Η Ρωσίδα ζαχαροπλάστης Οlga Νoskova, κάνει τα γλυκά να μοιάζουν με μαρμάρινους καθρέφτες. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά για εκείνη, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πηγή ζήλιας για πολλούς ανθρώπους. Ευτυχώς ο χρήστης SuperDrew124 του Reddit μοιράστηκε το μυστικό πίσω από το γλάσο του μαρμάρινου καθρέφτη.

Τα συστατικά είναι:

  • 20 γραμμάρια ζελατίνης σε σκόνη
  • 120 γραμμάρια νερό
  • 300 γραμμάρια γλυκόζης
  • 300 γραμμάρια ζάχαρης
  • 150 γραμμάρια νερό
  • 200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
  • 300 γραμμάρια σοκολάτας (Άσπρη, γάλακτος, υγείας ή ένας συνδυασμός τους)
  • Χρωστικές τροφίμων (Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν)

Διαδικασία:

  1. Βουτήξτε τη ζελατίνη στο νερό
  2. Βράστε τη γλυκόζη, τη ζάχαρη και το νερόΤραβήξτε το από τη φωτιά και προσθέστε τη ζελατίνη
  3. Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα
  4. Ρίξτε από πάνω τη σοκολάτα και το μείγμα για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα.
  5. Ψήστε στους 35 βαθμούς.

Το μαρμάρινο αποτέλεσμα με τις ραβδώσεις, μπορεί να επιτευχθεί αν ρίξετε γλάσο με διαφορετικά χρώματα σε όλη την τούρτα.

Δείτε παρακάτω μερικές εντυπωσιακές και λαχταριστές φωτογραφίες από τις τούρτες.

2a6c6b3c4de8ed86d61f165fd5abb3c4 4dd57b362c4a5f317264fad8f716ddfd

54bcbab92c2d111564b9245e3b19ebe9 85c59a2198fc176694aad6cb5e5dfd61 245c366a904d6c9b7aa149133cba01c2 0472bf1080889d784732514650454b53 480becec9fc5974bf7774f058eb85726 3156e72139e9ccda00926eb65b9bc63c 77109ca441a82de3092ce0a206c3cce2 998024c00242d27d75e5ed9d1fe228c4 b17e9616d317b37d92caa47abc56372a be056ff9d49da161cca96d6d20940040 dd56e4dfb0f1f1fa2f230288efdd1b67 f93fba8817378ce7ee340580dde7fa5a fd264f26c280bf9aadd619287267ad0a

Instagram