Πήγε για Πεντικιούρ σε ένα τοπικό Κομμωτήριο. Δύο μέρες μετά, Κατέληξε στην Εντατική.

H Stacey Wilson, μία νοσοκόμα από το Benton του Arkansas, βρέθηκε να νοσηλεύετε η ίδια αυτό τον Φεβρουάριο, από μια επίπονη μόλυνση, την οποία λέει πως έπαθε όταν πήγε για πεντικιούρ σε ένα τοπικό κομμωτήριο. 

Είπε πως η υπάλληλος έτριβε πολύ δυνατά τα πόδια της με την ελαφρόπετρα, κάτι που προκάλεσε τον ερεθισμό του ποδιού της.

Δείτε την κατά τη διάρκεια της δουλειάς:

3561

Αρχικά πρήστηκε και κοκκίνισε ο αστράγαλός της. Μέχρι την επόμενη μέρα, δεν μπορούσε ούτε να σταθεί. Μία μέρα αργότερα είχε 39 πυρετό και ήξερε πως έπρεπε να πάει στην εντατική.

«Είναι σαν να κάθεσαι πολύ κοντά σε μια φωτιά και απλά δεν γίνεται να απομακρυνθείς.»

Λέει πως η υπάλληλος του κομμωτηρίου είχε κάνει ένα μικρό λάθος. » Ήξερε ότι με πόνεσε λιγάκι.»

4507

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είχε μολυνθεί από ιό. «Κάτι τέτοιο δεν οφείλεται μόνο σε πεντικιούρ ή μανικιούρ, αλλά σίγουρα έχουμε δει πολλές φορές το συσχετισμό. »

5435

«Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην διαλέγετε ένα κομμωτήριο εάν πιστεύετε πως δεν χρησιμοποιεί αποστειρωμένο εξοπλισμό. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.» 

Credit: sfg.buzz

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι να κάνετε για να ιδρώνετε λιγότερο το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς και μαζί με αυτόν αυξάνεται και ο ιδρώτας. Αν, λοιπόν, ανήκετε σε αυτούς που...

Το 95% των Ανθρώπων, ΔΕΝ μπορεί να Περάσει αυτό το ΤΕΣΤ ευφυίας. Εσύ Μπορείς;

Εάν μπορείτε να απαντήσετε με επιτυχία σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ, τότε το IQ σας είναι υψηλότερο απ” ότι των περισσότερων ανθρώπων...

Τεστ με εικόνες: Έχετε προδιάθεση στην ευτυχία;

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ο εγκέφαλός μας είναι «προγραμματισμένος» ώστε να εστιάζει περισσότερο σε θετικές ή σε αρνητικές εικόνες. Μπορείτε να τεστάρετε και τη...
close