Τα πρώτα σημάδια για την νόσο Κρόν(Crohn)

Η νόσος του Crohn επηρεάζει την επένδυση του εντέρου και του γαστρεντερικού συστήματος, προκαλώντας πρήξιμο, δυσφορία και άλλα συμπτώματα. Έχει χαρακτηριστεί ως μια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου (ΙΦΝΕ). Τα πρώτα συμπτώματα του Crohn μπορεί να έρθουν σταδιακά ή να ξεσπάσουν γρήγορα και μπορεί να διαρκεί λίγες ημέρες ή και για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Δείτε μερικά από αυτά :

Διάρροια

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα της νόσου του Crohn είναι χρόνια διάρροια που δεν έχει καμία άλλη λογική αιτία.

Αιματηρά κόπρανα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κόπρανα του ασθενούς μπορεί να εμφανίζουν ίχνη αίματος, σύμφωνα με τα εγχειρίδια Merck. Αυτό μπορεί να φαίνεται ως φωτεινό κόκκινο αίμα ή πιο σκούρο, ανάλογα με το ποια περιοχή του εντερικού συστήματος επηρεάζεται.

Κράμπες

Κοιλιακές κράμπες που συνοδεύει διάρροια, είναι κοινό με την εμφάνιση αυτής της ασθένειας. Η κράμπες μπορεί να είναι ήπιες ή σοβαρές. Μπορεί να έρχονται και να φεύγουν σαν κύματα.

Ναυτία

Κατά την έναρξη της ο ασθενής μπορεί να εμφανίσει ναυτία, απώλεια όρεξης και να επακολουθήσει μείωση του βάρους του.

Παιδιά

Τα παιδιά που αναπτύσσουν τη νόσο του Crohn μπορεί να μην παρουσιάζουν συμπτώματα από το γαστρεντερικό και αντ “αυτού μπορεί να υποφέρουν από πυρετό, αδυναμία, φλεγμονή των αρθρώσεων και τρυφερότητα.

Μαρία Κρεμμύδα

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close