έντυσαν με καινούρια ρούχα και πάνω απ” όλα του ξύρισαν τα γένια εντελώς!

fanpage.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε να Πλένει τα Δόντια του Καθημερινά με αυτό το Σπιτικό Υλικό! Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Η στοματική υγεία είναι πολύ σημαντική για κάθε άνθρωπο. Πολλές μολύνσεις του στόματος μπορούν να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα στο σώμα. Καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά και...

Πατάτες σαν λαζάνια από την Εύα Παρακεντάκη

Πατάτες τηγανητές, βραστές, ψητές, τσιπς.... Όπως και να ψηθούν οι πατάτες παραμένουν απόλαυση και είναι τέλειο συνοδευτικό σχεδόν για κάθε φαγητό μας... Εκτός όμως από...

Θρομβοεμβολή στα παιδιά: Ποιος είναι ο βασικός παράγοντας κινδύνου

Η φλεβική θρομβοεμβολή ή θρόμβωση στο πόδι και τους πνεύμονες είναι η τρίτη καρδιαγγειακή αιτία θανάτου παγκοσμίως. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά τα...
close