Προσέβαλε τη Γυναίκα του για το Στήθoς της. Η Απάντησή της; Η Καλύτερη!

Αυτός ο άντρας νόμιζε πως μπορούσε να κοροϊδεύει τη γυναίκα του χωρίς να υπάρχει αντίκτυπος. Μία μέρα, καθώς η οικογένεια καθόταν στο τραπέζι, ο γιος του τον ρώτησε: “Μπαμπά, πόσων ειδών στή8η υπάρχουν;”

Ο πατέρας απάντησε ξαφνιασμένος: “Λοιπόν γιε μου, υπάρχουν 3 είδη στήθoυς. Στα 20 της, τα στή8η μίας γυναίκας μοιάζουν με πεπόνια: στρογγυλά και στητά. Στα 30,40 και 50 είναι σαν αχλάδια: ακόμα όμορφα, απλά κρέμονται λίγο. Μετά τα 60, είναι σαν κρεμμύδια.”

“Κρεμμύδια;”

“Ναι, τα βλέπεις και θες να κλάψεις.”

Αυτό εκνεύρισε πολύ τη γυναίκα και την κόρη του, έτσι εκείνη είπε: “Μαμά, πόσων ειδών φαλλoί υπάρχουν;”

Η μητέρα, ξαφνιάστηκε, χαμογέλασε και απάντησε: “Λοιπόν γλυκιά μου, ένας άντρας περνάει από 3 φάσεις. Στα 20, μοιάζει με βαλανιδιά: δυνατή και σκληρή. Στα 30,40 και 50 μοιάζει με βέργα: εύκαμπτη αλλά αξιόπιστη. Μετά τα 60, μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο.”

“Χριστουγεννιάτικο δέντρο;”

“Ναι. Το δέντρο είναι στην ουσία νεκρό και οι μπάλες είναι απλά διακοσμητικές.”

1468831331160508

Όπως λένε, ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Αλλά τίποτα δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ένα ανέκδοτο που γυρνάει μπούμερανγκ!

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...

Συνταγή για σπιτική τυρόπιτα με δύο υλικά!

Η τυρόπιτα είναι η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. Τώρα που ανοίγουν και τα σχολεία ένα κομμάτι από αυτήν είναι το καλύτερο πρωινό για το...
close