Ξύρισε τα Μούσια του κρυφά από την Γυναίκα του. Η αντίδρασή της μόλις τον είδε; Κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

Ο Travis Herman είναι ιδιοκτήτης ενός ζυθοποιείου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι πρόσφατα, είχε μια μεγάλη γενειάδα και όλοι τον είχαν συνηθίσει έτσι, ωστόσο, στη σύζυγό του, Connie, δεν της άρεσε και τόσο πολύ.
Η Connie πίστευε πως τα γένια του ήταν απεριποίητα και είχαν μεγαλώσει αρκετά και άφηνε παντού τρίχες στο μπάνιο και σε όλο το σπίτι.

Για να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του, ο Travis συμφώνησε να αφήσει τον διάσημο στυλίστα Kyan Douglas να κάνει μία ολική αλλάγη στο στυλ του!

Στο παρακάτω βίντεο, η Connie δε γνωρίζει πως το συνεργείο από την εκπομπή Rachael Ray Show, έχει πάει στο σπίτι της για να μεταμορφώσει τον σύζυγό της, ενώ η ίδια και ο γιος τους κοιμούνται στον πάνω όροφο!

Ο Kyan και το συνεργείο κούρεψαν τον Travis, τον έντυσαν με καινούρια ρούχα και πάνω απ” όλα του ξύρισαν τα γένια εντελώς!

fanpage.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός ο Άντρας Πειραματίστηκε με ένα Ακραίο Πρόγραμμα Ύπνου, και το Αποτέλεσμα ήταν Εξαντλητικό

Αν είστε όπως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, πιθανόν κοιμάστε με το «μονοφασικό πρότυπο», που σημαίνει ότι κοιμάστε μονοκόμματα σε 7-8 ώρες. Αλλά τι...

Νιώθετε Πιάσιμο στον Αυχένα; Κάντε ΑΥΤΟ για 90 δευτερόλεπτα και Θα Βρείτε την Υγειά σας!

Πολλοί από μας υποφέρουμε τακτικά από «πιασμένο» (δυσκαμψία) λαιμό, επειδή είμαστε συνέχεια μπροστά σε υπολογιστές, κινητά, tablet και συχνά κοιμόμαστε σε μία μόνο θέση...

Έχετε φουσκάλες στα πόδια;; Πρέπει να τις ανοίξετε ή ΟΧΙ;; Δείτε την απάντηση ΕΔΩ!

Οι ενοχλητικές φουσκάλες εμφανίζονται στα πόδια λόγω… τριβής και επακόλουθης φθοράς της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος… Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται στο σημείο υγρό και σχηματίζεται η φουσκάλα,...
close