ΠΡΟΣΟΧΗ! Δύο γυναίκες Τυφλώθηκαν από Κάτι που ΟΛΟΙ κάνουμε Καθημερινά και Πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ!

Δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 44 ετών, επισκέφτηκαν τους γιατρούς τους με συμπτώματα προσωρινής τύφλωσης και οι γιατροί δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν την αιτία. Οι γυναίκες ανέφεραν τύφλωση στο ένα μάτι για 15 λεπτά.

Κι άλλοι άνθρωποι άρχισαν να αναφέρουν παρόμοια περιστατικά, έτσι οι ερευνητές άρχισαν να κάνουν εξετάσεις, όπως μαγνητικές, καρδιακές σαρώσεις και εκτιμήσεις άλλου τύπου για να βοηθούσαν να εντοπιστεί η αιτία.

Όταν άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις για την ζωή τους, εξεπλάγησαν που βρήκαν μια κοινή συμπεριφορά ανάμεσα στα άτομα που ανέφεραν τα συμπτώματα προσωρινής τύφλωσης.

Στο βίντεο θα δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας όπως παρατίθενται στο New England Journal of Medicine, το οποίο αναφέρει ότι η αιτία γι’αυτό το παράξενο πρόβλημα είναι η χρήση του κινητού την νύχτα. Αν και η τύφλωση είναι προσωρινή, υπάρχει κίνδυνος να γίνει πιο μόνιμη ζημιά στα μάτια νεαρών ατόμων.

Περαιτέρω έρευνα από το Harvard αποκάλυψε ότι το φως το κινητού συνδέεται και με άλλες ασθένειες, όπως παχυσαρκία, διαβήτη, καρδιακή νόσο και καρκίνο. Επομένως, το μπλε φως του κινητού δεν συνδέεται μόνο με προσωρινή αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας βλάβη στα μάτια αλλά και με άλλους κινδύνους για την υγεία.

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

12 Αγαπημένοι Έλληνες σταρ και τα «παιδιά» τους, σε μια «Σπάνια» φωτογραφική Συλλογή!

Είπαμε , άλλες εποχές , καλύτερες όπως και να το δεις!Ίσα ίσα που οι σταρ επεδίωκαν κιόλας να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους! Με πρώτη...

Τεράστια προσοχή: Αν δείτε αυτό το σημάδι πάνω σας τρέξτε αμέσως στον γιατρό! Δείτε από τι κινδυνεύεται…

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να έχετε στο δέρμα σας τουλάχιστον ένα κόκκινο σημάδι. Τα σημάδια αυτά είναι μικρά και έχουν ένα βαθυκόκκινο χρώμα, ενώ...

Σπάει ένα αυγό και το ρίχνει μέσα σε ένα σελοφάν… Ο λόγος που το κάνει….!!!

Το βράσιμο ενός αυγού είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος ενός αυγού. Το μαγείρεμα του αυγού μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά στην πραγματικότητα είναι...
close