Πήγε για Πεντικιούρ σε ένα τοπικό Κομμωτήριο. Δύο μέρες μετά, Κατέληξε στην Εντατική.

H Stacey Wilson, μία νοσοκόμα από το Benton του Arkansas, βρέθηκε να νοσηλεύετε η ίδια αυτό τον Φεβρουάριο, από μια επίπονη μόλυνση, την οποία λέει πως έπαθε όταν πήγε για πεντικιούρ σε ένα τοπικό κομμωτήριο. 

Είπε πως η υπάλληλος έτριβε πολύ δυνατά τα πόδια της με την ελαφρόπετρα, κάτι που προκάλεσε τον ερεθισμό του ποδιού της.

Δείτε την κατά τη διάρκεια της δουλειάς:

3561

Αρχικά πρήστηκε και κοκκίνισε ο αστράγαλός της. Μέχρι την επόμενη μέρα, δεν μπορούσε ούτε να σταθεί. Μία μέρα αργότερα είχε 39 πυρετό και ήξερε πως έπρεπε να πάει στην εντατική.

«Είναι σαν να κάθεσαι πολύ κοντά σε μια φωτιά και απλά δεν γίνεται να απομακρυνθείς.»

Λέει πως η υπάλληλος του κομμωτηρίου είχε κάνει ένα μικρό λάθος. » Ήξερε ότι με πόνεσε λιγάκι.»

4507

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είχε μολυνθεί από ιό. «Κάτι τέτοιο δεν οφείλεται μόνο σε πεντικιούρ ή μανικιούρ, αλλά σίγουρα έχουμε δει πολλές φορές το συσχετισμό. »

5435

«Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην διαλέγετε ένα κομμωτήριο εάν πιστεύετε πως δεν χρησιμοποιεί αποστειρωμένο εξοπλισμό. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.» 

Credit: sfg.buzz

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα κάνετε άμεσα αποτοξίνωση στο λεμφικό σας σύστημα

Γνωρίζετε τι είναι και τι κάνει το λεμφικό σας σύστημα; Αν όχι, μην απογοητεύεστε, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει καν ότι υπάρχει...

Εκατομμύρια Άτομα Δεν Λαμβάνουν Διάγνωση για Θυρεοειδή. Αυτά είναι τα Συμπτώματα που ΔΕΝ Πρέπει να Αγνοήσετε!

Οι περισσότεροι ανησυχούν για τις διάφορες πτυχές της υγείας τους, όπως η λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου τους, αλλά δεν φαίνεται...

Τι είναι το μέλι Μανούκα και γιατί πωλείται σαν χρυσός;

Το Manuka έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά από τη φυλή των Μαορί, ιθαγενών της Νέας Ζηλανδίας, για πολλές γενιές, ως παραδοσιακή θεραπεία για κοινές ασθένειες του...
close